CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Filem & Drama Lihat artikel

PMX Tersentuh Dengan Anwar: The Untold Story, Tapi Sebenarnya Layak Dapat 1 Bintang Je?

10-5-2023 05:01 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1264| Komen: 15

Description: Filem Anwar: The Untold Story yang mengangkat kisah sebenar Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad dan berjaya membuat Perdana Menteri Ke-10 itu ...
Filem Anwar: The Untold Story yang mengangkat kisah sebenar Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad dan berjaya membuat Perdana Menteri Ke-10 itu tersentuh bagaimanapun dikatakan indah khabar sahaja.



NST

Seorang pengguna Twitter membuat ciapan, meluahkan rasa dan pendapatnya terhadap filem biografi yang dinanti-nantikan peminat genre itu.

Katanya, dia hanya boleh memberi nilai 1 bintang kerana menyifatkan filem itu tidak mencapai standard seperti yang dibayangkan, selain mendakwa skrip digunakan merapu, selain mutu lakonan pelakon utama kurang memuaskan. 




Tambahnya, filem Leftenan Adnan dan Pulang jauh lebih menrik untuk ditonton.



Justeru, dia merasakan adalah lebih baik penonton tidak meletak harapan tinggi sebelum masuk ke panggung wayang jika mahu menonton filem berkenaan. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alesandra 10-5-2023 05:08 PM
Biopic anwar ni local ke masalahnya? dan sapa la gatal jubs terima offer dari indon tu?yg pastinya org keliling anwar la kann?
Quote Antifake 10-5-2023 07:14 PM
Garbage in Garbage out
Quote Perwira2022 11-5-2023 07:14 AM
Tajuk je pun dah mengencing... Apa yg untoldnya? Nuar liwat kucing kat rumah?
Quote creep_bite 11-5-2023 07:49 AM
Ada watak umi hafilda dan saipul tak dlm citer ni...
Quote totokreturn. 11-5-2023 08:53 AM
bakalan dapat 100 juta hinggit sama level mcm mat kilau

ayooooh kita serbu pejabat pawangam seluruh negara
Quote ctaz 11-5-2023 09:05 AM
yg tgk filem ni...zahid dgn macai2 umno je...DAP pun tak tgk...

hahahah
Quote totokreturn. 11-5-2023 12:44 PM
ctaz replied at 11-5-2023 09:05 AM
yg tgk filem ni...zahid dgn macai2 umno je...DAP pun tak tgk...

hahahah

harey btul, patut kena tengok jugak la
Quote KamikuP 11-5-2023 01:04 PM
Moga filem caprut ni tercalon di anugewrah oskar
Quote ultra78 11-5-2023 01:14 PM
Phui. Daripada tengok filem ni, baik tengok filem Oppenheimer,filem biografi jugak. Director Christopher Nolan.
Quote Goodluckdontcry 11-5-2023 01:19 PM
Klu ada gred bwh lg dr negative zero..itulah grednya.. kehkehkeh

Dr buang ms tgk cite haprak mcm ni, lbh baik den tido...puihhh zzzzz
Quote ladybugz 11-5-2023 01:33 PM
cringe to the max. x pernah lg tgk kat panggung movie pasal perdana menteri malaysia. i tunggu la sape2 yg nak buat a billion dolar whale jd movie. im more excited to tht.
Quote hyie 11-5-2023 01:52 PM
bukan ke filem ni banyak mengisahkan pasal kak wan yang tabah n setia di sisi bangnon tatkala bangnon dicerca ummah? takpe nanti iols nak gi tengok jugak tak kisah best ke idok, janji bukan level filem rempit bohsia
Quote ahlisihircute 11-5-2023 02:06 PM
X kuasa ler nak tgk
Quote totokreturn. 11-5-2023 02:54 PM
ada link dah ke?
Quote kingdomgrup123 9-8-2023 05:15 PM
https://www.twitch.tv/kingdom4d_1
https://twitter.com/kingdom4d_1
https://soundcloud.com/kingdom4d-664688011
https://kingdom4d-1.livejournal.com/
https://www.flickr.com/people/198977926@N08/
https://issuu.com/kingdom4d_1
https://mix.com/kingdom4d_1
https://www.pinterest.com/kingdom4d_1/
https://lu.ma/u/usr-ARIFAh7OawGTPB9
https://www.bibsonomy.org/user/kingdom4d_1

https://www.twitch.tv/kingdom4d_2
https://twitter.com/kingdom4d_2
https://soundcloud.com/kingdom4d-824556655
https://kingdom4d-2.livejournal.com/profile/
https://www.flickr.com/people/198934090@N06/
https://issuu.com/kingdom4d_2
https://mix.com/kingdom4d_2
https://id.pinterest.com/kingdom4_2/
https://lu.ma/u/usr-YQCD8YzDxeoamL3
https://www.bibsonomy.org/user/kingdom4d_2

https://www.twitch.tv/kingdom4d_wap
https://twitter.com/kingdom4dwap

https://edex.adobe.com/community/member/oQGnC4HX-
https://issuu.com/intertogel888
https://seekingalpha.com/user/59165382/profile
https://justpaste.it/u/InterTogel2
https://speakerdeck.com/togel888
https://www.wattpad.com/user/intertogel888
https://sketchfab.com/intertogel888
https://coub.com/officialstreetradio.com/edit
https://github.com/Intertogel888
https://readthedocs.org/profiles/intertogel888/

https://www.twitch.tv/kingdom4d_1
https://twitter.com/kingdom4d_1
https://soundcloud.com/kingdom4d-664688011
https://kingdom4d-1.livejournal.com/
https://www.flickr.com/people/198977926@N08/
https://issuu.com/kingdom4d_1
https://mix.com/kingdom4d_1
https://www.pinterest.com/kingdom4d_1/
https://lu.ma/u/usr-ARIFAh7OawGTPB9
https://www.bibsonomy.org/user/kingdom4d_1

Lihat semua komen(15)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

16-6-2024 09:00 PM GMT+8 , Processed in 0.099185 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top