CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1190|Reply: 15

PMX Tersentuh Dengan Anwar: The Untold Story, Tapi Sebenarnya Layak Dapat 1 Bintang Je?

  [Copy link]
Post time 10-5-2023 05:01 PM | Show all posts |Read mode
Filem Anwar: The Untold Story yang mengangkat kisah sebenar Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad dan berjaya membuat Perdana Menteri Ke-10 itu tersentuh bagaimanapun dikatakan indah khabar sahaja.




NST




Seorang pengguna Twitter membuat ciapan, meluahkan rasa dan pendapatnya terhadap filem biografi yang dinanti-nantikan peminat genre itu.


Katanya, dia hanya boleh memberi nilai 1 bintang kerana menyifatkan filem itu tidak mencapai standard seperti yang dibayangkan, selain mendakwa skrip digunakan merapu, selain mutu lakonan pelakon utama kurang memuaskan.











Tambahnya, filem Leftenan Adnan dan Pulang jauh lebih menrik untuk ditonton.








Justeru, dia merasakan adalah lebih baik penonton tidak meletak harapan tinggi sebelum masuk ke panggung wayang jika mahu menonton filem berkenaan. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-5-2023 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Biopic anwar ni local ke masalahnya? dan sapa la gatal jubs terima offer dari indon tu?yg pastinya org keliling anwar la kann?
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2023 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Garbage in Garbage out
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2023 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk je pun dah mengencing... Apa yg untoldnya? Nuar liwat kucing kat rumah?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2023 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada watak umi hafilda dan saipul tak dlm citer ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2023 08:53 AM | Show all posts
bakalan dapat 100 juta hinggit sama level mcm mat kilau

ayooooh kita serbu pejabat pawangam seluruh negara
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 11-5-2023 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
yg tgk filem ni...zahid dgn macai2 umno je...DAP pun tak tgk...

hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2023 12:44 PM | Show all posts
ctaz replied at 11-5-2023 09:05 AM
yg tgk filem ni...zahid dgn macai2 umno je...DAP pun tak tgk...

hahahah

harey btul, patut kena tengok jugak la
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2023 01:04 PM | Show all posts
Moga filem caprut ni tercalon di anugewrah oskar
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2023 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Phui. Daripada tengok filem ni, baik tengok filem Oppenheimer,filem biografi jugak. Director Christopher Nolan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2023 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu ada gred bwh lg dr negative zero..itulah grednya.. kehkehkeh

Dr buang ms tgk cite haprak mcm ni, lbh baik den tido...puihhh zzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2023 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
cringe to the max. x pernah lg tgk kat panggung movie pasal perdana menteri malaysia. i tunggu la sape2 yg nak buat a billion dolar whale jd movie. im more excited to tht.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2023 01:52 PM | Show all posts
bukan ke filem ni banyak mengisahkan pasal kak wan yang tabah n setia di sisi bangnon tatkala bangnon dicerca ummah? takpe nanti iols nak gi tengok jugak tak kisah best ke idok, janji bukan level filem rempit bohsia
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2023 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
X kuasa ler nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2023 02:54 PM | Show all posts
ada link dah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2023 05:15 PM | Show all posts
https://www.twitch.tv/kingdom4d_1
https://twitter.com/kingdom4d_1
https://soundcloud.com/kingdom4d-664688011
https://kingdom4d-1.livejournal.com/
https://www.flickr.com/people/198977926@N08/
https://issuu.com/kingdom4d_1
https://mix.com/kingdom4d_1
https://www.pinterest.com/kingdom4d_1/
https://lu.ma/u/usr-ARIFAh7OawGTPB9
https://www.bibsonomy.org/user/kingdom4d_1

https://www.twitch.tv/kingdom4d_2
https://twitter.com/kingdom4d_2
https://soundcloud.com/kingdom4d-824556655
https://kingdom4d-2.livejournal.com/profile/
https://www.flickr.com/people/198934090@N06/
https://issuu.com/kingdom4d_2
https://mix.com/kingdom4d_2
https://id.pinterest.com/kingdom4_2/
https://lu.ma/u/usr-YQCD8YzDxeoamL3
https://www.bibsonomy.org/user/kingdom4d_2

https://www.twitch.tv/kingdom4d_wap
https://twitter.com/kingdom4dwap

https://edex.adobe.com/community/member/oQGnC4HX-
https://issuu.com/intertogel888
https://seekingalpha.com/user/59165382/profile
https://justpaste.it/u/InterTogel2
https://speakerdeck.com/togel888
https://www.wattpad.com/user/intertogel888
https://sketchfab.com/intertogel888
https://coub.com/officialstreetradio.com/edit
https://github.com/Intertogel888
https://readthedocs.org/profiles/intertogel888/

https://www.twitch.tv/kingdom4d_1
https://twitter.com/kingdom4d_1
https://soundcloud.com/kingdom4d-664688011
https://kingdom4d-1.livejournal.com/
https://www.flickr.com/people/198977926@N08/
https://issuu.com/kingdom4d_1
https://mix.com/kingdom4d_1
https://www.pinterest.com/kingdom4d_1/
https://lu.ma/u/usr-ARIFAh7OawGTPB9
https://www.bibsonomy.org/user/kingdom4d_1
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85864 Replies : 3852
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 40285 Replies : 334
Khai Bahar bawa BF g Sarawak
leftenanhensemKhai Bahar bawa BF g Sarawak
Views : 59372 Replies : 107
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85596 Replies : 204
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 36104 Replies : 111
YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @ Satanic @ Dehumanization @ Depopulation @ Agendas @ Secrets
tumpanglalu74YESTANE BUNIAN: Illuminati @ Freemason @
Views : 33405 Replies : 231
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14890 Replies : 19
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92925 Replies : 1185
Peniaga Ini Masak Nasi Goreng ‘Special’ Campur Ais Krim Berharga RM6.Anda berminat?
YgBenarPeniaga Ini Masak Nasi Goreng ‘Special
Views : 10432 Replies : 3
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 87552 Replies : 34

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 05:05 AM GMT+8 , Processed in 0.057701 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list