CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Misteri Kehilangan DJ Radio Akhirnya Terjawab

24-10-2015 12:35 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 14214| Komen: 83

Description: Saya ingat saya hilang sehari, tapi rupanya ...
Oleh Izzah Abbasy

"Saya ingat saya hilang sehari rupanya dua bulan", demikian cerita DJ sambilan, Azhar Muhammad, 45, atau dikenali DJ Kahong yang hilang dua bulan di Pangkalan Nelayan Jalan Genting, Rantau Panjang, Jalan Kapar, Klang.


Gambar oleh Sinar Harian 


Dia yang ditemui oleh orang ramai dalam keadaan berlumpur di lokasi sama telah menceritakan bertemu seorang lelaki tua yang memakai baju warna krim yang mengajaknya bersembang serta menyerahkan kepadanya rantai leher dan tangan berwarna kuning, sebilah keris serta buku kecil tertulis ayat al Quran.

Sebelum hilang, dia mencari siput di kawasan hutan bakau di pengkalan nelayan dan disahkan hilang pada 10 Ogos lalu. - CARI Infonet

Baca selanjutnya : Sinar Harian

11

Bagus
17

Marah
8

Terkejut
15

Sedih
9

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (67 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote FOTHER-MUCKER 24-10-2015 02:41 AM
Hilang dua bulan tapi misai tak panjang pun!
Quote kenarihitam 24-10-2015 02:42 AM
Siapakah lelaki tua itu??agak misteri..
Quote abangranikulup 24-10-2015 02:49 AM
kahong ni bukan busuk kahong ke macam bini no2 abg selalu cakap kat umah?
Quote all4rez 24-10-2015 05:19 AM
Bagus ni klu bikin alasan utk joli berbulan2, sekali balik buat muka blur, binipun angguk percaya...
Quote TuntungReturn 24-10-2015 06:44 AM
ni bru berita ade kelas tesendiri seperti yg dikatakab oleh wartawan cari.
Quote bellaa 24-10-2015 07:11 AM
ada x lelaki tua ituu suruh kawen dgn anak perempuan dia
Quote cik_kitty 24-10-2015 07:37 AM
Bunian kah org tua itewww??
Quote hasniey 24-10-2015 08:42 AM
i bukn xnk prcayya,tp duluuuu prnah jd kes cmni kt tmpat i,ilang lme siap.report polis bgai
last2 jumpe kate xsdr la,ape la

bila polis check ade nmpk cctv pi negeri lain naek bas,kawen baru rupenye
Quote CrowneGlory 24-10-2015 08:47 AM
Hopefully itu lelaki tua bukan lah wanita muda
Quote HannahMontana 24-10-2015 08:57 AM
abangranikulup replied at 24-10-2015 02:49 AM
kahong ni bukan busuk kahong ke macam bini no2 abg selalu cakap kat umah?

kohong = busuk amat amat
Quote HannahMontana 24-10-2015 08:58 AM
Bukan kita nafi dia "hilang"  tp kita syak wasagnka dia menipu


Bimbang bimbang dia kahwin  atau bersedap sedap dgn perempuan pelarian ke...lepas tu mulalah drama hilang tu ...


Tengok muka ,mcm muka PUAS mcm muka penipu pun ada juga.


Kita kena waspada...penipu ada pelbagai cara .

Jgn mudah percaya.
Quote kimsa-ra 24-10-2015 09:09 AM
plik je
Quote tri-max 24-10-2015 09:16 AM
adakah lelaki tua = ah long
aku pong mmg tak caya cerita cenggini, mostly lelaki yg pandai auta nnnaaaallllaaaaaa punya
Quote :::: 24-10-2015 09:55 AM
tri-max replied at 24-10-2015 09:16 AM
adakah lelaki tua = ah long
aku pong mmg tak caya cerita cenggini, mostly lelaki yg pandai a ...

Bodoh. Mana ada along berani dengan melayu
Quote :::: 24-10-2015 09:57 AM
Mana keris yang diberi tuh ?
Quote :::: 24-10-2015 10:02 AM
bellaa replied at 24-10-2015 07:11 AM
ada x lelaki tua ituu suruh kawen dgn anak perempuan dia

Hihih. Mungkin gak. Selagi tak setuju dia takkan lepas. Bila dah bunting pulak dia buang terus macam ini.
Quote bellaa 24-10-2015 10:06 AM
:::: replied at 24-10-2015 10:02 AM
Hihih. Mungkin gak. Selagi tak setuju dia takkan lepas. Bila dah bunting pulak dia buang terus mac ...

hi pbc             
Quote tri-max 24-10-2015 10:09 AM
:::: replied at 24-10-2015 09:55 AM
Bodoh. Mana ada along berani dengan melayu

ka hong la ko ni, aku pon nak dibodohkan
Quote :::: 24-10-2015 10:12 AM

pbc ? Siapa tuh ?

Lihat semua komen(83)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

18-4-2024 05:42 AM GMT+8 , Processed in 0.376760 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top