CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Wanita 22 Tahun Dirogol Secara Bergilir-gilir & Ditinggalkan Di Tepi Jalan

24-10-2016 05:10 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 23439| Komen: 171

Description: Seorang wanita kelihatan terbaring di tepi jalan di kawasan perindustrian Kapit, dalam keadaan seluar panjangnya telah ditanggalkan sehingga ke bahagian betis tanpa memakai seluar dalam.


Selepas berseronok di pusat hiburan bersama rakan, wanita berumur 22 tahun seorang diri hadir ke sebuah lagi pusat hiburan pada sekitar pukul satu pagi. 


Malangnya pada sekitar jam 6 pagi, wanita terbabit didapati separuh bogel dan pengsan di tepi jalan, dan dia disyaki telah 'diumpan' oleh individu tak bertanggungjawab.

Menurut laporan akhbar Kosmo, wanita itu seorang kakitangan kerajaan bertugas sebagai seorang jururawat.

sumber foto: internet

Menurut pihak polis, Sabtu lalu sekitar 6 pagi mereka menerima aduan daripada orang ramai yang mengatakan terdapat seorang wanita kelihatan terbaring di tepi jalan di kawasan perindustrian Kapit, dalam keadaan seluar panjangnya telah ditanggalkan sehingga ke bahagian betis tanpa memakai seluar dalam. 


Kemudian, pihak polis tiba di lokasi untuk menjalani siasatan, dan menghantar wanita itu ke hospital untuk pemeriksaan serta disahkan terdapat kesan sperma lebih daripada seorang. Maka dengan itu ia dikenalpasti telah dirogol secara bergilir-gilir.

Selepas sedar diri, wanita tersebut memberitahu dirinya tidak ingat langsung kejadian yang telah berlaku pada malam itu. Oleh itu, pihak polis beranggapan berkemungkinan besar minumannya telah dimasuk ubat khayal dan kemudian dirogol oleh pihak yang telah mengumpannya.

Setakat ini, dua orang suspek daripada suku kaum Iban, seorangnya merupakan kakitangan kerajaan berumur 26 tahun dan pemuda berumur 23 tahun telah ditahan. 

Kedua-dua suspek akan disiasat di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan yang melakukan kesalahan merogol. - CARI

sumber foto: Kosmo

21

Bagus
28

Marah
24

Terkejut
13

Sedih
23

Lawak
28

Bosan

Friends Rank (137 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tongkatwaran75 24-10-2016 10:03 AM


MANGSA dijumpai terbaring dalam keadaan separuh bogel di tepi jalan di sebuah kawasan perindustrian.


Quote juecy 24-10-2016 10:16 AM
Alahai.... kenapa lah kejam sgt. Dah la merogol, campak org sesukahati je..
Ingat smpah ke.
Quote manehnya 24-10-2016 10:23 AM
siannya

org laki zaman skrg bukn buleh percaya... tarak buleee harap langsung
Quote mokcikKSKB 24-10-2016 10:26 AM
Ni kalau aku kata cash ni kang aku kena bash..tp aku nk kata cash jugak..sendiri carik penyakit.bukannya underage lg xbleh pikir.stok ni kalau mabuk tersadai tepi jln pon dia xsedar
Quote zameyla 24-10-2016 10:27 AM
ermmm.....dulu2 kalo kerja jururawat nie orang akan hormat jugak macam cikgu...
Tapi sekarang, jururawat pun dah macam2..
Mabuk bagai...huhu
Quote kentel 24-10-2016 10:29 AM
birah sangat nak fun kan...
Quote pooh~key 24-10-2016 10:30 AM
zameyla replied at 24-10-2016 10:27 AM
ermmm.....dulu2 kalo kerja jururawat nie orang akan hormat jugak macam cikgu...
Tapi sekarang, juru ...

Kau hengat jadi jururawat jah terus maksom bak nabi, sister? Seb baik zaman dulu zaman tak viral jah.  
Quote prettyuglybabe 24-10-2016 10:34 AM
nasib baik tak kena bunuh..
hadap je la..
Quote zameyla 24-10-2016 10:38 AM
pooh~key replied at 24-10-2016 10:30 AM
Kau hengat jadi jururawat jah terus maksom bak nabi, sister? Seb baik zaman dulu zaman tak viral j ...

idok lerrr....dolu2 jururawat masyarakat nie kebanyakannya lembut2 sopan santun gitu...
Quote kenarihitam 24-10-2016 10:39 AM
Siannye....huk.huk.
Quote pooh~key 24-10-2016 10:42 AM
zameyla replied at 24-10-2016 10:38 AM
idok lerrr....dolu2 jururawat masyarakat nie kebanyakannya lembut2 sopan santun gitu...

So you think, sis, so you think.  
Quote gaara_X 24-10-2016 10:45 AM
ko mencari sebenarnya.....so mendapat laa...
Quote CrowneGlory 24-10-2016 10:46 AM
birahnya nurse borneo nih.... baru klinik desa..kalau hospital besar yg doc2 hensem2 mau menyerah diri mintak dirogol
Quote qronaldo7 24-10-2016 11:12 AM
pilihan di tgn anda
Quote cupu 24-10-2016 11:16 AM
nk kata bodoh cerdik..dpt d misi.tp mabuk..klu dh mabuk mmg cr nahas la..malu la kn tgl tepi jalan separuh bogel..

tp mujur xkena bunuh.mohon buat report kn rogol alang2 dh malu tu.biar jantan kilang tu pun dpt balasan.kot2 warga asing.
Quote chinta89 24-10-2016 11:19 AM
CrowneGlory replied at 24-10-2016 10:46 AM
birahnya nurse borneo nih.... baru klinik desa..kalau hospital besar yg doc2 hensem2 mau menyerah di ...

hahahaha gelak sakan ak baca
Quote dodolgemok 24-10-2016 11:33 AM
mokcikKSKB replied at 24-10-2016 10:26 AM
Ni kalau aku kata cash ni kang aku kena bash..tp aku nk kata cash jugak..sendiri carik penyakit.buka ...

Mmg cash. Tpi bila producer filem buat cerita seperti ini utk diambil iktibar, ummah kepam sentap dan islam telah dihina. Lepastu persoalkan kenapa bangsa cina yg dirogol oleh pokcik meleis pakai serkup. Ujong2 kes rompk rogol rempit makin menjadi2.
Quote oppol 24-10-2016 11:33 AM
Perempuan pemabukyang tiada nilai....
Nasib baik daging kau tak kena makan...
Quote ms.mango 24-10-2016 11:46 AM
sendiri cari penyakit. zaman skrg org masih pegi pusat karaoke ea?

Lihat semua komen(171)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-10-2022 07:23 AM GMT+8 , Processed in 0.071585 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top