CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Video@CARI Hiburan Kini Lihat artikel

5 Soalan Cepumas! Eksklusif Bersama Kaka Azraff

8-4-2016 12:54 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 6312| Komen: 18

Description: Paling penting, Kaka tidak melenting dengan setiap kontroversi yang dipalit ke atas dirinya



Artikel Oleh Izzah Abbasy | Video Oleh Izzah Abbasy & Danny | Suntingan Visual Danny



Biar ku jalan dulu
Puas ku tunggu
Puas ku tunggu
Biar ku jalan dulu
Lu lambat macam mana
Itu bukan hal aku
Bukan hal aku
Itu bukan hal aku


(Sebahagian lirik lagu Bukan Hal Aku)


Kaka Azraff atau nama sebenarnya Nor Atiqa Noor Azraff mula menyanyi pada umur lapan tahun lagi. Bermula dengan 'Single' Terpulanglah, Kaka Azraff seterusnya popular dengan lagu Bawaku Pergi dan Infiniti Cinta bersama Zizan Razak.

Umum mengetahui juga Kaka merupakan anak saudara kepada penyanyi Rock Terkenal tanah air iaitu Ella, Ratu Rock Malaysia. Ada juga yang berpendapat, Kaka dilihat saling tak tumpah seperti Ella daripada segi gaya dan cara nyanyian yang dibawanya. Tetapi, jangan salah sangka Kaka mempunya identiti tersendiri sebenarnya.

Agak-agaknya Kaka Azraff ada kontroversi yang panas tak?

Ha, terdahulu Kaka terpalit dengan kontroversi melibatkan Tasha Shilla dan bekas teman lelakinya Hans kononnya Kaka cuba merampas Hans. Sebaliknya, Kaka sendiri langsung tidak ada kena-mengena dalam hal pasangan terbabit sebelum ini.

Kemudian, kisahnya dikritik hebat oleh “keyboard warrior” apabila beliau memuat naik foto ketika meragakan pakaian ala Bollywood di mana Kaka memakai cincin hidung ketika itu. Namun, gambar berkenaan diambil ketika menjayakan sebuah sesi fotografi seorang penuntut universiti Teknologi Mara (UiTM) Shah Alam yang sedang menyiapkan projek akhirnya.

Kini, Kaka Azraff dilihat berhati-hati dengan setiap tindakan dan kalau boleh 'malas' layan gosip-gosip yang boleh menjatuhkan kariernya sebagai penyanyi dan pelakon. Paling penting, Kaka tidak melenting dengan setiap kontroversi yang dipalit ke atasnya kerana baginya apabila sudah menajdi selebriti, sudah pasti tidak boleh lari dengan setiap gosip. 

Sungguhpun begitu, wartawan CARI baru-baru ini sempat menemubual Kaka Azraff dan telah menanyakan 5 SOALAN CEPUMAS kepada beliau. - CARI Infonet

 
18

Bagus
26

Marah
11

Terkejut
46

Sedih
25

Lawak
34

Bosan

Friends Rank (160 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote comel91 8-4-2016 03:58 PM
biarku jalan dulu... suka lagu kaka.. jom jalan jauh-jauh
Quote MH37O 8-4-2016 04:01 PM
lagu sampah...
Quote red_heart 8-4-2016 04:30 PM
kaka ni anak sedara ella?? patut ah cepat naik
Quote tomet05 8-4-2016 04:34 PM
ko jalan ler dulu .. aku malas nak jalan
Quote cahaya_almas 8-4-2016 05:04 PM
Kaka  ni cam gedik gak kan....
Quote Esmiria 8-4-2016 05:18 PM
aku suka kaka.muka lawo.body mantop.syara sedap.keney dia tru lagu bawok aku pegi.
Quote sukacactus 8-4-2016 05:42 PM
Suku sakat diaorg mmg camni eh
Lentuk2 kejap2 kibas rambut
Quote otomatic_prince 8-4-2016 06:38 PM
hahaha  lawak la @sukacactus
Quote SenahMontanah 8-4-2016 06:49 PM
MH37O replied at 8-4-2016 04:01 PM
lagu sampah...

Forumer sampah
Quote Changa 8-4-2016 09:06 PM
Haus di bulan remdan sangat thread kau dek.
Sedeh la kau
Quote ira79 11-4-2016 01:58 PM
tumpang populariti Ella?
Quote siape_aku 12-4-2016 03:38 PM
die ni takde aura....nmpk sgt die mcm ella.....too much mcm ella...suara pon nak dekat2 ella dah
Quote -electrifying- 12-4-2016 05:31 PM
aku ske dia ni, manja gedik mcm ella
Quote biozipstar 12-4-2016 09:15 PM
serius benci giler lagu bukanhalaku. bukan hal aku ke atau bukan halaku.. tah pape.. sanggup tukar channel kalau dengar lagu tu ! kakakakaka
Quote Kejora927 12-4-2016 10:26 PM
Owh forum CARI mmg ada intrview2 artis ekk? Msti ramai je artis baca forum ni kn.. Lgpn Kaka dh pesan tu "jgn gosip lebih2 tau" hihihi
Quote enciksenyum 7-6-2016 05:14 PM
KAKA MMG CUN
Quote makbedah 19-9-2016 10:35 PM
suara dia sedap lah, cuma lagu kena cari yg power sikit....
Quote orsay1 20-9-2016 11:18 AM
tajuk tiru buat perfume tp cerita takde pun pasal tiru

Lihat semua komen(18)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 07:38 AM GMT+8 , Processed in 0.091257 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top