CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

“Ingat Lelaki Suka Gelap-Gelap Ke” – Tak Berhati Perut, Lelaki Hina Wajah Haneesya Hanee Kerana Benci Watak ‘Sally’

7-6-2024 03:34 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 6483| Komen: 63

Description: Susulan terlalu berang denagan watak Sally yang dilakonkan oleh Haneesya Hani dalam drama Aku Bukan Ustazah, seorang lelaki mengutuk rupa paras aktres terbabit.

Susulan terlalu berang denagan watak Sally yang dilakonkan oleh Haneesya Hani dalam drama Aku Bukan Ustazah, seorang lelaki mengutuk rupa paras aktres terbabit.

Kesal dengan tindakan lelaki itu, Haneesya memohon orang ramai untuk tidak terlalu terbawa-bawa emosi dengan drama yang ditontonkan hingga tergamak menghina wajahnya.

"Itu Sally, bukan saya. Kalau nak menghina pun agak-agaklah. Komen-komen negatif seperti ini sia-sia, buat dosa."

Kata Haneesya, sepatutnya netizen menjadikan drama tersebut sebagai pengajaran hidup dan bukannya menjadi ia sebagai platform untuk menyerang hal perbadi pelakon.


Dalam pada itu, aktres terbabit turut menyatakan dirinya membaca semua komen yang ditinggalkan oleh netizen di akaun media sosialnya, sama ada positif atau negatif.


"Sebenarnya saya baca setiap komen dan macam-macam kata saya Barbie, Aisha Winx Club, Esmeralda dark skin mode serta banyak lagi."

Sekadar info, drama Aku Bukan Ustazah turut dibintangi oleh MK K-Clique, Zahiril Adzim, Erysha Emyra, Syaza Bae dan ramai lagi.

SUMBER : TikTok/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote beautifulorchid 7-6-2024 03:40 PM
sebagai insan kulit gelab aku rasa terhina dgn kata kata tersebut...demi memperbaiki rupa paras keturunan aku berkahwin dgn lelaki Italy..semoga anak anak aku kulit cerah
Quote MissVixen 7-6-2024 03:43 PM
Rupa dia macam orang ethiopia. Pakai shawl lagi nampak macam orang sana. Cantik je kulit dan rupa paras. Tapi nak buat macam mana orang asia suka putih pucat macam mayat.
Quote bankerpencen 7-6-2024 03:50 PM
Kalau putih tapi features tak lawa pun tetap tak lawa. Dia ni cantik featuresnya. Kulit pun cantik je.
Quote laksmanabentan 7-6-2024 03:52 PM
laaaa... tak habis2 lagi ker??
modal dia tu jer ker.... hahahahaa...
Quote LipasComel 7-6-2024 03:57 PM
betul la cakap sorang forumer ni. asal keluar je nama dia, mesti sebab isu warna kulit
Quote tulip-rain-2 7-6-2024 04:07 PM
Bosan lah dia ni. Keluar ceriter je mesti pasal warna kulit dia. Hari tu pasal takde duit.
Quote sharlenetexas 7-6-2024 04:15 PM
Zaza tu yg paling jahat. Sejenis kawan batu api.


Quote hokeypokey 7-6-2024 04:31 PM
omputeh suka jer kulit camni..
Quote jihyomelly 7-6-2024 04:33 PM
sharlenetexas replied at 7-6-2024 04:15 PM
Zaza tu yg paling jahat. Sejenis kawan batu api.

betul zaza yg putih melepak tu very the batu api..asyik membakar sally tu sally itam terbakar dek batu api
Quote sharlenetexas 7-6-2024 05:01 PM
jihyomelly replied at 7-6-2024 04:33 PM
betul zaza yg putih melepak tu very the batu api..asyik membakar sally tu sally itam terbakar dek  ...

Sally tu asalnya ok je dia. Takdelah hati busuk. Zaza yg kuat sangat cucuk batu api.

Quote ghalibboy 7-6-2024 05:04 PM
Memang kenyataan, orang melayu minat yg berkulit cerah. Dalam keluarga pun akan ada perasaan itu.
Tapi jika sudah berkulit gelap, abaikan sajalah...tunjukkan kelebihan seperti kemahiran, ilmu ,perwatakan yg lebih baik
Quote becir 7-6-2024 05:05 PM
Lawa je kot dia ni. Yg cakap tak suka pempuan kulit hitam i bayangkan muka pecah rumah gitu
Quote kerani_je 7-6-2024 05:43 PM
hokeypokey replied at 7-6-2024 04:31 PM
omputeh suka jer kulit camni..

Nanti konfem die ni dapat kawin mat saleh punye..pasal org melayu kite select nk bini putih2 aje..mmg taste mat saleh la features muka n skin tone die ni..tengok nurul ajai tu elok je now kawin mat saleh..bahagia je..
Quote chandrahusin 7-6-2024 05:46 PM
anak aku & kwn2 dia ada jumpa dia ni
ms dia ni teman adik dia main futsal
elok je lawa kata bdk2 tu
Quote rayna_raynes 7-6-2024 06:13 PM
laksmanabentan replied at 7-6-2024 03:52 PM
laaaa... tak habis2 lagi ker??
modal dia tu jer ker.... hahahahaa...

Sebab tu je yang boleh org kutuk pasal dia. Dia cantik, tinggi, bercakap pun suara sedap, takde kontroversi pelik-pelik selain kes Dewi dia dulu.

Orang bila dah tak suka, warna kulit pun dia akan jadikan modal mengutuk.


Quote zuuu 7-6-2024 07:27 PM
kerani_je replied at 7-6-2024 05:43 PM
Nanti konfem die ni dapat kawin mat saleh punye..pasal org melayu kite select nk bini putih2 aje.. ...

Unless kalo dia pon g cucuk vit c,telan berbotol2 produk mencerahkan kulit bagi jadi putih mayat cam artis2 lain aq paling menyampah bila org suh guna produk tu produk ni makan tu makan ni biar bagi putih,kononnya dh putih baru la cantik,baru ada org nak,kalo produk tu x serasi ngan kulit aq naik rashes,acne bagai yg bcakap tu selamba lepas tangan,disalahkan kita balik org lain pakai elok je
Quote Diamondmoney 7-6-2024 08:30 PM
Dulu aku tak suka dia ni sb suka mainkan isu warna kulit. Tp skrg aku suka pulak.
Quote Kurex 7-6-2024 09:57 PM
tak habis2 lagi ke hal kulit ni? tapi iols memahami, penghinaan itu walaupun dah takde orang kutuk, tetap rasa tak yakin dgn diri sendiri
Quote Manusiabesa 7-6-2024 10:01 PM
Nk tny klu kelam gelemat mcm dayang senandung mcm ni klu drip whitening ada efek cerah sikit x? Xminx melepak tahap tit zakyah, cukup leh dpt mcm cyda melvin gitu ok dh. Dpt x.

Sbb dayang nurpekzah dlu malap semalam isyak jugak tp skrg why makin cerah yehhhhhh

Lihat semua komen(63)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 11:19 PM GMT+8 , Processed in 0.053337 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top