CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Anita Baharom Kahwin Tak Cukup Setahun Tak Ada Isu Pun" - Shuib Hairan Dengan Netizen

24-1-2023 07:09 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5914| Komen: 105|Original author: LilRose

Description: Shuib meluahkan rasa hairan terhadap pihak yang memandai membuat penilaian kononnya Watie Hanifiah akan menjadi ibu tiri yang garang sekiranya berkahwin dengan pelawak itu.
Shuib meluahkan rasa hairan terhadap pihak yang memandai membuat penilaian kononnya Watie Hanifiah akan menjadi ibu tiri yang garang sekiranya berkahwin dengan pelawak itu.


Kredit foto: IG


“Diorang tak sabar ke nak marah saya kahwin? Kang kalau saya kahwin, nanti orang marah. Bila Anita Baharom kahwin, tak cukup setahun (suami meninggal) tak ada isu pun. 

“Contoh la kalau saya nak kahwin, orang nak buka cerita dia… belum tahu dia macam mana pun dah cakap macam-macam… boleh ke dia ni? Muka garang la, kalau jadi mak tiri garang.

“Saya jadi tak faham… mungkin orang ambil berat fasal saya sebab itu mahu yang terbaik untuk saya tapi bila kita nak berumah tangga, kita saja yang tahu, yang kenal pasangan, kita saja. Mungkin orang hanya nampak luaran saja,” kata Shuib kepada Gempak. 


Kredit foto: IG


Shuib juga akui adakala dia berasa rimas dan sensitif apabila diaju pertanyaan mengenai pengganti Allahyarham isterinya, Siti Sarah .

“Kadang-kadang saya jadi sensitif bila orang tanya ‘dah ada pengganti ke?’. Soalan itu agak sensitif buat saya. 

“Bukan apa, kalau kita sedih orang tahu… tak tahu la nak cakap orang tak faham ke atau mungkin memang mereka ambil berat kot,” ujarnya. 


Kredit foto: IG

Orang terlalu mengambil berat sampai naik rimas Shuib dibuatnya. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 24-1-2023 07:32 PM
Ko kawin je la.
Rimas la aku
Quote jalfa 24-1-2023 07:36 PM
Ko kawen sajalah.ada yg heran ke samirah oiii
Quote lilcountess 24-1-2023 07:41 PM
sebab anita tu tak adalah meratap melampau kat public. dia pun tak menunggang musibah pasangan meninggal utk populariti. bukan mcm stgh org, selagi boleh buat content utk socmed, tak habis menjaja nama psgn yg meninggal tu
Quote debab_78 24-1-2023 07:44 PM
Soibbb... ko igt tak.. petang lepas sarah dikebumi, ko ada buat live IG kat balkoni rumah ko.. Dlm live tu byk ko bg tazkirah itu ini.. Terasa insaf kejap yg menonton live waktu tu.. aku smpai skrg hengatt.   
Quote nordin84 24-1-2023 07:44 PM
lilcountess replied at 24-1-2023 07:41 PM
sebab anita tu tak adalah meratap melampau kat public. dia pun tak menunggang musibah pasangan menin ...

kannnn.. xdenye video anita termenung mcm soeb.. benci aku jantan ni.. nk sgt ambik.. sibukla menjaja gosip
Quote timah03 24-1-2023 09:00 PM
Sila la belajar cara menjawab... Atau diam je la...
Ada arwah dulu, tak ada pula asyik nak menjawab je...
Dah gila bayang sangat, kahwin je la...
Quote LaskarHijayu 24-1-2023 09:01 PM
Anita baharom suami meninggal takde meratap hari2 tayang kat sosmed mcm kawww... sikit2 buat content...

Ape pon aku tak kesah kau nak kawen semula pon. Kawen je la...
Quote Cero8487 24-1-2023 09:08 PM
Entahnya..kalo ko nak kawen bkn org lain bole buat apa pn..nikah jela cecepat..
Quote anilanil 24-1-2023 09:08 PM
Mira, ko nak kahwin, kahwin je la. Ko bukannya laki orang pon, ko duda. Macik bawang mana yg meratap hiba ko nak nikah? Ko ingat ko hensem mcm edika yusuf? Pehal lak ko petik nama anita baharom? Dia bukan jutawan mcm ko pon.
Quote flyzpiz 24-1-2023 09:24 PM
Motippppppp guna nama anita baharom?sedihhhhhhhh
Quote doubleA 24-1-2023 09:27 PM
Sapa dok halang dia ni? Porumers dah lama tau ko ngidam watitek tu nikah jela semak pasal ko je kat porem belum lagi kat radio pun up diri, ko jela duda mati bini terpaling, nikah jela cepat2 then shut up your mouth
Quote exclusive_vvip 24-1-2023 09:43 PM
tapi kan, dlm iols pun nyampah kat soeb ni, x dinafikan lah heols amik masa jugak nak kawen lain..setahun lebih dah ni..biasa iols tgk ada lelaki lepas bini meninggal, dlm 3-4 bulan dah nikah baru..soeb ni, dlm kita dok ngata2 dia gatal nak kawen, kira amik masa jugak ni..iols rasa dia mmg sayang gila kat arwah sarah..cuma heols suka buat statement cam gersang, tu yg org nyampah..
Quote PocongTerbang 24-1-2023 09:49 PM
Kawin jela
Quote ezacbee 24-1-2023 09:55 PM
Dia nak acik2 pujuk dia..
Quote Momohizan 24-1-2023 10:10 PM
Jantan poyo ni...stfu. Semak. Ni percubaan untuk mensucikan Watitek? Lantak kau la ngan Watitek kau tu. Sibuk nak limelight.
Quote Fly_over 24-1-2023 10:13 PM
mcm hanat je nak heret nama orang lain..
Quote sharlenetexas 24-1-2023 10:13 PM
Dah ko tu gedik sangat.


Quote awexgaban7 24-1-2023 10:14 PM
Nak menikah, menikah jelahhh….. pulonnn
Quote LadyCarefree 24-1-2023 10:18 PM
timah03 replied at 24-1-2023 08:00 PM
Sila la belajar cara menjawab... Atau diam je la...
Ada arwah dulu, tak ada pula asyik nak menjawab ...

giler silikon

Lihat semua komen(105)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 02:13 PM GMT+8 , Processed in 0.085155 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top