CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lagi!Pendatang Asing Raba Isteri Pemuzik Jalanan

17-2-2016 10:55 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 19104| Komen: 145

Description: bergelut dan akibatnya warga nepal terbabit cedera dan berdarah....


Oleh : Fyruz Hanna

KUALA LUMPUR: Kumpulan muzik jalanan atau buskers yang baru sahaja membuat persiapan untuk memulakan busking di tepi jalan diraba oleh warga asing dipercayai warga nepal.

Ahli kumpulan terbabit sempat bergelut dan akibatnya warga nepal terbabit cedera dan berdarah.


Loading FB Post...



Kumpulan GENJI BUSKERS telah membuat laporan polis di Balai Polis Dang Wangi.

Dalam video yang dimuatnaik di fb, kumpulan ini menggesa pihak kerajaan untuk mengambil tindakan tegas dengan mengutamakan keselamatan rakyat Malaysia yang disifatkan keadaan kini tidak lagi selamat. -CARI Infonet.

Sumber: GENJIBUSKERSfb
22

Bagus
23

Marah
19

Terkejut
14

Sedih
27

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (125 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Acong 17-2-2016 04:15 AM
bila abangla nak pi raba ketet ikon belia bangladesh?   
Quote dani-rox 17-2-2016 04:25 AM
Syabas encik Genji dan pn Farah... sehati sejiwa menumbuk nepal keparat tuh. #RelationshipGoals
Quote sekngucing 17-2-2016 04:41 AM
sebab budaya berlainan
dlm islam, perempuan mana bleh keluar rumah, dan tunjuk pada lelaki lain
perempuan poandang lelaki lain pun kena minta izin suami
tu kalau ikut islam sebenarnyalaaah
kalau nak ikut budaya nepal dan bangla/india ni, perempuan samalah, mana bleh tayang2
tambahan pakai seksi
mereka akan anggap "you ask for it"
Quote Acong 17-2-2016 04:48 AM
sekngucing replied at 17-2-2016 04:41 AM
sebab budaya berlainan
dlm islam, perempuan mana bleh keluar rumah, dan tunjuk pada lelaki lain
pe ...

owh.... macam tu kaa?  


aku tengok muka ko cam gampunk, maka aku boleh kasik pecah muka ko ikut suka hati aku?  
Quote L211 17-2-2016 04:50 AM
geram plak kita bila baca.. ni masuk 1.5 juta bangla + nepal + myanmar + negro(kaki scam)+pakistan+etc mmg Malaysia xselamat laa utk ppuan.. kang jadi pesta meraba merogol beramai2 mcm kat cologne,germany... walhal yg participate pkistan, syria, iraq etc...
Quote sukacactus 17-2-2016 06:06 AM
Cakap la apa pun...ada pak2 menteri ni kesah
Yg penting kantung terisi
Quote mokcikKSKB 17-2-2016 06:38 AM
sekngucing replied at 17-2-2016 04:41 AM
sebab budaya berlainan
dlm islam, perempuan mana bleh keluar rumah, dan tunjuk pada lelaki lain
pe ...

I don agree with u at all...apebendanya pompuan xbleh keluar rumah lnsg?in malaysia bukan bangladesh.
Quote LingTong1999 17-2-2016 06:49 AM
Raba bini rang haram je
Quote cmf_almondpecan 17-2-2016 07:02 AM
sekngucing replied at 17-2-2016 04:41 AM
sebab budaya berlainan
dlm islam, perempuan mana bleh keluar rumah, dan tunjuk pada lelaki lain
pe ...

Malaon nepal ni Islam ke? Biasanya Hindu kan walaupun ada minority Muslim di negara dia.
Quote Simunggu 17-2-2016 07:12 AM
apa lagi cerita ini..? apa motif yg nak disampaikan??
Quote gaara_X 17-2-2016 07:31 AM
tu bezanya budaya...korang cari korang ghase laa....
Quote bluehedgehog 17-2-2016 07:35 AM
mokcikKSKB replied at 17-2-2016 06:38 AM
I don agree with u at all...apebendanya pompuan xbleh keluar rumah lnsg?in malaysia bukan banglade ...

2016 je bukan negara bangladesh
2036?
Quote Acong 17-2-2016 08:24 AM
ini budaya malaya sebelum mengalami talibanisasi syiah  


Quote AHMADVW 17-2-2016 08:29 AM
pendatang asing menjarjis bini genji, jilaker ko nepal
Quote sapp73 17-2-2016 08:32 AM
masuk negara orang kurang ajar...mendapatlah.
Quote dusunmind 17-2-2016 08:35 AM
Ko tak ble sewenang wenangnya peluk raba perempuan. Perempuan tak boleh keluar rumah langsung? Kalau keluar boleh la ke peluk, mcm tu?
Quote brown_pupil 17-2-2016 08:40 AM
Banyak bunyi pulak... apa yang seksinya farah tu? bertudung lagi.. itu pun dah dikata mcm2..

Cuba cikki yang diraba tu amoi pakai skirt atau minachi pakai sari.. sama gak org2 yang akan blame pempuan2 ni..

conclusion is.. nepal ni mmg kurang ajar. Buat terang kat public pulak tu.. patutnya potong jer punai dia tu kasi anjing makan.
Quote Lollipop111 17-2-2016 09:00 AM
aperlah pulak kene mengena dgn najibrazak. belum2x apa-apa lg dh buat spekulasi negatif. alahai...
Quote tentera_laut 17-2-2016 09:05 AM
sekngucing replied at 17-2-2016 04:41 AM
sebab budaya berlainan
dlm islam, perempuan mana bleh keluar rumah, dan tunjuk pada lelaki lain
pe ...

pada aku.. perempuan tu pakai purdah ke,  pakai seksi ke.. keluar rumah ke.. atau apa saja ke.. even berbeza budaya,
si lelaki takde hak nak raba2 atau buat sexual harrasement.  

pada aku tu basic, even berbeza agama atau budaya.

Lihat semua komen(145)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 07:41 PM GMT+8 , Processed in 0.281938 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top