CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bakal Bersalin Hujung Mei, Dynas Mokhtar Tak Nak Tahu Jantina Anak Keempatnya

24-1-2023 06:53 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1855| Komen: 23

Description: Pelakon dan pengacara, Dynas Mokhtar tidak mahu tahu jantina anak keempatnya yang bakal dilahirkan pada penghujung Mei depan kerana mahukan kejutan.Dynas atau nama sebenarnya, Wan Intan Edrinas Wan Mo ...
Pelakon dan pengacara, Dynas Mokhtar tidak mahu tahu jantina anak keempatnya yang bakal dilahirkan pada penghujung Mei depan kerana mahukan kejutan.

Dynas atau nama sebenarnya, Wan Intan Edrinas Wan Mokhtar, 39, berkata, dia dan suami sudah memiliki dua anak lelaki dan satu anak perempuan.



IG

"Kami belum buat pemeriksaan mengesan jantina bayi kerana mahukan kejutan. Namun, kami juga tidak kisah soal jantina anak keempat ini lelaki atau perempuan kerana yang penting anak yang dilahirkan nanti sihat dan cukup sifatnya," katanya kepada Harian Metro.

Ditanya hamil pada usia menjelang 40-an, Dynas mengakui berbeza berbanding ketika mengandung pada usia 20 dan 30-an.

"Saya juga berasa penat dan mengalami alahan yang teruk pada kehamilan anak keempat ini berbanding kandungan sebelum ini. Alahan yang teruk hanya pada tempoh tiga bulan pertama kehamilan.


"Alhamdulillah, keadaan saya sudah okay dan usia kandungan pun sudah mencecah usia lima bulan ketika ini," katanya.

Sementara itu, kali terakhir dia terbabit dengan penggambaran ketika usia kandungannya baru mencecah dua bulan.

"Ketika itu, saya tidak tahu sudah mengandung anak keempat. Bila sudah tahu, saya terus berehat dari aktiviti seni kerana mahu memberi fokus pada kehamilan," katanya.


IG

Dynas berkahwin dengan ahli perniagaan, Mohamad Shazrik Che Mohd Din, 40, pada April 2018 dan dikurniakan anak lelaki Edriel Obil, 3.

Menerusi perkahwinan terdahulu, Dynas dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Khyra Khalyssa, 12, dan Mohamed Haqaish, 9.


Sumber: Harian Metro

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote innocentsangat 24-1-2023 07:52 PM
Sheolls baru 39? Wow. Baru tahu. Congratulations sisturrr
Quote nordin84 24-1-2023 07:57 PM
knp iols tgk muke sheols mcm kertu je.. over 40
Quote krustykrab 24-1-2023 08:11 PM
Muka sheol iras pelakon cina, lupa lak nama pelakon tu.
Quote she 24-1-2023 08:30 PM
Dia ni masih bff dengan Scha ke?
Lama tak nampak
Ke sebab macik tak folo dedua
Yihhh
Quote Atata 24-1-2023 08:45 PM
she replied at 24-1-2023 08:30 PM
Dia ni masih bff dengan Scha ke?
Lama tak nampak
Ke sebab macik tak folo dedua

Masihhh. Bff
Quote cikperiukkera 24-1-2023 09:14 PM
Cantik dynas hujung2 30an…dulu mula2 msuk industri muka garang rambut rebonding kejung..
Quote Piramida 24-1-2023 10:14 PM
Ingat kan dah pertengahan 40an.
Quote belilies 24-1-2023 10:35 PM
krustykrab replied at 24-1-2023 08:11 PM
Muka sheol iras pelakon cina, lupa lak nama pelakon tu.

Charmaine sheh kan?
Quote PanadolExtend 24-1-2023 11:42 PM
Suka tengok dia skang. Nampak ada class
Quote rosevelvet 24-1-2023 11:52 PM
krustykrab replied at 24-1-2023 08:11 PM
Muka sheol iras pelakon cina, lupa lak nama pelakon tu.

Linda Chung. Betol x? Ai suka tgk linda chung tu. Anak dh 2. Muka x berubah
Quote hmmlantakko 25-1-2023 01:19 AM
ade petua org2 tua kata klu nk thu jantina anak next kena tgk puting abg/kakak dia. klu terbelah tu perempuan, klu tak terbelah lelaki. cuba cek putin masing2 betui dakkk
Quote tobobon 25-1-2023 03:42 AM
sheols baru 39??? xdelah tua sangat..tp kat tv sheols dah ambik watak mak2 yg dah ada anak besar panjang....
Quote tembamgirl09 25-1-2023 07:36 AM
wow bestnya da nak dpt baby ke 4
Quote Burong_Hantuk 25-1-2023 08:39 AM
teringat kes dia kena angkut pasal dadih
Quote Cleocatra 25-1-2023 08:46 AM
krustykrab replied at 24-1-2023 08:11 PM
Muka sheol iras pelakon cina, lupa lak nama pelakon tu.

Nancy Foo ke?
Quote umbut 25-1-2023 09:07 AM
Masa ngan laki 1st kureng plus bam2 sikit, ngan laki baru, baru cantik.. baru sekepala agaknya
Quote n3ar 25-1-2023 11:29 AM
mak aih..aku ingat umur 45 camtu... sebab duk main watak mak2 jer sekarang..

masa aku belajar kt U dulu, ada trip g rumah anak yatim waktu bulan puasa....dynas ni ada la dgn ex-masih husband dia waktu tu, dengan sazzy falak sama ada program..

kalau umur dia sekarang 39 jer, beza bpe tahun jer laa dgn aku..
Quote lifeline 25-1-2023 11:40 AM
innocentsangat replied at 24-1-2023 07:52 PM
Sheolls baru 39? Wow. Baru tahu. Congratulations sisturrr

tula terkejut sheols baru 39?
pergh mmg nmpak dh nak 50s sorry iols igt dia baya2 tu
sbb rasa masa iols muda2 dlu dia pon nmpk mcm dh dewasa sgt
hahhhaha
pape pon semoga dipermudahakn urusan bersalin nnt
Quote Cerminputih 25-1-2023 11:46 AM
Org kata kalau badan mak masih nampak cutting tu anak lelaki. Nmpk dia dr depan perut tk melebih ke tepi, still nmpk cuttingnya. Mungkin lelaki agaknya. Wallahu alam.

Lihat semua komen(23)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 03:42 PM GMT+8 , Processed in 0.084916 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top