CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Video@CARI Hiburan Kini Lihat artikel

"Kalau Boleh Saya Nak Jadi Pensel" – Heliza Helmi

28-4-2016 11:23 AM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 20449| Komen: 137

Description: Mendalam kata-katanya, apalah yang dimaksudkan Heliza Helmi ini?


Artikel Oleh Izzah Abbasy | Video Oleh Izzah Abbasy & Ling Angie | Suntingan Visual Ling Angie

Siapa sangka, gadis kecil molek bermata besar yang merupakan bekas pelajar Akademi Fantasia Musim ke-5 semakin hari semakin bersinar di persada seni tanah air.

Graduan Pendidikan (Sains, Biologi dan Kimia) di Universiti Sabah Malaysia (UMS) ini memilih untuk terus bergelar artis meskipun pernah mendapat anugerah dekan.

Selepas bergelar penyanyi, pengacara dan usahawan kini Heliza dikatakan memilih untuk menjadi pensel. "Kalau boleh saya nak jadi pensel," katanya.

Mendalam kata-katanya, apalah yang dimaksudkan Heliza Helmi ini? - CARI Infonet

32

Bagus
15

Marah
14

Terkejut
23

Sedih
14

Lawak
21

Bosan

Friends Rank (119 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote maxim 28-4-2016 11:25 AM
dah kenapa ko nk jd pensel plak

xleh view video tu
Quote dubuk 28-4-2016 11:28 AM
pensel kayu ka pensel picit
Quote matchstick 28-4-2016 11:33 AM
bosan..gosip psl retis sendu nk jd pensel
Quote harkktuih 28-4-2016 11:33 AM
pensel 2b ke hb?
Quote aderaderker 28-4-2016 11:35 AM
Bersinar celah manetah.

Mata je yg bolat bersinar kut..
Quote jefri90 28-4-2016 11:36 AM
ke heliza mengambil inspirasi kisah sahabat yg lagi rela jadi burung, rela jadi daun sebab jadi umat manusia ni terlalu byk beban...

skrg ni heliza trip ke spain dgn fafau, diana amir n kokping... selamat bercemolot
Quote lotionmilo 28-4-2016 11:37 AM
Pensel Lk ?
Quote EncikRhoma 28-4-2016 11:42 AM
Dah x laku jadi artis, nak jadi pensil pulak..artis lain kalau dah x laku, diorang buat business, ko nak jadi pensil. Ko dah kenapa dekk?
Quote mewo 28-4-2016 11:43 AM
Edited by mewo at 28-4-2016 11:47 AM

pensel 2b

Jadi sapo nak jadi pemadam?

Quote minahsenget 28-4-2016 11:44 AM
lama tak buat karangan aku sebatang pensel kah....baju2 yg under label dia mmg hauk lah,..
Quote sipendiam 28-4-2016 11:47 AM
kesiannya nak jadi pensel........ meh kawen dgn abam....
Quote FARRAZOOL 28-4-2016 11:49 AM
suka hati ko laaa dikkk
Quote jlo 28-4-2016 11:50 AM
ngarut ja heliza ni
Quote senahsanasini 28-4-2016 11:52 AM
yg jadi manusia pon kau hambar,

kalau pensel tak tau la cemana naseb kauu

Quote uori 28-4-2016 12:05 PM
senahsanasini replied at 28-4-2016 11:52 AM
yg jadi manusia pon kau hambar,

kalau pensel tak tau la cemana naseb kauu


Quote little_sis 28-4-2016 12:07 PM
pensel ikea kott..
Quote woobin^^ 28-4-2016 12:23 PM
senahsanasini replied at 28-4-2016 11:52 AM
yg jadi manusia pon kau hambar,

kalau pensel tak tau la cemana naseb kauu

ouch!
burn baby burn~
meraung kalo beliau baca nih.. harap2 circle lens xjatuh bsama ayo mate~
Quote de_ikea 28-4-2016 12:37 PM
little_sis replied at 28-4-2016 12:07 PM
pensel ikea kott..

Uols seru iols ke. Hihihi.
Quote de_ikea 28-4-2016 12:37 PM
sipendiam replied at 28-4-2016 11:47 AM
kesiannya nak jadi pensel........ meh kawen dgn abam....

Mirafilzah tak rela dimadu chuols

Lihat semua komen(137)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 10:50 PM GMT+8 , Processed in 0.088393 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top