CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

“Something Feels Off About Them..” – Lama Berdiam Diri, Cupcake Aisyah Kembali Muat Naik ‘Content’ Tanpa Nana?

22-3-2024 09:00 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 19404| Komen: 22

Description: Pempengaruh dan aktres baru yang dikenali sebagai Cupcake Aisyah sempat menjadi tumpuan rakyat Malaysia apabila kontroversi dirinya yang didakwa menjadi orang ketiga dalam hubungan rakan karibnya iait ...


Pempengaruh dan aktres baru yang dikenali sebagai Cupcake Aisyah sempat menjadi tumpuan rakyat Malaysia apabila kontroversi dirinya yang didakwa menjadi orang ketiga dalam hubungan rakan karibnya iaitu anak kepada pelakon Azhar Sulaiman, Kasih Iris Leona tular di media sosial.

Ketika dilanda kontroversi tersebut, sedara kepada Aisyah yang dikenali sebagai Nana ini turut tampil membela pempengaruh tersebut namun dikecam semula oleh netizen kerana masuk campur dalam hal tersebut.

Setelah lama berehat dari media sosial, Aisyah kembali memuat naik video di YouTube. Namun begitu, ramai yang mula bertanya padanya tentang Nana yang sudah lama tidak muncul bersama Aisyah.

Menurut dakwaan netizen, Aisyah terlihat tidak lagi berkongsi video atau gambar bersama Nana di mana-mana akaun media sosial miliknya sejak kontroversi berkenaan.


Tambahan pula, sesetengah daripada warganet turut membuat andaian tentang Nana. Kata mereka, ada sesatu yang jangkal melihat hubungan Aisyah dan Nana yang sepertinya semakin renggang.

"Aisyah, maaf ye. Nak tanya je? Nana mana? Jarang tau nampak Aisyah tak sama-sama dengan Nana. Selalunya kalau Nana tak ikut mesti Aisyah update pasal Nana.   

"Saya tak tahu bila Aisyah akan kongsi tentang hubungan dia dengan Nana sekarang, macam ada sesuatu yang disembunyikan.."



Sebelum ini, Aisyah dikatakan telah merampas bekas teman lelaki kepada Leona yang menjadi punca perpisahan mereka. Tak lama kemudian, Aisyah pula tampil menafikan pernah mempunyai sebarang hubungan ketika Leona dan teman lelakinya masih bersama.

SUMBER : Portal/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote rumahbiru 22-3-2024 08:10 AM
takde mana dia jadi org ketiga dalam hubungan leona.

tapi bagusla.biar la orang lain pulak jadi hambanya. to the other girl, lesson learnt
Quote kakakgarang 22-3-2024 08:27 AM
bukan nana sambung belajar ke? maybe bz kot.. da kenapa netizen fikir jauh gittueww.. nana will always balaci capkek ye.. sbb nk duit... LOLs
Quote Beribear 22-3-2024 09:48 AM
Semalam baru tertengok ig story cupcake leastu terfikir ehh tuptup harini ada headline dah. Hahaha

Kalau nana sambung belajar oklah apa² pon dorang sepupu. I tak rasa nana tu balaci pon sebab banyak gak cupcake bagi nana macam²
Quote swateng1 22-3-2024 11:40 AM
tak lawa lansung budak ni. nasib anak orka jurrrr..
Quote rumahbiru 22-3-2024 11:47 AM
kakakgarang replied at 22-3-2024 08:27 AM
bukan nana sambung belajar ke? maybe bz kot.. da kenapa netizen fikir jauh gittueww.. nana will alwa ...

nana sambung belajar ke?elok je jimba dengan kawan2 lain
Quote rumahbiru 22-3-2024 11:48 AM
Beribear replied at 22-3-2024 09:48 AM
Semalam baru tertengok ig story cupcake leastu terfikir ehh tuptup harini ada headline dah. Hahaha

...

bagi macam2 = upah la dihambakan jadi driver semua tu kan
Quote Missjass 22-3-2024 12:12 PM
kakakgarang replied at 22-3-2024 08:27 AM
bukan nana sambung belajar ke? maybe bz kot.. da kenapa netizen fikir jauh gittueww.. nana will alwa ...

Rasa tak sambung belajar  nana tu, baru je grad degree kan haritu sekarang elok je tengah berjimba dgn kawan
Quote Noraniza_Iblis 22-3-2024 12:20 PM
iolss kene nana sendayan je.
menantang cupcake jadahh ni, haghamm iols tau kewujudan
Quote Bawang123 22-3-2024 02:58 PM
Keluarga kek i kenal. Cupcake? Nope. Nampak sangat dah tua aku ni.
Quote kakakgarang 22-3-2024 03:16 PM
rumahbiru replied at 22-3-2024 11:47 AM
nana sambung belajar ke?elok je jimba dengan kawan2 lain

ohh aah la.. da habis belajar.. now nana bz photoshoot right.. da lama tak jenguk ig sheolls..last jenguk sbb capkek gaduh dgn yona je.. hahahaha
Quote rumahbiru 22-3-2024 03:23 PM
kakakgarang replied at 22-3-2024 03:16 PM
ohh aah la.. da habis belajar.. now nana bz photoshoot right.. da lama tak jenguk ig sheolls..last ...

masa tu kemain la nana backup si kapkek...end up kena buang bodo macam tu je?
Quote kakakgarang 22-3-2024 03:30 PM
rumahbiru replied at 22-3-2024 03:23 PM
masa tu kemain la nana backup si kapkek...end up kena buang bodo macam tu je?

sure la ye kena buang.. jap usha tele..
Quote lifeline 22-3-2024 03:59 PM
sape la jadi balaci kek lepas ni
kopek kan udang
gaulkan nasi...asingkan ayam
hahaha pastu drive lagi
nana je kot yg sabar dan boleh

tapi nana ada kawan2 lain
ok la dpt berjimba
and nama pon dh ada boleh diri sndri

si kapkek?
kawan mcm xde jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Quote eslimau 22-3-2024 04:30 PM
lifeline replied at 22-3-2024 03:59 PM
sape la jadi balaci kek lepas ni
kopek kan udang
gaulkan nasi...asingkan ayam

siapa je tahan kalau she asik mengarah orang je.
kadang iolls tak faham apa yang dia nak.
rasa macam haritu pak dia pernah belikan kereta, tapi drive nya sekejap je.
berubah la esah ye, jadi matang sikit. baru boleh ada kawan
Quote lifeline 22-3-2024 05:44 PM
eslimau replied at 22-3-2024 04:30 PM
siapa je tahan kalau she asik mengarah orang je.
kadang iolls tak faham apa yang dia nak.
rasa mac ...

pak dia ke belikan?
ke dia beli sndri?
keta kuning tu kan?
mini cooper kot

mmg dari kecik dh dilayan gitu
semua org kena buatkan
selalu jadi balaci dia nana n kak yong la hahahaha
Quote kaedahnya 23-3-2024 05:02 PM
orang kaya lama ke orang kaya baru ni ke young moneh bak kata nicky minaj
Quote ladybugz 24-3-2024 07:44 AM
knapa i x tau pun dia gaduh ngan leona. laa sbb tu ka lama x muncul. aisyah ni i tgk ok ja budak2 remaja yg jenis suka jugak buat kerja n life style dia mmg gitu la. i tgk byk jugak duit dia siap boleh blanja org sekeliling dia terutama mak dia la.
Quote Oying_berkin 25-3-2024 08:04 AM
Boring la pasal kek cawan ni. Next plssss
Quote nyoyoyenye 29-3-2024 01:52 PM
muka si kekcah ni iras bella kemek

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 07:38 AM GMT+8 , Processed in 0.075120 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top