CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Foto Maria Farida Di Tepi Pantai Dengan Rakan Raih Perhatian Ramai – “Macam Tak Percaya Dia Dah 5 Series”

7-6-2024 03:27 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 10618| Komen: 89

Description: Siapa tak kenal dengan aktres jelita berusia 55 tahun yang kekal awet muda, Maria Farida ni, kan?


Siapa tak kenal dengan aktres jelita berusia 55 tahun yang kekal awet muda, Maria Farida ni, kan?

Kelibatnya di mana-mana acara pasti mencuri tumpuan ramai kerana penampilannya yang menawan dan persis orang muda.

Foto dimuat naik oleh Maria semalam meraih tumpuan ramai pengikutnya di Instagram selepas dia berkongsi momen percutiannya bersama rakan-rakan.

Foto Maria itu memaparkan dirinya di tepi pantai berpakaian serba putih dan ia meraih pujian ramai kerana badannya yang begitu ramping!

Ramai memuji kecantikan dan penampilan Maria yang seperti anak dara malah ada yang membandingkan wajahnya sekarang dengan waktu mudanya.


Malah ada peminat yang meminta petua bagaimana untuk kekal jelita seperti Maria pada usia sebegitu.

Difahamkan Maria bercuti bersama rakan-rakannya untuk meraikan hari lahir salah seorang daripada mereka, Ezurin Khyra.



SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 7-6-2024 03:36 PM
maintenance dia berapa ribu pulak kan seminggu, sebulan, setahun, beratus ribu mungkin... sebab tu mendampingi circle2 acik2 T20 & mak mak cougar... senang pancing bapak boya sponsor sheols..... takkan la berlakon sajaaa kannn...
Quote idril 7-6-2024 03:38 PM
percaya je 50an sbb zaman skang ni mmg ramai pompuan2 dah 5series tapi masih nmpk cantik.....lagi2 la kita ni asian.
Quote Incanto 7-6-2024 03:49 PM
idril replied at 7-6-2024 03:38 PM
percaya je 50an sbb zaman skang ni mmg ramai pompuan2 dah 5series tapi masih nmpk cantik.....lagi2 l ...

kannn...ada lady bosses yg 50+ tapi maintain slim dan lawa. Sihat badan dan minda
selalu nya yg tak beranak berderet, pastu jagan makan, exercise, paling penting fmly supportive dan tak bnyk kerenah

Quote Sazreena 7-6-2024 04:22 PM
Makan hati nok kalau sapa jadi DIL dia...tapi terdetik jugaklah napa cun namatey ceni laki tua gak yg ko taste.. ke celup yg muda gak..mengundang gitew speku aku.
Quote sharlenetexas 7-6-2024 04:23 PM
Muda nekmaria banding dgn nekyati.


Quote sharlenetexas 7-6-2024 04:24 PM
Sheols geng pwincess E gak ke?


Quote sharlenetexas 7-6-2024 04:25 PM
Sazreena replied at 7-6-2024 04:22 PM
Makan hati nok kalau sapa jadi DIL dia...tapi terdetik jugaklah napa cun namatey ceni laki tua gak y ...

Ayulah tu.


Quote A-Are 7-6-2024 04:25 PM
cantinya badan beliau
Quote hokeypokey 7-6-2024 04:27 PM
penyondol laki kawan baik sendiri.. tapi tak kena kecam.. hebat kan..
Quote prettyuglybabe 7-6-2024 04:28 PM
sejak bila dia masuk geng tu?
Quote jambatannetizen 7-6-2024 04:50 PM
prince_marhaen replied at 7-6-2024 03:36 PM
maintenance dia berapa ribu pulak kan seminggu, sebulan, setahun, beratus ribu mungkin... sebab tu m ...

mak mak cougar itu mcm mana?
Quote syamzana 7-6-2024 04:55 PM
cantik body meletop sayangnya laki plak tua berkedut merenyut

Quote Sazreena 7-6-2024 05:29 PM

Tah jadi ke idok...
Quote missHaidiD 7-6-2024 05:39 PM
Sazreena replied at 7-6-2024 04:22 PM
Makan hati nok kalau sapa jadi DIL dia...tapi terdetik jugaklah napa cun namatey ceni laki tua gak y ...

Yg tua ada duit.  Yg muda tak pepasal dia pulak kena menanggung

Quote kerani_je 7-6-2024 05:39 PM
syamzana replied at 7-6-2024 04:55 PM
cantik body meletop sayangnya laki plak tua berkedut merenyut

Tua2 pun berkepok duit n poket tebal..Dari duk bela biawak kawin lelaki muda..Dulu rasa nek maria ni pernah bercinta dgn pucuk muda shahz jaszel zaman budak tu hot dulu..tak kekal lama pasal mamat tu asyik pinjam duit die tak bayor..Sebab tu gamak nye better die cari jantan tua kaya asalkan senang hidup dari bela biawak komodo..tu sampai sanggup merampas laki bff..
Quote missHaidiD 7-6-2024 05:40 PM
Rasa skrg dia lg lawo dr zaman bisikan cinta
Quote chandrahusin 7-6-2024 05:48 PM
bkn selalu netizen akan komen
bila nak pakai tudung ke?
.. klu tutup aurat kan lebih cantik ..
kind of comment
Quote sukanyanyi 7-6-2024 07:30 PM
missHaidiD replied at 7-6-2024 05:40 PM
Rasa skrg dia lg lawo dr zaman bisikan cinta

Omg betol.. iols kan sbnrnya tak penah rase sheols lawa dulu.. tiber bila da senja ni wow, mmg akui, lawo..
Quote pocongkiutss 7-6-2024 08:39 PM
Sazreena replied at 7-6-2024 04:22 PM
Makan hati nok kalau sapa jadi DIL dia...tapi terdetik jugaklah napa cun namatey ceni laki tua gak y ...

Bakal DIL dia bkn ke anak ajai tu

Mmg kontra la gelap..tp anak ajai tu bery the confident dgn diri sendirik...so ok lah kan

Lihat semua komen(89)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 12:12 AM GMT+8 , Processed in 0.050836 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top