CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Son Do You Remember Me? Ibu Rakam Video Sarkastik Untuk Anak

9-10-2015 11:36 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 8049| Komen: 15

Description: Ibu ini juga menyindir anaknya akan menghubungi mereka....
Oleh : Fyruz Hanna

Ada anak, melihat anak membesar dan tidak pernah berenggang pastinya kita rasa sangat kehilangan apabila kita melihat anak kita berjauhan dengan kita.

Bila anak-anak sudah ke Universiti, atau meningkat remaja kita jarang bertemu atau berselisih dengan anak-anak walaupun di dalam rumah.

Disebabkan tu, seorang ibu yang merasa kehilangan apabila anaknya, Liam yang baru menyesuaikan diri dalam suasana baru kehidupan kolej.

Ibu ini sanggup merakam dirinya dengan sarkastik bagi mengingatkan anaknya supaya menghubunginya.


Antara kandungan didalam video ini berbunyi:

"Masih ingat mak, wanita yang melahirkan kamu, oh bukan lahir tapi mak keluarkan kamu dalam bilik bedah sehingga tinggalkan parut besar dekat perut. Jangan risau mungkin, rambut mak sedikit pendek tapi inilah mak kamu."


Selain itu, ibu ini turut membuat totorial bagaimana menggunakan telefon 'jika anaknya terlupa'.

Jarak antara ibu ini dengan anaknya walaupun hanya 2 jam perjalanan menggunakan kapal terbang mengakibatkan Ann Pinto McCarney menggunakan cara ini mengugut anaknya.

Ibu ini juga menyindir anaknya akan menghubungi mereka pada November appabila mahu meminta bayaran pada semester baru.

Semakin kita melihat anak membesar,dengan kepantasan dunia teknologi apa lagi alasan kita sebagai anak untuk tidak menghargai orang tua? -CARI Infonet.

  
9

Bagus
20

Marah
8

Terkejut
9

Sedih
9

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (69 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote idadzira 9-10-2015 11:46 AM
bagus betul ibu ni. anak2 mmg kena diingatkan dgn cara mcm ni. hehehehe
Quote ezyezyezy 9-10-2015 11:55 AM
Kadang kadang anak anak sudah ada b/f atau g/f  lebih mementingkan b/f atau g/f drpd ibu bapa yg puas menjaga mereka. Bila dah berkahwin pentingkan pasangan masing2.
Quote Artemesiaa 9-10-2015 12:47 PM
Tapi kalau anak dan mak punya hubungan yang amat erat bak kawan baik sejati mesti maknya tak perlu berpelakuan sebegini
Quote idakamaruddin 9-10-2015 02:15 PM
hahaha remaja mmg cani..tp bila dh kahwen time tu la cari mak..cari mak jagakan anak la apa la..sume mak...
Quote comel91 9-10-2015 04:17 PM
Kesian mak die.. huhu
Quote Sunshine81 9-10-2015 04:33 PM
just wish time won't fly that fast.
Quote giyomi 9-10-2015 04:46 PM
Tak sakastik pon, mmg patut anak x kenang budi camtu diajar
Quote crestfall247 9-10-2015 07:00 PM
Foto Sexy Siti Badriah Beredar Lagi, Inikah Artis Inisial SB?

Saingan Baru Duo Serigala, Duo Giga

Amel Alvi Ungkap Kronologi Kasus Prostitusi Online Robbie Abbas

Koleksi Foto Bugil Amel Alvi

Foto HOT Amel Alvi Saat Terjaring Razia Narkoba di Makassar

Foto Bugil Agnes Monica Kembali Beredar

Video Dewi Persik Bugil Sehabis Berenang

Koleksi Foto Bugil Amel Alvi

Foto Bugil VJ Marissa Sexy Banget
Quote mommymonster82 9-10-2015 09:59 PM
Sedihnya... nmpklah dia tgh tahan sebak sangat..rindu kat anak..
Quote samperit 9-10-2015 10:44 PM
kesian...
Quote rokarina 9-10-2015 11:35 PM
X kenang budi sumpah jek jadi batu
Quote faraway1 11-10-2015 01:46 AM
sedih terasa
Quote fezy 11-10-2015 09:46 AM
Artemesiaa replied at 9-10-2015 12:47 PM
Tapi kalau anak dan mak punya hubungan yang amat erat bak kawan baik sejati mesti maknya tak perlu b ...

tak jugak. bila mak ng anak mcm bff, salah sikit lagi cepat merajuknya.
Quote Artemesiaa 11-10-2015 11:45 AM
fezy replied at 11-10-2015 09:46 AM
tak jugak. bila mak ng anak mcm bff, salah sikit lagi cepat merajuknya.

Iols dengan my mom ok je tak cam tu pun mungkin cos my mom berfikiran terbuka
Quote mizkajura 13-10-2015 09:09 AM
hehe habisla kena buli kat kolej.....mau setahun pitam. tu la....siapa suh buat mcm tu hehehehe

Lihat semua komen(15)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 12:22 AM GMT+8 , Processed in 0.085476 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top