CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 12591|Reply: 73

Kami Berbeza! Dia Kopi, Saya Milo - Stacy Akim

[Copy link]
Post time 10-8-2016 06:03 PM | Show all posts |Read mode


Artikel Oleh Izzah Abbasy | Video Oleh Izzah Abbasy & Danny | Suntingan Visual Ling Angie


Selepas berkahwin, rezeki pasangan sejoli Akim dan Stacy bagaikan tidak putus-putus. Dipilih menjadi duta pelbagai barangan terkenal sekaligus ia merupakan bonus buat pasangan ini. Ia disebabkan oleh jika Akim dilantik menjadi duta, Stacy pasti akan dilantik sama. Bertuah badan, itulah namanya rezeki kan?

Namun, dalam rancak mengembangkan karier mereka, tak mudah untuk memuaskan hati ramai apabila ada yang menyatakan mereka berdua sombong dan memilih peminat. Betul ke?

Stacy telah mengungkapkan kata-kata "Kami Berbeza : Dia Kopi, Saya Milo" itu sebenarnya tuju kepada siapa?   


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 06:31 PM | Show all posts
macam makin berisi je  stacy. peknan ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak paham. Apa yg milo dan kopinya??
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dlm ye ke? bukan main gatal si Akim JuanDanza ni dok menggeletis tgk Mira Belahan Filzah
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 jelah
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Gosipnya apa
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk bercerai sbb minuman kegemaran x sama ke? ::
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendunya...takde ekk peminat kimcy kt sini....
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols x paham gosip ni..motippp.?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 10:24 PM | Show all posts


iolls takleh hadam nok ber fes to fes dgn orang bercakap bahasa melayu tunggang langgang cam stacy ni.

mcm berborak dgn ayam itik je
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat kapel ni

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorg ni muka bersepah kat mana2. Muak tau tak?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 10-8-2016 08:23 PM
dlm ye ke? bukan main gatal si Akim JuanDanza ni dok menggeletis tgk Mira Belahan Filzah

Akim mengusik mira je tu kak..

By the way dalam Yeke Mira filzah macam crush je kan dengan Idris Khan..

Yela.. mana tak crushnya.. Mira kan minat hindustan.. jantan paki khan2 ni.. hehe..

Tapi diorang sesuai la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 10-8-2016 09:11 PM
Sendunya...takde ekk peminat kimcy kt sini....

Dorang tak da benda nak digosipkan sebenarnya tu tak meriah thread ni tak faham apa nak disampaikan :zz
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2016 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa akim tu macam hi jer manjang ek
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 04:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kapel yg nmpak busuk dan serabai lepas kawin
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 04:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kapel yg nmpak busuk dan serabai lepas kawin
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 10-8-2016 11:31 PM
Kenapa akim tu macam hi jer manjang ek

Ko rasa.......??????
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 07:53 AM | Show all posts
seingat aku dalam benang kimcy kahwin dulu bukan main ramai yang memuja-muji... tapi kena benang yang ni macam sendu + tak ada puji2an dah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2016 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadah nya kopi milo bagai nihhh :
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 09:01 AM GMT+8 , Processed in 0.104397 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list