CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 6567|Reply: 118

"Anita Baharom Kahwin Tak Cukup Setahun Tak Ada Isu Pun" - Shuib Hairan Dengan Netizen

  [Copy link]
Post time 24-1-2023 07:09 PM | Show all posts |Read mode
Shuib meluahkan rasa hairan terhadap pihak yang memandai membuat penilaian kononnya Watie Hanifiah akan menjadi ibu tiri yang garang sekiranya berkahwin dengan pelawak itu.




Kredit foto: IG



“Diorang tak sabar ke nak marah saya kahwin? Kang kalau saya kahwin, nanti orang marah. Bila Anita Baharom kahwin, tak cukup setahun (suami meninggal) tak ada isu pun.

“Contoh la kalau saya nak kahwin, orang nak buka cerita dia… belum tahu dia macam mana pun dah cakap macam-macam… boleh ke dia ni? Muka garang la, kalau jadi mak tiri garang.

“Saya jadi tak faham… mungkin orang ambil berat fasal saya sebab itu mahu yang terbaik untuk saya tapi bila kita nak berumah tangga, kita saja yang tahu, yang kenal pasangan, kita saja. Mungkin orang hanya nampak luaran saja,” kata Shuib kepada Gempak.




Kredit foto: IG




Shuib juga akui adakala dia berasa rimas dan sensitif apabila diaju pertanyaan mengenai pengganti Allahyarham isterinya, Siti Sarah .

“Kadang-kadang saya jadi sensitif bila orang tanya ‘dah ada pengganti ke?’. Soalan itu agak sensitif buat saya.

“Bukan apa, kalau kita sedih orang tahu… tak tahu la nak cakap orang tak faham ke atau mungkin memang mereka ambil berat kot,” ujarnya.




Kredit foto: IG




Orang terlalu mengambil berat sampai naik rimas Shuib dibuatnya. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2023 07:32 PM | Show all posts
Ko kawin je la.
Rimas la aku
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko kawen sajalah.ada yg heran ke samirah oiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sebab anita tu tak adalah meratap melampau kat public. dia pun tak menunggang musibah pasangan meninggal utk populariti. bukan mcm stgh org, selagi boleh buat content utk socmed, tak habis menjaja nama psgn yg meninggal tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Soibbb... ko igt tak.. petang lepas sarah dikebumi, ko ada buat live IG kat balkoni rumah ko.. Dlm live tu byk ko bg tazkirah itu ini.. Terasa insaf kejap yg menonton live waktu tu.. aku smpai skrg hengatt.   
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lilcountess replied at 24-1-2023 07:41 PM
sebab anita tu tak adalah meratap melampau kat public. dia pun tak menunggang musibah pasangan menin ...

kannnn.. xdenye video anita termenung mcm soeb.. benci aku jantan ni.. nk sgt ambik.. sibukla menjaja gosip
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sila la belajar cara menjawab... Atau diam je la...
Ada arwah dulu, tak ada pula asyik nak menjawab je...
Dah gila bayang sangat, kahwin je la...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Anita baharom suami meninggal takde meratap hari2 tayang kat sosmed mcm kawww... sikit2 buat content...

Ape pon aku tak kesah kau nak kawen semula pon. Kawen je la...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2023 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahnya..kalo ko nak kawen bkn org lain bole buat apa pn..nikah jela cecepat..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mira, ko nak kahwin, kahwin je la. Ko bukannya laki orang pon, ko duda. Macik bawang mana yg meratap hiba ko nak nikah? Ko ingat ko hensem mcm edika yusuf? Pehal lak ko petik nama anita baharom? Dia bukan jutawan mcm ko pon.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Motippppppp guna nama anita baharom?sedihhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa dok halang dia ni? Porumers dah lama tau ko ngidam watitek tu nikah jela semak pasal ko je kat porem belum lagi kat radio pun up diri, ko jela duda mati bini terpaling, nikah jela cepat2 then shut up your mouth
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi kan, dlm iols pun nyampah kat soeb ni, x dinafikan lah heols amik masa jugak nak kawen lain..setahun lebih dah ni..biasa iols tgk ada lelaki lepas bini meninggal, dlm 3-4 bulan dah nikah baru..soeb ni, dlm kita dok ngata2 dia gatal nak kawen, kira amik masa jugak ni..iols rasa dia mmg sayang gila kat arwah sarah..cuma heols suka buat statement cam gersang, tu yg org nyampah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin jela
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak acik2 pujuk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan poyo ni...stfu. Semak. Ni percubaan untuk mensucikan Watitek? Lantak kau la ngan Watitek kau tu. Sibuk nak limelight.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2023 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm hanat je nak heret nama orang lain..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ko tu gedik sangat.


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak menikah, menikah jelahhh….. pulonnn
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2023 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
timah03 replied at 24-1-2023 08:00 PM
Sila la belajar cara menjawab... Atau diam je la...
Ada arwah dulu, tak ada pula asyik nak menjawab ...

giler silikon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 06:45 AM GMT+8 , Processed in 0.112607 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list