CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Video@CARI Hiburan Kini Lihat artikel

Kami Berbeza! Dia Kopi, Saya Milo - Stacy Akim

10-8-2016 06:03 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 16689| Komen: 73

Description: Tak mudah untuk memuaskan hati ramai apabila ada yang menyatakan mereka berdua sombong


Artikel Oleh Izzah Abbasy | Video Oleh Izzah Abbasy & Danny | Suntingan Visual Ling Angie

Selepas berkahwin, rezeki pasangan sejoli Akim dan Stacy bagaikan tidak putus-putus. Dipilih menjadi duta pelbagai barangan terkenal sekaligus ia merupakan bonus buat pasangan ini. Ia disebabkan oleh jika Akim dilantik menjadi duta, Stacy pasti akan dilantik sama. Bertuah badan, itulah namanya rezeki kan?

Namun, dalam rancak mengembangkan karier mereka, tak mudah untuk memuaskan hati ramai apabila ada yang menyatakan mereka berdua sombong dan memilih peminat. Betul ke?

Stacy telah mengungkapkan kata-kata "Kami Berbeza : Dia Kopi, Saya Milo" itu sebenarnya tuju kepada siapa?  


19

Bagus
16

Marah
32

Terkejut
20

Sedih
20

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (123 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote aduh2sayang 10-8-2016 06:31 PM
macam makin berisi je  stacy. peknan ke
Quote kotinpo 10-8-2016 08:21 PM
Aku tak paham. Apa yg milo dan kopinya??
Quote sepitsiput 10-8-2016 08:23 PM
dlm ye ke? bukan main gatal si Akim JuanDanza ni dok menggeletis tgk Mira Belahan Filzah
Quote @chik 10-8-2016 08:33 PM
Apa2 jelah
Quote MousemickeyU 10-8-2016 08:40 PM
Gosipnya apa
Quote danieladam 10-8-2016 09:04 PM
Nk bercerai sbb minuman kegemaran x sama ke? ::
Quote cahaya_almas 10-8-2016 09:11 PM
Sendunya...takde ekk peminat kimcy kt sini....
Quote Cloudfly 10-8-2016 09:15 PM
Iols x paham gosip ni..motippp.?
Quote Tapayana 10-8-2016 10:24 PM


iolls takleh hadam nok ber fes to fes dgn orang bercakap bahasa melayu tunggang langgang cam stacy ni.

mcm berborak dgn ayam itik je
Quote Adeakukesah11 10-8-2016 10:35 PM
Tak minat kapel ni

Quote SR4tahun 10-8-2016 10:57 PM
Dorg ni muka bersepah kat mana2. Muak tau tak?
Quote barfi 10-8-2016 11:01 PM
sepitsiput replied at 10-8-2016 08:23 PM
dlm ye ke? bukan main gatal si Akim JuanDanza ni dok menggeletis tgk Mira Belahan Filzah

Akim mengusik mira je tu kak..

By the way dalam Yeke Mira filzah macam crush je kan dengan Idris Khan..

Yela.. mana tak crushnya.. Mira kan minat hindustan.. jantan paki khan2 ni.. hehe..

Tapi diorang sesuai la..
Quote MousemickeyU 10-8-2016 11:12 PM
cahaya_almas replied at 10-8-2016 09:11 PM
Sendunya...takde ekk peminat kimcy kt sini....

Dorang tak da benda nak digosipkan sebenarnya tu tak meriah thread ni tak faham apa nak disampaikan :zz
Quote Nenasketum 10-8-2016 11:31 PM
Kenapa akim tu macam hi jer manjang ek
Quote cicicumel 11-8-2016 04:54 AM
Kapel yg nmpak busuk dan serabai lepas kawin
Quote cicicumel 11-8-2016 04:54 AM
Kapel yg nmpak busuk dan serabai lepas kawin
Quote boboiyot 11-8-2016 06:43 AM
Nenasketum replied at 10-8-2016 11:31 PM
Kenapa akim tu macam hi jer manjang ek

Ko rasa.......??????
Quote BungaSaffron 11-8-2016 07:53 AM
seingat aku dalam benang kimcy kahwin dulu bukan main ramai yang memuja-muji... tapi kena benang yang ni macam sendu + tak ada puji2an dah?
Quote M.Rose 11-8-2016 08:11 AM
Jadah nya kopi milo bagai nihhh :

Lihat semua komen(73)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 07:24 AM GMT+8 , Processed in 0.088134 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top