CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Terjumpa Haiwan Aneh Di Padang Pasir

9-5-2016 10:29 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 12633| Komen: 25

Description: Di Jeddah, seorang lelaki Saudi menangkap seekor haiwan menyerupai anjing di padang pasir dan berkata, tidak seorang pun dapat mengenal pasti jenis binatang itu.



sumber foto: http://www.emirates247.com/


Di Jeddah, seorang lelaki Saudi menangkap seekor haiwan menyerupai anjing di padang pasir dan berkata, tidak seorang pun dapat mengenal pasti jenis binatang itu.


Mutammam Al Rabei memberitahu akhbar Sabq, dia memandu melintasi padang pasir itu di Jeddah apabila melihat binatang berkenaan berlari di depan keretanya.


Saya menangkapnya hidup-hidup. Kepalanya seperti anjing tetapi binatang itu lebih kecil dan mudah takut.


Saya bertanya penduduk di kawasan itu, tetapi tidak seorang pun pernah menemuinya. Agak ganjil dan ini kali pertama saya menemui binatang seperti ini, katanya.- CARI Infonet





sumber info: http://www.emirates247.com
11

Bagus
16

Marah
19

Terkejut
24

Sedih
15

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (104 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote merah_arjuna 9-5-2016 10:36 AM
agak scary tgk...
Quote AMDTurion 9-5-2016 10:49 AM
satu gambar jer ker?

mutasi ker?
Quote AisyDani13 9-5-2016 10:59 AM
xde yg pelik di muka bumi allah ini kn
Quote fifie_olin 9-5-2016 11:10 AM
bkn ke hanjeng tu
Quote EvieWanKenobi 9-5-2016 11:39 AM
macam anjing jer..
Quote Artemesiaa 9-5-2016 12:51 PM
Macam anjing yang kebuluran je
Quote hatikudus 9-5-2016 01:09 PM
Ganas rupa beliau
Quote blackwidowbae 9-5-2016 01:26 PM
Ini anjing yang hidupnyerr telah tersiksa dek sesat berlapo berpanas terik di fadang fasirrr~ sekian, spekuan makcik,terima kasih!~~
Quote nize 9-5-2016 03:44 PM
eh apsal ade 2 thread yang sama je isinye nih..
Quote crazecousa 9-5-2016 04:10 PM
mcm penah tgk je gambo ni dulu
Quote baby37 9-5-2016 07:31 PM
Muka macam anjing tapi kaki macam burung. Tetapi yang pasti, scary betul rupa binatang ni.
Quote spiderman80 9-5-2016 08:01 PM
Ini anjing dari kumpulan music rock 'Doggie Rock Rock' kut.
Quote pr3ttytw33ty 9-5-2016 08:22 PM
hanjeng kurap kot
Quote Zul92 9-5-2016 11:18 PM
mana nk cri anjing rare
Quote red_cattleya 10-5-2016 01:44 AM
menakutkan rupa natang neh
Quote revoc 10-5-2016 02:56 AM
anjing from hell


klau ade sapew2 gebang nih la penjaga pintu neraka,aq pucaya tros

haqhaqhaqhaqhaq
Quote whadda 10-5-2016 04:04 PM
macam anjeng tp versi gangster...
Quote delisha09 31-5-2016 12:29 PM
anjing la
Quote sapeka 1-6-2016 02:09 PM
anjing la nih...

Lihat semua komen(25)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 02:06 AM GMT+8 , Processed in 0.088945 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top