CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Netizen puji Fasha Sandha selamba gayakan baju berharga RM19 – "Dia cantik, pakai baju pasar malam pun cantik gila"

7-6-2024 08:23 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 14132| Komen: 57

Description: Penampilan yang jelita tidak semestinya memerlukan pakaian yang mahal, contohnya seperti pelakon Fasha Sandha yang bijak berfesyen meskipun mengenakan pakaian murah.

Penampilan yang jelita tidak semestinya memerlukan pakaian yang mahal, contohnya seperti pelakon Fasha Sandha yang bijak berfesyen meskipun mengenakan pakaian murah.

Menerusi video yang dimuat naik di TikTok, pemilik nama penuh Nur Fasha Sandha Hassan itu dilihat sedang meluangkan masa di sebuah pusat membeli belah.

Dalam pada itu, ibu kepada tiga orang anak tersebut sempat berkongsi tentang pakaian yang dipakai.


"Tak kisah, macam baju yang saya pakai ini beli di Shopee saja, RM19. Kena pandai cari."

Dalam satu hantaran yang berbeza, aktres berusia 40 tahun itu berkata, kebanyakan pakaian yang dibeli sesuai di tubuh badannya. 


"Tidak, saya tak cuba. Alhamdulillah. Selalunya muat, macam boleh agak-agak saja."

"Saya dah tahu saiz apa tetapi ada sesetengah baju saya nak jenis besar sedikit, tak ketat sangat. Ada juga yang kita nak yang fit, jadi ikut situasi."

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet memuji kecantikan pelakon drama Khilaf Yang Tertulis itu dan menyifatkannya sebagai seorang selebriti yang merendah diri.

"Dia cantik, pakai baju pasar malam pun cantik gila."

"Orang cantik kalau pakai baju murah pun nampak mahal."

"Rendah diri betul Fasha ni. Enjoy your outfits."

"Dia memang suka pakai baju murah-murah tapi bila dia pakai nampak mahal."

Sumber: TikTok Inayah Beauty Trading/OhBulan

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kerani_je 7-6-2024 08:26 AM
Sejak kurus, tak abis2 die ni menceceh..Pakai baju murah shopee rm19 la, shopping bju murah kat times square la, pkai bju anak saiz kids 11 tahun la, pastu pkai bju saiz XXS la..Yg penting baju2 pilihan ko semua tak cukup kain..
Quote shernazz 7-6-2024 08:34 AM
Okay la tu..
Kalau slim
.baju beli saiz s mmg muat le..

Takpe..iols tau pasah nak promot berryfull...hahah
Quote kerani_je 7-6-2024 08:37 AM
"Dia memang suka pakai baju murah-murah tapi bila dia pakai nampak mahal."

Sejak bila entah die pkai baju nmpak mahal..Serupa baju made in china je bersepah budak2 cina bukit pakai g pasar malam..Tak nmpk mahal pun die pkai..Dah la baju2 tu semua singkat ketat nmpk perut, lurah n pusat bagai kadang..
Quote cmf_Strawberry 7-6-2024 09:03 AM
Semakin gedik dan gersang. Pleasela stop berlakon Fasha, dari drama Khilaf Asmara, Rampas cintaku, Khilaf yang tertulis semua berlakun isteri gersang kau dah kenapa. Geli lah... tengok pelakon lain elok je takda over sgt peluk2 bagai.
Quote KamikuP 7-6-2024 09:51 AM
Acik2 forum cari yg kutuk Fasha ni mesti perut berlipat dan bertudung kepam khuenz.. ekekekek.. larikkss...
Quote MadameOnion 7-6-2024 09:52 AM
humblebrag..dulu mmg cantik..sorry..lani biasa2 je
Quote prettyuglybabe 7-6-2024 11:25 AM
orang lawa pakai apa pun lawa..
tapi suara kena tolak markah
Quote pocongkiutss 7-6-2024 11:27 AM
Betul la tu.. org lawa..badan lawa kurus..ko sarung baju RM1 selai pun nmpk macam pakai baju RM1000

Kalau rupa mcm vida..sarung baju RM1000 pun mcm RM1..

So kalau rupa biasa2 bdn pun tak slim & takde aura..jgnlah bazir duit
Quote cicicumel 7-6-2024 11:33 AM
Yg penting sheols pelakon yg menepati masa kan?itu la modal she dr dulu smpai skrg
Quote cm_vungtau 7-6-2024 11:53 AM
Cemana lah boleh jadi pelakon. Suara pun macam katun
Quote abadi84 7-6-2024 12:02 PM
Cantik tapi rempit. Tali bra pun x pandai cover
Quote abadi84 7-6-2024 12:04 PM
cmf_Strawberry replied at 7-6-2024 09:03 AM
Semakin gedik dan gersang. Pleasela stop berlakon Fasha, dari drama Khilaf Asmara, Rampas cintaku, K ...

Kelakar tgk drama tajuk puteri ke hape petang2 tu.
Nmpk sgt drama budget rendah.
Quote Mary_jane 7-6-2024 12:24 PM
Fasha lagi cantik bila chubby. Berseri2.
Quote Kurex 7-6-2024 12:59 PM
iols suka cerita sheols jadi chinta chanduri tu
Quote Neno90 7-6-2024 01:03 PM
Baju murah pun lawa juga
Quote makcun14 7-6-2024 01:13 PM
shernazz replied at 7-6-2024 08:34 AM
Okay la tu..
Kalau slim
.baju beli saiz s mmg muat le..

Gigih la promote berryfull , demi sesuap nasi untuk suami dan anak kecil tercinta.
nasib baik la anak anak dari benih Jejai ada tempat di tangga rumah prominent, family yang stabil
Quote zuriey 7-6-2024 02:26 PM
Tgk drama dia kt tv3, tu
Serius buruk naw bentuk muka dia skrng
Mcm tengkorak
Mmg btl la dia potong usu kan
Kurus dia lain macam
Quote hanuma 7-6-2024 02:33 PM
tengok leher dia nampak sangat dah berumur @ tua...
Quote miz_hanne 7-6-2024 03:01 PM
Dia ni bertukar size badan dgn Diana Danielle.. Diana nampak makin berisi, tp org dah cantik, berisi pun nampak cantik glowing je.. Fasha nak kurus ok kot tp kena lebihkan amik vitamin, nampak macam dia tak bermaya bila kurus ni..

Lihat semua komen(57)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 11:48 PM GMT+8 , Processed in 0.055231 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top