CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Pegang-Pegang, Macam Nak Bercium, Dah Kahwin Senyap-Senyap Kot,"-Tular Lagi Aksi Mesra Ruhainies Dan Zul Ariffin

4-8-2022 04:05 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 12745| Komen: 95|Original author: Saiful

Description: Dah jadi bahan kecaman lagi bila aksi mesra Ruhainies dan Zul Ariffin tular baru-baru ini.
Dah jadi bahan kecaman lagi bila aksi mesra Ruhainies dan Zul Ariffin tular baru-baru ini.

Difahamkan Ruhainies dan Zul Ariffin menghadiri majlis Ralph Lauren.


Foto: IG

Dalam rakaman yang tular di TikTok itu, kedua-duanya sedang sibuk bergambar bersama peminat

Tak lama selepas itu, Zul kelihatan memegang lengan Ruhainies dan berbisik sesuatu sebelum pergi meninggalkannya.


Bukan main lagi pegang-pegang, macam dah nak bercium komen netizen.

Sementara itu ramai juga yang membuat spekulasi Ruhainies dan Zul dah kahwin sebab memang dah serupa gaya suami isteri dakwa mereka lagi.

Foto: IG

Apa pun ini bukan kali pertama mereka bermesraan, mungkin yang tak suka tengok janganlah follow! Tak gitu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote reporter_kalut 4-8-2022 04:07 PM
Halah Halah... Sana peluk sini peluk.. Uhh Shehdapppp..
Quote krustykrab 4-8-2022 04:09 PM
Geli lah aku tgk jul skg ni...dh tua sgt. Tak sesuai belkaon jd hero lagi..jd ayah2 ank remaja boleh la
Quote reporter_kalut 4-8-2022 04:11 PM
krustykrab replied at 4-8-2022 04:09 PM
Geli lah aku tgk jul skg ni...dh tua sgt. Tak sesuai belkaon jd hero lagi..jd ayah2 ank remaja boleh ...


Jadi papa2 daddy2 megah holding dah buleh dah tu..
Quote prince_marhaen 4-8-2022 04:32 PM
mamat neh real life pun muka kekwat eh...pastu tak campur artis lain, except retis pompuan gedik birah macam si kemut ni... menyampah gila tengok, artis lain siap boleh borak-borak gelak-gelak, dia buat keras je acah-acah macho... lepas tu blah.. btw, takde la nampak sado sangat pun, pakai seluar pun montot & kaki kecikkkkk je dah macam shuib dah.. hihi
Quote reporter_kalut 4-8-2022 04:38 PM
prince_marhaen replied at 4-8-2022 04:32 PM
mamat neh real life pun muka kekwat eh...pastu tak campur artis lain, except retis pompuan gedik bir ...

Suara tu control gile babeng kalau bercakap.. Nyampah
Quote elzy 4-8-2022 04:41 PM
Benda boleh peluk, buat apa lepas peluang..
Quote imanjannah 4-8-2022 04:44 PM
ada jugk peminat nk ambik gambo ngan si kemut ye
Quote Kurex 4-8-2022 04:45 PM
Betina murahan.

Ada hati nak bawak watak orang gila tapi bakat tetap takde! Sedangkan watak seorang pelacur  pun kau tak reti bawak! Tu sebab kau takde bakat! Kau tak layak ada dalam industry seni hiburan ni! Wujudnya kau dalam industry cuma jadi sampah yg paling hina atas muka bumi ni!

Muka tua tapi berangan. Konon cantik! Woi pompuan! Kau tak cantik pun. Kau harapkan putih. Malau putih pun muka tak cantik, gelap lagi hauk sehauknya muka kau! Muka menggerutu. Senyum macam mana pun tetap muka kau tu persis betina lewat 40an. Betapa tuanya muka kau. Bergaya pun tetap nampak murah. Takde class kau ni!

Takde class, takde bakat, takde harga diri! Serba serbi yg ada dekat kau cuma keburukan je. Kau tak pernah relevan dalam mana2 industry. Kau naik pun sebab kemurahan harga diri kau tu! Naik dengan cara hina & jijik!

Layak diludah je kau ni. Puihhhh puih puihhhh puihhhhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh
Quote reporter_kalut 4-8-2022 04:45 PM
imanjannah replied at 4-8-2022 04:44 PM
ada jugk peminat nk ambik gambo ngan si kemut ye

Peminat rabun terkemut sama..
Quote reporter_kalut 4-8-2022 04:46 PM
Kurex replied at 4-8-2022 04:45 PM
Betina murahan.

Ada hati nak bawak watak orang gila tapi bakat tetap takde! Sedangkan watak seorang ...

Aku sokong.. Kayu dia ni..
Quote prince_marhaen 4-8-2022 04:49 PM
reporter_kalut replied at 4-8-2022 04:38 PM
Suara tu control gile babeng kalau bercakap.. Nyampah

kan...kalau kat event or time shooting program tu... asal cakap je nak kontrol... M.Nasir yang lagi macho drpd dia pun cakap relax2 je... yihh! rengsek!
Quote reporter_kalut 4-8-2022 04:52 PM
prince_marhaen replied at 4-8-2022 04:49 PM
kan...kalau kat event or time shooting program tu... asal cakap je nak kontrol... M.Nasir yang lag ...

Jantan kegilaan asam keeping.. Yikkkkk..
Quote bulalof 4-8-2022 04:57 PM
selagi ada permintaan mendonia lah JulPorn.
Quote shiraloveyou 4-8-2022 04:57 PM
Nak keluar drama baru dorang la tu...macam tak biasa zaman rindu awak 200 persen dulu helok sangat zul ni...tapi sekarang ni astaga...
Quote orkid_amani 4-8-2022 04:58 PM
reporter_kalut replied at 4-8-2022 04:38 PM
Suara tu control gile babeng kalau bercakap.. Nyampah

Kan..suara tu mcm nak bg koyak ja mulut dia tu suruh bg cakap kuat sikit..xdengaq la dia cakap apa.. annoying sgt..
Quote reporter_kalut 4-8-2022 04:59 PM
orkid_amani replied at 4-8-2022 04:58 PM
Kan..suara tu mcm nak bg koyak ja mulut dia tu suruh bg cakap kuat sikit..xdengaq la dia cakap apa ...

Betoi.. Bunyi mcm langau bawah tudung saji.
Quote reporter_kalut 4-8-2022 04:59 PM
shiraloveyou replied at 4-8-2022 04:57 PM
Nak keluar drama baru dorang la tu...macam tak biasa zaman rindu awak 200 persen dulu helok san ...

Dah kertu.. Tak layak dah..
Quote moyanggirl 4-8-2022 05:02 PM
Kalau dh kawin..tahniah laaaa
Quote reporter_kalut 4-8-2022 05:04 PM
Pompuan ni byk krikk krikkk nya.. Cuma kurang leak je lg.. Kat set semua tau perangai kekwat dia dgn her sisturrr.

Lihat semua komen(95)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 03:00 AM GMT+8 , Processed in 0.077381 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top