CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Budak 12 Tahun Jadi Mangsa Rogol Selepas Perkenalan di WeChat

11-10-2016 07:35 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 14062| Komen: 108

Description: Malang nasib seorang kanak-kanak perempuan yang berumur 12 tahun, bukan sahaja menjadi mangsa perlakuan seks malah dipercayai diberikan dadah.

Malang nasib seorang kanak-kanak perempuan yang berumur 12 tahun, bukan sahaja menjadi mangsa perlakuan seks malah dipercayai diberikan dadah.

Memetik laporan Utusan Malaysia, perkenalan mangsa adalah melalui aplikasi WeChat sejak Januari lepas. Hasil pemeriksaan kesihatan pula mendapati kanak-kanak itu telah melakukan hubungan seks beberapa kali bersama lelaki berusia 24 tahun itu.

"Kanak-kanak itu mendakwa telah diberi dadah dan polis percaya kanak-kanak itu juga telah melakukan hubungan seks dengan lelaki lain," kata Ketua Polis Daerah Kota Setar, ACP Mohd Rozi Jidin.

Polis kini sedang memburu lelaki yang turut dikatakan mempunyai rekod jenyah dadah itu. - CARI


Sumber foto: mmbiztoday


17

Bagus
19

Marah
3

Terkejut
11

Sedih
11

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (70 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mesmerize 10-10-2016 08:58 PM
ada masuk buletin utama tadi.. hasil siasatan siap ada koyakan lama dan baru .. siap tingtong sebab positif syabu..
yg heran nya kenapa mak dia tak tahu anak dia jumpa mamat tu?
tak pantau pergerakan anak ke? 12 tahun tu.. patut tahu pukul berapa pegi sekolah n pukul berapa balik sekolah. balik sekolah terus ada di rumah bukan di luar. lain la kalau ada aktiviti lain macam tuition ke skolah agama ke, kelas pertahanan diri atau kelas  muzik.
Quote enchikfitz 10-10-2016 09:01 PM
FOTHER-MUCKER replied at 10-10-2016 08:53 PM
%5BIMG%5D%5B/IMG%5D AWAS! GAMBAR SEKADAR HIASAN YANG MENGERIKAN!

Alor Setar: Polis memburu seoran ...

Koyakan lama dan baru?

Birahnya kau dikkk  
Quote jazaa100 10-10-2016 09:10 PM
Baru hbis upsr....

Nak celebrate le kannn.


Quote FOTHER-MUCKER 10-10-2016 09:13 PM
jazaa100 replied at 10-10-2016 01:10 PM
Baru hbis upsr....

Nak celebrate le kannn.

Mesti kanak kanak tu merasa bangga dengan kawan kawan dia sebab sudah melakukan sex!
Quote finesse 10-10-2016 09:17 PM
Dah macam amerika jah budaya budak2 skrg...
Quote syadq 10-10-2016 09:18 PM
Ya ampun wechat lagi. For me kalau wechat otomatik kes sediri carik nahas.
Quote happypeekture 10-10-2016 09:21 PM
Seriously guys? How fakap can you be blaming the kid? Budak umur 12 tahun kot, of course ko goda-goda, ko groom dia, dia terpedaya. Yang lelaki umur 24 tahun tu, kalau Islam patut kau lindungi la adik-adik ni. Kau jahanamkan dah kenapa?

Quote Decaffeinated 10-10-2016 09:22 PM
finesse replied at 10-10-2016 09:17 PM
Dah macam amerika jah budaya budak2 skrg...

salah tu.... Malaysia lagi advance lah...



Quote MeghanK 10-10-2016 09:25 PM
happypeekture replied at 10-10-2016 09:21 PM
Seriously guys? How fakap can you be blaming the kid? Budak umur 12 tahun kot, of course ko goda-god ...

kekdah nya sis, kat mesia ni semua salah pompuan ye..laki memang maksum ye kat mesia ni
Quote fleurdelis 10-10-2016 09:26 PM
Ngeri I dengar kes budak2 sekarang. Macam2 hal. Semoga dijauh kan lah keluarga kita dari benda2 macam ni. Dari gov sibuk nak haramkan pokemon go tu dulu, baik ban je wechat ni. Takde benda baik pun terhasil dari wechat ni. Kalau masuk news sokmo kes rogol
Quote toteng 10-10-2016 09:27 PM
FOTHER-MUCKER replied at 10-10-2016 09:13 PM
Mesti kanak kanak tu merasa bangga dengan kawan kawan dia sebab sudah melakukan sex!

Teringat dengan kawan satu sekolah dulu.bangga betul
Quote Skuau 10-10-2016 09:30 PM
Sumer atas diri...
Quote white_musk 10-10-2016 09:33 PM
Kelorge lelaki umo 24 tahun tu tak ajar anak derang untuk mengawal napsu serakah ke? Atau ugamanya mengajarnya bertindak begitu? Apakah
Quote aechae 10-10-2016 09:36 PM
Jantan rempit umur 24 tanam anggur nk duit beli dadah mintak maki mak ayah
Quote Youngest_Aiyu 10-10-2016 09:50 PM
mmg ramai org menyeramkan kat wechat .
Quote fox. 10-10-2016 10:00 PM
geleng kepala je la
Quote bambimo 10-10-2016 10:00 PM
naif kot..cm iols baca kt page warga prihatin..xtau apa2..as if main kawen2..
n xsedar sbb di beri syabu
sedih nya baca
Quote ~boolean 10-10-2016 10:04 PM
mesmerize replied at 10-10-2016 08:58 PM
ada masuk buletin utama tadi.. hasil siasatan siap ada koyakan lama dan baru  .. siap tingtong  ...

itupun kalau pergi sekolah..entah2 mengulor...

apapun aku tak salahkan budak perempuan ni lah,
jantan sangap puki budak kecil pun dia boleh taram..lahanat sangat
Quote finesse 10-10-2016 10:07 PM
Decaffeinated replied at 10-10-2016 09:22 PM
salah tu.... Malaysia lagi advance lah...

Ye ke bang decaff?? Apa buktinya?  





Lihat semua komen(108)


ADVERTISEMENT


Artikel Terpanas Minggu ini

ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-3-2024 03:57 PM GMT+8 , Processed in 0.389470 second(s), 63 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top