CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

#APM2015 Lintas Langsung Anugerah Planet Muzik

9-10-2015 09:29 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 15320| Komen: 40

Description: Lagu Terbaik Malaysia - Assalamualaikum -Faizal Tahir
Oleh : Fyruz Hanna

Anugerah berprestij yang berlangsung di Singapura dihoskan oleh Fiza O, Jihan Muse dan Caesar Gunawan.

17. Anugerah Khas Planet Muzik 2015 -Allyarham A. Ramlie & The Rythmn Boys



16.  Lagu Terbaik Indonesia - Terlalu Lama Sendiri - Kunto Aji


15. Lagu Terbaik Malaysia - Assalamualaikum -Faizal Tahir


14. Lagu Terbaik Singapura -  Iman's League Feat The Lion Story - Lisa


Menyampaikan anugerah untuk Lagu Terbaik Singapura. Cantiknya Maya Karin.


Persembahan mantap hazama - Sampai Mati akanku mencintaimu!

 

13. Artis Terbaik Wanita - Raisa - Jatuh Hati


12. Artis Terbaik Lelaki - Judika - Apakah Ini Cinta



11. Band Terbaik - Iman's League Feat The Lion Story - Lisa


Sedang berlangsung - Lagu Kolaborasi terbaik



10. Lagu Paling Popular - #AwakKatMana


9. Artis Paling Popular - Fatin Shidqia Lubis




Kolaborasi 3 Negara

8. Ikon Media Sosial - Taufik Batisah


-Aisyah Aziz

7. DUO Kumpulan Terbaik - Dato' Rossa & Afghan


6. Lagu Artis Kolaborasi Terbaik - Seluruh Cinta [Dato' Siti Nurhaliza & Cakra Khan


5. Lagu Kolaborasi Terbaik - Jangan Coba Berlari

Gandingan mantap Jihan Muse dan Caeser Gunawan, kelakar sangat!~


4. Anugerah Artis Baru Terbaik - Wanita - Elizabeth Tan (Malaysia)


3. Anugerah Artis Baru Terbaik - Lelaki - Kunto Aji (Indonesia)


2.. Anugerah Artis Paling Popular - SINGAPURA - TAUFIK BATISAH


1. Lagu Paling Popular Singapura - Tajuk: Awak Kat Mana


Sumber: FbAPM




18

Bagus
12

Marah
6

Terkejut
5

Sedih
13

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (61 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kucen_miang 9-10-2015 09:42 PM
Sendu huhu
Quote babycc 9-10-2015 09:47 PM
Bagusnye update terus.. aku x sempat nk tgk..
Quote comel91 9-10-2015 09:48 PM
yeayyy... suke knock knockkkk... congrats Eli
Quote azrinaziz 9-10-2015 09:56 PM
Tofik ni merembes jgk
Quote mayaBB 9-10-2015 10:05 PM
seluruh cinta... i is melting
Quote MsCinderella 9-10-2015 10:18 PM
Rossa dgn afghan sama2 naik jerawat setepek kat pipi
Quote katewilma 9-10-2015 10:25 PM
sape aisyah mcm frozen beku jee
Quote doubleA 9-10-2015 10:41 PM
Topik batisah menang besar nampak
Quote akies 9-10-2015 10:42 PM
Mujur ada artis malaysia yang buat persembahan.. Kalau tak sendu habis
Quote mayaBB 9-10-2015 10:46 PM
jihan ni lawak juga eaa... part suara ct nuhalija tu hahaha
Quote mayaBB 9-10-2015 10:51 PM
tb xupdate lagi.. da tau judika...wow... suke judikaaa... thanks che ta
Quote rokarina 9-10-2015 11:31 PM
tah pape la anugerah...lagu dasyat mojo yg sedap tu pun x menang eh..pastu retis sendu mana datang leh menang.... :
Quote Themilo 9-10-2015 11:34 PM
doubleA replied at 9-10-2015 02:41 PM
Topik batisah menang besar nampak

Tiap tahun memang topik batisa jah sis, mana ada retis singapore yang lain..
Quote illa 10-10-2015 07:54 AM
thn dpn taufik dah ada pncbar ...SUFI
Quote mahalnya 10-10-2015 09:29 AM
tahniah FT
Quote stania83 10-10-2015 10:49 AM
best semalam APM, kelakar, dah macam award ong putih,,
Quote MH37O 10-10-2015 11:27 AM
Edited by MH37O at 10-10-2015 12:06 PM

pemilihan pemenang dlm apm ni aku rasa mcm hentam keromo aje..mean,juri2 jenis tak bertauliah dan syok sendiri...juri kasi menang utk award TERBAIK sbb lagu/artis tu popular semata2 je bukan sbb depa (juri) study mendalam ttg arangement muzik/perjalanan artis tersbeut ...and den perasan depa kasi menang sama rata sbb nak maintain APM yg cheapsale ni berterusan sampai bila2...sbb aku nengok,tah sape2 je yg diangkat 'popular' walhal sekecik hama haram pun den (and korang) tak kenal kan?...really syok sendiri punya awards...lelebih lagi dari pihak singapore tu lah...

rasanya elok je dimasuhkan je anugerah planet jatuh ni...buat jatus standard artis mesia je yg join...

ps: sape juri2 haprak yg pilih pemenang utk yg terbaik ni ekk???
Quote MH37O 10-10-2015 11:58 AM
ada video/youtube dop apm ni dari mula sampai akhir...den nak nengok...nak carik bahan kutukan...ada dop??? care to share
Quote ateam1312 10-10-2015 12:02 PM
Jihan best

Lihat semua komen(40)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 02:03 AM GMT+8 , Processed in 0.086464 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top