CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Hubungi Bekas Kekasih, Fathia Hanya Tanya Khabar Bukan Kembali Bercinta

12-10-2016 04:27 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7931| Komen: 26

Description: Cinta Fathia Latiff dan Aiman Hakim berputik kembali? Itu hanyalah andaian yang dibuat sesetengah pihak. Fathia menafikan dakwaan orang ramai mengenai beliau menjalin kembali hubungan cinta dengan Aim ...
Cinta Fathia Latiff dan Aiman Hakim berputik kembali? Itu hanyalah andaian yang dibuat sesetengah pihak. Fathia menafikan dakwaan orang ramai mengenai beliau menjalin kembali hubungan cinta dengan Aiman. 



Sumber foto: IG Fathia

Mengakui menghubungi bekas kekasih, dia bagaimanapun menjelaskan hanya bertanya khabar dan perkembangan terkini masing-masing ekoran peristiwa perpisahan mereka baru-baru ini.

“Saya menghubunginya hanya sekadar sebagai rakan artis, itu sahaja. Saya sendiri tidak mengetahui dari mana pihak terbabit mendapat cerita yang kami sudah kembali bercinta semula. Buat masa ini, saya bersyukur dan bahagia dengan kehidupan yang saya lalui hari ini.

“Saya juga belum ada pengganti dan masih dengan status solo sekarang. Soal jodoh, saya serahkan kepada Allah SWT,” katanya kepada Harian Metro.

Fathia yang menceburkan diri dalam dunia perniagaan turut mengakui gembira dengan kehidupannya sekarang serta lebih fokus kepada dunia lakonan dan perniagaan.

Tambahnya lagi, beliau masih 'single' dan menyerahkan jodoh di tangan tuhan. Apa-apapun, kita doakan yang terbaik buat pelakon ini. Kita hanya merancang, Allah juga merancang. Segalanya sudah tersurat. CARI


Sumber foto: IG Fathia


35

Bagus
37

Marah
31

Terkejut
26

Sedih
22

Lawak
24

Bosan

Friends Rank (175 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Aduradura 12-10-2016 04:36 PM
: pempuan ni memang susah nak move on ek kengkadang...
Quote chinta89 12-10-2016 04:37 PM
hrp deols kembali berbaik dan kawin, bukan kapel je manjang..
Quote anis01 12-10-2016 04:48 PM
rindu lah tew
Quote minahsleepy 12-10-2016 05:02 PM
bior la kalo dieorg contact skalipun..x kan putus peh tu nk bergaduh sampai ke tua
kalo brcinta balek pn ape salahnyer
Quote lolali 12-10-2016 05:08 PM
Wahh gila ko. contact ex blk pun org boleh buat story. retissss katanya.
Quote Orix 12-10-2016 05:33 PM
Fathia ni cantik sesangat.. tp aura mcm kurengg...
Quote adel7 12-10-2016 05:50 PM
Mau tau contact2 sangkut balik ke....
Quote ramaramu 12-10-2016 05:51 PM
dh knp ko nak bgtau ko contact si aiman tu balik? saje lettew nk org speku!
Quote Wanawee 12-10-2016 05:53 PM
sangkut balik plsss
Quote toteng 12-10-2016 06:12 PM
Ni @ALDRIN tentu suka mereka bersama
Quote toteng 12-10-2016 06:12 PM
Ni @Aldrin tentu suka mereka bersama
Quote hanna88 12-10-2016 06:17 PM
Nak sambung balik pun okehhh..
Quote budakpink 12-10-2016 06:23 PM
Knp ko contac ex ko pulak.klu xde ap.aku pcye  dieorg stil together
Quote Cloudfly 12-10-2016 09:23 PM
P..poyo nye theoys..mmg sll contact each other pn kbykn repoter th psl ni..ni msti repoter nmpk theyol kua late ninght lg ni..nk cntx xle sbb eman n patiya dh tkr no.phone sbb nk elek disoal mse umum break dl..patiya dh 2x tkr nom..so jumpe kt even trs terjah...
..tp skg si patiya ni rapat ngn someone bkn retis ..tp kalo jodoh sheols ngn retis jugak retis tu msti eman..sbb asl sheols mmg xnk retis tp last2 sangkut ngn eman..
Quote akies 12-10-2016 10:43 PM
Agaknya diorg ni still contact diam2..
Takmo kecoh2
Quote ALDRIN 12-10-2016 10:52 PM
toteng replied at 12-10-2016 06:12 PM
Ni @ALDRIN tentu suka mereka bersama

hehehe.....sempat seru nama iols tuuu....

memang sangat happy, dah dengar desas desus jugak masa raya aritu....bukan takat tnya kabar.....dah jumpa2 balik dahhhh....

x dpt membayangkan Fathia dgn org lain kecuali Aiman....hopefully Aiman pon perangai dah berubah laa...
Quote shaynina 13-10-2016 12:36 PM
suka dorang together..sepadan
Quote bambimbom 13-10-2016 12:46 PM
bukan FL ni tgh kapel dgn anak tauke jakel ke?
Quote saladin780 13-10-2016 12:48 PM
Orix replied at 12-10-2016 05:33 PM
Fathia ni cantik sesangat.. tp aura mcm kurengg...

kurang selepas dia bertudung kah?..trus nmpak ala2 gipsi kepam gitu..abisla kena kecam

Lihat semua komen(26)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 03:44 AM GMT+8 , Processed in 0.090214 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top