CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Hafiz Mahamad Dedah Syafiqah Aina Disihir, Sebab Dengki Ke Tu?

7-9-2021 11:13 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 21136| Komen: 136|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Usahawan kontroversi Hafiz Mahamad mendedahkan dia dan isterinya, Syafiqah Aina telah disihir oleh individu yang berniat jahat.Terdahulu, Hafiz menceritakannya dalam IG Live mengenai perkara itu denga ...



Usahawan kontroversi Hafiz Mahamad mendedahkan dia dan isterinya, Syafiqah Aina telah disihir oleh individu yang berniat jahat.

Terdahulu, Hafiz menceritakannya dalam IG Live mengenai perkara itu dengan memaparkan sedutan video isterinya yang meracau sedang mendapatkan rawatan.

Pengguna Twitter ini merumuskan IG Live tersebut.


Foto :Twitter

Menurut Hafiz lagi, Aina yang sebelum ini ceria tiba-tiba mudah 'panas' terhadapnya. Ianya seolah-olah ada sesuatu yang tidak kena, Hafiz segera membawa isterinya berjumpa dengan ustaz untuk berubat.




Hafiz menyatakan ianya mungkin berpunca dari sifat hasad dengki sehingga sanggup melakukan perbuatan syirik. Rentetan itu dia memohon mereka yang melakukannya supaya bertaubat. 

Dan dalam hantaran terbaru, Aina memaklumkan dirinya semakin sihat dan meminta maaf jika ada yang tersalah sebelum ini.

Foto : IG


Ada netizen yang mencadangkan supaya Hafiz dan Aina mengurangkan gambar kemesraan dan kejayaan mereka agar tiada pihak yang cemburu sehingga menimbulkan perkara sebegini. - CARI




Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak
3

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tupai 7-9-2021 11:15 AM
Tahfiz ni semua benda la kena live ye...xde life nye kau dik....
Quote makadek 7-9-2021 11:19 AM
Tak cayo aku
Tah2 utk content
Quote krustykrab 7-9-2021 11:27 AM
Tah sapo2 la ushawan ni..tak.kenal aku
Quote bulanbulat 7-9-2021 11:29 AM
Edited by bulanbulat at 7-9-2021 11:33 AM

Tengah berubat pun nak rekod. Sakit
Quote bukan_ustazah 7-9-2021 11:34 AM
pergi berubat pun buat live.. buatnya isteri kau meracau buka baju tudung ke tak pasal satu malaysia tengok. Attention seeker nya kau  ni
Quote gam_gajah 7-9-2021 11:39 AM
Kenapa aku tak rasa kesian ye hahaha
Quote qwen_luna 7-9-2021 11:42 AM
Haiii tah laaaa. Kalau buat cerita semata pon tak pelik depa dua ni. Tu pon nak live2 lagi.

Pasni bole laaa aku buat2 panas baran. Nanti kata lah terkena buatan orang. Oh genius!
Quote weezerfan 7-9-2021 11:45 AM
Kesian..laki yg x habis2 menayang bini.bini plak kena buatan org.nasiblah dpt laki dungu..
Quote Naneyra 7-9-2021 11:55 AM
bukan_ustazah replied at 7-9-2021 11:34 AM
pergi berubat pun buat live.. buatnya isteri kau meracau buka baju tudung ke tak pasal satu malaysia ...

Masa berubat tak buat live. Dia record je. Live tu dia ceritakan balik. Tapi tetap rasa macam cringe. He hehehe
Quote KamikuP 7-9-2021 12:36 PM
Knp aku takde sekelumit tungau rasa kesian pun ?
Quote purplelilac 7-9-2021 12:49 PM
Kaki show off kalau kene buatan org pon x terkejut. Nyah kau jauh2
Quote ngek 7-9-2021 12:50 PM
sbb hidup berpaksi kan content semata-mata kalau betul pun org dah xcaye.
Quote black_handbag 7-9-2021 01:17 PM
nape aku rs macam dibuat buat eh.. utk tarik perhatian.. dia ni kan suka buat content pelik2 utk tarik viewers..

semlm lps berubat terus dah ok si aina tu. cepat pulak ye..

org kalau kena buatan org  ni bukan amik masa ke nak ok..
Quote prettyuglybabe 7-9-2021 02:06 PM
sikit pun tak boleh percaya manusia yang jual life untuk content..
Quote 311gurl 7-9-2021 02:19 PM
patutnya if dah kena, jadi makin private sebab tak takut ke org yg hantar sihir tu target wife dia lagi?

i cringe la couple ni. handphone lekat dekat tangan n nampak fakenya... tak ada ke org yg nak spill tea pasal couple ni? hafiz semuanya tunjuk mcm dia perfect, aina tu pun sama but dia tak la terpaling sgt
Quote kakakspek 7-9-2021 02:29 PM
kalau tangan berjahit dengan hp semua menda nak rekod tunjuk itu ini tak mustahil sangat lah terkenanya tahfiz oi..rengsa sangat perangai jantan mcm ni..
Quote anggeriklatifah 7-9-2021 02:32 PM
black_handbag replied at 7-9-2021 01:17 PM
nape aku rs macam dibuat buat eh.. utk tarik perhatian.. dia ni kan suka buat content pelik2 utk tar ...

aku ingat tu video throwback
rupanya video latest eh

aaaahhhh terus helookkk je si aina tu

lg satu mse tgh rawatan tu keadaan aina bergaya dgn shawlnya yg belit2 tu..makeup pun pakai even tak tebal..baju pun bju jenis yg bukan duduk rumah...

leh lak yaaa camtu

nak ikutkan bila kena buatan org keaadan tak terurus..pakai tudung oun tudung sarung..pakai bju duk rumah
mne sempat nak bersiap2 dah
Quote NFBZCantik 7-9-2021 02:40 PM
orang2 mcm ni la yang buatkan org yg betul2 sakit disihir tak dipercayai.

papepun, kalau betul moga cepat sembuh
Quote endihesh 7-9-2021 02:51 PM
anggeriklatifah replied at 7-9-2021 02:32 PM
aku ingat tu video throwback
rupanya video latest eh

ada baca orang komen kat twitter, sebenarnya panggil ustaz tu utk tengokkan hafiz..si aina tu temankan je.. tapi aneh gak sbb dalam keadaan yg konon kena sihir pemisah la apa, nak lak ikut suami ke mana2.. bukan ke kalau betul sihir pemisah, takleh dekat dgn pasangan? eh, entahla.. mmg tak pernah pecaya kapel ni pun..

Lihat semua komen(136)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2021 04:07 PM GMT+8 , Processed in 0.490531 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top