CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Jaga Setiap Tingkah Laku, Nadhir Nasar Tak Nak Terpalit Sebarang Kontroversi Atau Gosip

4-12-2023 03:25 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 9779| Komen: 19

Description: Nadhir Nasar menjaga setiap tindak tanduk serta tingkah lakunya agar tidak terpalit dengan sebarang kontroversi mahupun gosip.
Nadhir Nasar menjaga setiap tindak tanduk serta tingkah lakunya agar tidak terpalit dengan sebarang kontroversi mahupun gosip.

Katanya dia hanya ingin menjadi diri sendiri dan akan menjaga namanya sebaik mungkin.


Foto: IG

"Sudah pasti saya perlu menjaga nama baik saya dan elakkan dari sebarang kontroversi, bagamaimanapun saya hanya menjadi diri saya dan buat apa yang perlu.

"Saya seratus peratus menjadi diri saya sendiri, sesiapa yang kenal atau mahu berkenalan, saya sangat mengalukan untuk berkawan dengan sesiapa sahaja.



"Kehidupan yang saya lalui sebagai anak seni sehingga kini sangat bermakna untuk diri saya,"katanya seperti dipetik di OhBulan.

Tambahnya sudah menjadi asam garam anak seni sekiranya terpalit dengan sebarang kontroversi mahupun gosip.


"Bila nama terpalit dengan kontroversi, itu adalah normal untuk seseorang artis, apabila sudah menceburkan diri dalam dunia seni, itu perkara yang perlu dihadap.

"Untuk menjadi yang famous tiada siapa yang suruh pun, jalan untuk terkenal itu individu tersebut yang pilih. Sebelum dikenali mereka dah tahu apa yang akan dapat.


"Saya pun bukanlah manusia yang sempurna, tapi kalau kita jaga aib orang, Allah akan jaga aib kita.

"Gosip dan kontroversi ibarat garam dan lada hitam dalam masakan, tapi yang paling utama ada masakan yang awak hidangkan atas meja."-CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tiggybiru 4-12-2023 03:49 PM
Ada vibes kpop jugak dia ni
Quote heythere123 5-12-2023 09:15 AM
sila kurangkan mode terpaling tu ya kalau dekat social media. Pastu kalau orang tegur tu jangan la delete comment pulak ye diknon
Quote heythere123 5-12-2023 09:15 AM
Tiggybiru replied at 4-12-2023 03:49 PM
Ada vibes kpop jugak dia ni

yup ada di mata iols, heols mirip member NCT yang nama Johnny. Tapi ampun kalau chuols rasa tak iras
Quote beni_nikaido 5-12-2023 09:28 AM
bagus dek nadhir
berlakon dah mantop
elakkan kontroversi tingkatkan prestasi
berguru lagi ngan Beto tu. Muka dah macam adik beradik
jia you!!!
Quote electricopop 5-12-2023 11:09 AM
Ok dek non. All the best.
Quote sukanyanyi 5-12-2023 11:21 AM
Tiggybiru replied at 4-12-2023 03:49 PM
Ada vibes kpop jugak dia ni

itulah. tp disebabkan iols masih nampak sisi maskulin heol yg ala bet0 tu, iol boleh terima. idokla jambu hingga nampak feminin mcm kpop sejati.
Quote asma87 5-12-2023 11:22 AM
Formula dia gini dik...kalau rupa ko hensem, wajah ko jelita...ko lepaskan burung terbang ke ko menyondol ke...pasti netizen maapkan...beauty privilege..tapi kalau ko xde paras rupa yg letops, mmg ko kena Xtra hati2 utk jaga reputasi
Quote Nozot 5-12-2023 05:01 PM
Ok la dik..harap berjaya.
Jangan dok ngeship dengan DT @ AJ @ mana - mana retis ya..bodo sangat. Boleh jauh dengan bakat n kontroversi. Satu lagi attitude kena jaga. Mulut kena jaga dik kalau nak lama dalam industri.
So far suka lakonan dia..
Quote kalchi 5-12-2023 08:16 PM
Jwpn tu betul tapi tetap tak mengubah kenyataan yg dia ni poyo   mgkin kalau kurangkan poyo tu dah ok.
Quote VespaSilbe 5-12-2023 08:26 PM
Pendapat iols pulak poyo pun takpa.. jangan keras kejung kaku.. takat ni lakonan tak mengecewakan
Quote kuceeng 5-12-2023 09:58 PM
Edited by kuceeng at 5-12-2023 10:59 PM

dia ni mmg terpaling dan poyo, aku tggu je kontroversi dia satu hari nanti...aku perati je kat twitter, bagusla cakna isu semasa tp semua benda nak diulas smpai keluar condescending attitude, selek pulak tu...kemain post mcm2 indirectly bekap bff dia si meerqeen mase member kena kecam isu gal gendut tu...yg ni mcm indirectly nak bgtau bersyukur xde kene kecam teruk2 mcm geng2 PHC, HR dia ke tu? ade something psl bdk ni yg aku irked sgt
Quote beatgirlX 5-12-2023 10:38 PM
kuceeng replied at 5-12-2023 09:58 PM
dia ni mmg terpaling dan poyo, aku tggu je kontroversi dia satu hari nanti...aku perati je kat twitt ...

Mcm Ben kan.. Tapi nasib lakonan ok..
Quote cicicumel 5-12-2023 10:45 PM
Ye la batch dia si Meeqeen dan Aniq dah terpalit kontroversi..
Quote Tunan 5-12-2023 11:02 PM
Nozot replied at 5-12-2023 05:01 PM
Ok la dik..harap berjaya.
Jangan dok ngeship dengan DT @ AJ @ mana - mana retis ya..bodo sangat. Bol ...

Tp dia baik dgn Qasqas
Mau gak cinlok tp dia kontrol agar tak terjadi..
Quote heythere123 5-12-2023 11:06 PM
kuceeng replied at 5-12-2023 09:58 PM
dia ni mmg terpaling dan poyo, aku tggu je kontroversi dia satu hari nanti...aku perati je kat twitt ...

lah heols pon gigih ke backup merkin? omg agak disgusting sebab heols konon terpaling cakna pasal isu palestin selama ni which dah bagus.

Sekali kena dekat circle sendiri kemain
Quote heythere123 5-12-2023 11:09 PM
cicicumel replied at 5-12-2023 10:45 PM
Ye la batch dia si Meeqeen dan Aniq dah terpalit kontroversi..

macam bertanding pulak theyols ni merebut title siapa paling hauk
Quote tempayanpecah 6-12-2023 06:08 AM
Ok da tp suara dia cam kecik....mcm kadang2 x sedap dengor plak...
Quote cloudnine 6-12-2023 10:53 AM
Takpe nadhir, artis ada haters tu lumrah. Ni pun dah ada yg tunggu masa nak kecam. Tu belum apa2 lagi tu

All the best shooting movie klepet kat melaka. Lepas tu adaptasi strong girl bongsoon pulak. Dua2 dengan meerqeen
Quote cloudnine 6-12-2023 10:56 AM
tempayanpecah replied at 6-12-2023 06:08 AM
Ok da tp suara dia cam kecik....mcm kadang2 x sedap dengor plak...

Haah suara dia halus tak deep mcm hero2 lain. Even idanaedan superwira tu lagi sedap suara. Tapi intonasi nadhir okay, so masuk je feel dia. Membantu la tone suara halus tu.

Lihat semua komen(19)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

2-3-2024 02:40 AM GMT+8 , Processed in 0.059306 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top