CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Panggung Wayang Khas Di Pakistan Sajikan Filem Lucah 3 Kali Sehari

19-4-2016 10:51 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 16925| Komen: 41

Description: Panggung wayang Shama di bandar barat laut Pakistan masih utuh beroperasi selama lebih...

Oleh : Dean BZ


Panggung wayang Shama di bandar barat laut Pakistan masih utuh beroperasi selama lebih 30 tahun kerana "keistimewaan tersendiri" iaitu menyajikan filem-filem lucah untuk penonton.


Berpuluh-puluh lelaki akan memenuhi sebuah panggung di Pakistan untuk menonton filem lucah yang disajikan sebanyak tiga kali sehari. Lokasi tersebut juga merupakan kubu kuat Taliban dan militan Al-Qaeda lain yang memperjuangkan pemerintahan Islam.

Pelanggan Shama akan menutup muka ketika mengunjungi panggung wayang itu yang tersepit di antara sebuah pasar kambing dan stesen bas.



Terdapat tiga tayangan filem porno yang dipaparkan di sebuah bilik gelap pawagam berkenaan manakala layar perak dewan utama pula dikhaskan untuk filem 'biasa'.

Pelanggan filem "klasifikasi X" itu perlu membayar wang 200 rupee (RM6.15) dan hanya dibenarkan masuk selepas mereka diperiksa seorang pengawal bersenjatakan raifal AK-47.

Kebanyakan penonton datang secara bersendirian dan mahu kekal demikian. Mereka akan memilih kerusi sesuai untuk mengelak daripada duduk bersebelahan penonton lain. Motif nak duduk sorang?

  
Namun difahamkan selepas Proses Islamisasi di Pakistan sekitar tahun 1980-an, panggung wayang itu mula berkurangan pengunjung kerana ramai yang menganggap ia merosakkan akhlak orang Islam.


Bayangkan jika anda berada didalam panggung wayang tersebut, menonton filem lucah secara beramai-ramai sambil makan popcorn. Persoalannya, berapa ramaikah yang mampu bertahan sehingga filem tamat? - CARI Infonet. 













sumber - dairishare
8

Bagus
9

Marah
8

Terkejut
4

Sedih
11

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (45 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote oak.balustrade 18-4-2016 06:23 PM
Jangan nanti nak meratap yer in case puak taliban tu letupkan porn cinema tu. Cash la selayaknyaaaaa
Quote Artemesiaa 18-4-2016 06:39 PM
Mana le tak banyak kes rogol
Quote spiderman80 18-4-2016 07:28 PM
Habis semua kerusi sana melekit-lekit.
Quote anees~nuhara 18-4-2016 07:28 PM
cmni ni pon ade
Quote orenmango 18-4-2016 07:41 PM
OMG ni semua kaki sangap ni... gross je

Quote blackwidowbae 18-4-2016 08:04 PM
Wawwwwwww inni memalukan
Quote barfi 18-4-2016 08:10 PM
Paki pun manusia bernafsu jugak uolsss walaupun ekstrimis
Quote merrissa 18-4-2016 08:28 PM
euwwwwwwwwwwwww......
Quote missDollie 18-4-2016 10:34 PM
Eww..apsal Taliban tak bom je panggung ni..ke Taliban pun join sama..
Quote chazey 18-4-2016 11:25 PM
missDollie replied at 18-4-2016 10:34 PM
Eww..apsal Taliban tak bom je panggung ni..ke Taliban pun join sama..

Haruslah.

Inilah kehipokritan Taliban.
Quote saladin780 19-4-2016 07:24 AM
sebelah pasar kambing...
jgn kluar panggung stim2 tu pi rogol kambing plak
Quote giyomi 19-4-2016 11:22 AM
Dah lah negara porak peranda asik bom sana sini tapi filem lucah ttp jadi pujaan, agaknya klu ada yg bom tpt ni, mesti ramai yg mati dlm ketegangan tiang bendera.
Quote hayati_hassan 19-4-2016 12:21 PM
pakistan bukan ker mengamalkan undagn2 islam kat sana
Quote MengkuduMasam 19-4-2016 01:11 PM
aku rasa xde laa lucah mane pun.... tahap cite ala2 bay watch jer laaa maximum lucahnya...
Quote keys 19-4-2016 01:42 PM
Bangang. Orang kita plak agungkan Taliban
Quote -electrifying- 19-4-2016 02:04 PM
spiderman80 replied at 18-4-2016 07:28 PM
Habis semua kerusi sana melekit-lekit.

xperlu nk beli gam
Quote amon_79 19-4-2016 03:15 PM
tah cite thn bila ditayangkan nyer kalo tgk dr poster film..
Quote 2tigapuluh2 19-4-2016 03:19 PM
erm nafsu tak kenal serban, kurta dan ketebalan janggut. Tak heran negara porak peranda sebab budaya Baca Bazi (gundik lelaki) pun masih dan jadi pemuas nafsu untuk lelaki, walaupun lelaki tu dah kawin dan jadi guru ngajar ngaji.
Quote batmana 19-4-2016 04:24 PM
byk kali la pawagam ni diserang,
aritu dh 13 mati, pstu sebab ada 'org besar' sana bina balik,

skrg idup lagi

Jamaat-e-Islami (JI), one of the country's leading religious political parties, has demanded the closure of the cinema.

But the cinema has powerful owners -- the Bilour family, one of the most influential in Peshawar and a pillar of the Pashtun nationalist ANP party.

Twice in the last 10 years Islamist activists including JI students have attacked the Shama, but both times the cinema has risen again.

Burned down in September 2012, it reopened a month later just in time for the Muslim festival of Eid al-Adha, which saw the Shama full.

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 01:39 PM GMT+8 , Processed in 0.061629 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top