CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Perhimpunan #TangkapNajib: "Selamatkan Mira!Kita Ada Hak Bersuara"

3-8-2015 11:45 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 8376| Komen: 33

Description: Mira ditahan selepas dipercayai cuba mencetuskan provokasi pada perhimpunan yang berlangsung itu...
Oleh : Fyruz Hanna

sumber foto: sinarharian


Seorang individu bernama Mira, ditahan semasa perhimpunan #TangkapNajib yang berlangsung di hadapan pusat beli-belah Sogo pada Sabtu lepas.

Mira ditahan selepas dipercayai cuba mencetuskan provokasi pada perhimpunan yang berlangsung itu.

"Selamatkan saya! Selamatkan Mira! Selamatkan saya!

"... kita ada hak bersuara. Kita ada hak dan kebebasan kita sendiri. Selamatkan Mira!," laungnya ketika berada dalam trak polis.


Sementara itu,tindakan tegas akan dikenakan pada penganjur dan orang awam yang menyertai perhimpunan itu kata Timbalan Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Law Hong Soon. -CARI Infonet.
12

Bagus
12

Marah
21

Terkejut
17

Sedih
22

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (92 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kecimpret 2-8-2015 07:45 AM
syabas mira!..tak perlu malu sbb nenek moyang kita dulu pun berdemo menentang malayan union
Quote zhatul 2-8-2015 08:04 AM
Sapakah gadis manis bernama Mira ini
Quote TuntungReturn 2-8-2015 09:01 AM
mira dlu ke diana dlu?
Quote jasmeen 2-8-2015 09:04 AM
Nak neelofa dulu,baru diana baru mira.....rara roros belakang sekali
Quote ultra78 2-8-2015 09:18 AM
Mungkin dia hanya datang utk shopping di Sogo. Tiba-tiba kena tangkap

Quote Skuau 2-8-2015 09:26 AM
Tahniah....kalo tak ditahan polis Mira tak akan menjadi 'terkenal' sebegini.Nak wat cmner,Mira mner blh wat mcm Pandelela a Rinong,Datuk Nicol atau Shalin Zulkifli....Lagu ni gak wat Mira 'terkenal'.
Quote mattzzx 2-8-2015 09:27 AM
tepek gambar lain lah.......
Quote sabbath_shalom 2-8-2015 09:29 AM
kecimpret replied at 2-8-2015 07:45 AM
syabas mira!..tak perlu malu sbb nenek moyang kita dulu pun berdemo menentang malayan union

Setuju...nenek moyang Melayu pon demo menentang Malayan Union
Quote sabbath_shalom 2-8-2015 09:45 AM
Skuau replied at 2-8-2015 09:26 AM
Tahniah....kalo tak ditahan polis Mira tak akan menjadi 'terkenal' sebegini.Nak wat cmner,Mira mner  ...

Kenapa nak letak diri dikalangan rare....sebagai rakyt marhen yg tidak ada apa2 yg ditindas dan ditekan...suaru mereka akan didengar bila berhimpun ramai2.
Quote chinta89 2-8-2015 10:05 AM
najib masih x malu2 lagi.. rakyat suh turun x mo turun.
Quote jasmeen 2-8-2015 10:13 AM
Kalau gambar terang sikit dan mira ni didapati seorang yg cantik adakah anda akan sokong mira ni? Kihkihkih *** tetibe
Quote miabebe 2-8-2015 01:19 PM
Miraaaaaaaa @amiraira
Quote clarizsa 2-8-2015 01:49 PM
knapa... kerja apa... rajinnya berdemo... kan dh tau jibo tu kukubesi...
harap siapa2 boleh tolongla si mira tu...
Quote clarizsa 2-8-2015 01:52 PM
JIBON.......................
Quote ultra78 2-8-2015 01:59 PM
jasmeen replied at 2-8-2015 10:13 AM
Kalau gambar terang sikit dan mira ni didapati seorang yg cantik adakah anda akan sokong mira ni? Ki ...




Quote akusukaq 2-8-2015 01:59 PM
Berapa ratus ribu yg hadir sebenarnya . Nampak mcm movie box ofice penuh penonton dan reporter. Aku takat
pegi shoping je
Quote kemaruk 2-8-2015 02:12 PM

oh

tak lawa....




next
Quote kecimpret 2-8-2015 02:14 PM
akusukaq replied at 2-8-2015 01:59 PM
Berapa ratus ribu yg hadir sebenarnya . Nampak mcm movie box ofice penuh penonton dan reporter. Aku  ...

Yg pasti lebih ramai yg hadir dr ceramah umno...wakakaka
Quote jasmeen 2-8-2015 02:23 PM

Mahapkan kakak...biase je...tapi body slim macam model n beliau outspoken..okeh tak hakak kaverline?

Lihat semua komen(33)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 08:22 AM GMT+8 , Processed in 0.064923 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top