CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 10793|Reply: 85

Foto Maria Farida Di Tepi Pantai Dengan Rakan Raih Perhatian Ramai – “Macam Tak Percaya Dia Dah 5 Series”

  [Copy link]
Post time 7-6-2024 03:27 PM | Show all posts |Read mode






Siapa tak kenal dengan aktres jelita berusia 55 tahun yang kekal awet muda, Maria Farida ni, kan?


Kelibatnya di mana-mana acara pasti mencuri tumpuan ramai kerana penampilannya yang menawan dan persis orang muda.


Foto dimuat naik oleh Maria semalam meraih tumpuan ramai pengikutnya di Instagram selepas dia berkongsi momen percutiannya bersama rakan-rakan.


Foto Maria itu memaparkan dirinya di tepi pantai berpakaian serba putih dan ia meraih pujian ramai kerana badannya yang begitu ramping!


Ramai memuji kecantikan dan penampilan Maria yang seperti anak dara malah ada yang membandingkan wajahnya sekarang dengan waktu mudanya.


  



Malah ada peminat yang meminta petua bagaimana untuk kekal jelita seperti Maria pada usia sebegitu.


Difahamkan Maria bercuti bersama rakan-rakannya untuk meraikan hari lahir salah seorang daripada mereka, Ezurin Khyra.








SUMBER : Instagram/Beautifulnara
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2024 03:36 PM | Show all posts
maintenance dia berapa ribu pulak kan seminggu, sebulan, setahun, beratus ribu mungkin... sebab tu mendampingi circle2 acik2 T20 & mak mak cougar... senang pancing bapak boya sponsor sheols..... takkan la berlakon sajaaa kannn...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 03:38 PM | Show all posts
percaya je 50an sbb zaman skang ni mmg ramai pompuan2 dah 5series tapi masih nmpk cantik.....lagi2 la kita ni asian.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 03:49 PM | Show all posts
idril replied at 7-6-2024 03:38 PM
percaya je 50an sbb zaman skang ni mmg ramai pompuan2 dah 5series tapi masih nmpk cantik.....lagi2 l ...

kannn...ada lady bosses yg 50+ tapi maintain slim dan lawa. Sihat badan dan minda
selalu nya yg tak beranak berderet, pastu jagan makan, exercise, paling penting fmly supportive dan tak bnyk kerenah

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 04:22 PM | Show all posts
Makan hati nok kalau sapa jadi DIL dia...tapi terdetik jugaklah napa cun namatey ceni laki tua gak yg ko taste.. ke celup yg muda gak..mengundang gitew speku aku.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda nekmaria banding dgn nekyati.


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 7-6-2024 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols geng pwincess E gak ke?


Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazreena replied at 7-6-2024 04:22 PM
Makan hati nok kalau sapa jadi DIL dia...tapi terdetik jugaklah napa cun namatey ceni laki tua gak y ...

Ayulah tu.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2024 04:25 PM | Show all posts
cantinya badan beliau
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
penyondol laki kawan baik sendiri.. tapi tak kena kecam.. hebat kan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 04:28 PM | Show all posts
sejak bila dia masuk geng tu?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 7-6-2024 03:36 PM
maintenance dia berapa ribu pulak kan seminggu, sebulan, setahun, beratus ribu mungkin... sebab tu m ...

mak mak cougar itu mcm mana?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik body meletop sayangnya laki plak tua berkedut merenyut

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 05:29 PM | Show all posts

Tah jadi ke idok...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazreena replied at 7-6-2024 04:22 PM
Makan hati nok kalau sapa jadi DIL dia...tapi terdetik jugaklah napa cun namatey ceni laki tua gak y ...

Yg tua ada duit.  Yg muda tak pepasal dia pulak kena menanggung

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 7-6-2024 04:55 PM
cantik body meletop sayangnya laki plak tua berkedut merenyut

Tua2 pun berkepok duit n poket tebal..Dari duk bela biawak kawin lelaki muda..Dulu rasa nek maria ni pernah bercinta dgn pucuk muda shahz jaszel zaman budak tu hot dulu..tak kekal lama pasal mamat tu asyik pinjam duit die tak bayor..Sebab tu gamak nye better die cari jantan tua kaya asalkan senang hidup dari bela biawak komodo..tu sampai sanggup merampas laki bff..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-6-2024 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa skrg dia lg lawo dr zaman bisikan cinta
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 05:48 PM | Show all posts
bkn selalu netizen akan komen
bila nak pakai tudung ke?
.. klu tutup aurat kan lebih cantik ..
kind of comment
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 7-6-2024 05:40 PM
Rasa skrg dia lg lawo dr zaman bisikan cinta

Omg betol.. iols kan sbnrnya tak penah rase sheols lawa dulu.. tiber bila da senja ni wow, mmg akui, lawo..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2024 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazreena replied at 7-6-2024 04:22 PM
Makan hati nok kalau sapa jadi DIL dia...tapi terdetik jugaklah napa cun namatey ceni laki tua gak y ...

Bakal DIL dia bkn ke anak ajai tu

Mmg kontra la gelap..tp anak ajai tu bery the confident dgn diri sendirik...so ok lah kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
...Skrin TV...
seribulan...Skrin TV...
Views : 5499 Replies : 9
Kamala pecah rekod
maklukpenggodaKamala pecah rekod
Views : 156 Replies : 1
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 121103 Replies : 1639
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40859 Replies : 338
'The Malaya' rekaan pereka fesyen ternama Rizman Ruzaini bakal digayakan Kontinjen Malaysia di upacara perasmian Sukan Olimpik
YgBenar'The Malaya' rekaan pereka fesye
Views : 947 Replies : 2
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 22061 Replies : 416
Trump kini calon presiden tertua AS!
maklukpenggodaTrump kini calon presiden tertua AS!
Views : 691 Replies : 1
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87960 Replies : 41
Siti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat anak’ melalui kaedah persenyawaan in-vitro (IVF).
YgBenarSiti Nurhaliza taja 20 pasangan ‘buat a
Views : 16193 Replies : 43
Mangsa pengabaian ibu kandung mereka,JKM Mohon Bantuan Kesan Ibu Kandung, Waris Kepada Dua Kanak-Kanak Perempuan,Nur Chong Mei Kwan Abdullah, 7, dan Nur Radhiyatul Husna Abdullah, 14,
YgBenarMangsa pengabaian ibu kandung mereka,JKM
Views : 606 Replies : 0

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-7-2024 12:26 AM GMT+8 , Processed in 0.074940 second(s), 52 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list