CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

"Siapa Diana?" Trending Untuk Uji Pasangan Anda

3-8-2015 10:50 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 36339| Komen: 100

Description: Lucu juga dengan soalan "Siapa Diana?" yang menjadi trending baru-baru ini.
Oleh Adib Za          

Lucu juga dengan soalan "Siapa Diana?" yang menjadi trending baru-baru ini. 

Ia bermula apabila terdapat seorang netizen, Izizree Zulkefli yang membuat andaian tentang situasi wanita berasa cemburu.

Ini berlaku apabila pasangannya memberitahu sedang mengalami kemalangan, namun dibantu oleh Diana. Soalan pertama yang ditanya ialah "Siapa Diana?" dan bukannya keadaan pasangannya itu.

Yang melucukan, nampaknya andaian netizen ini banyak kebenarannya. Ini boleh dilihat apabila ramai netizen lain yang mencuba "uji" pasangannya dengan cerita yang sama.

Jom lihat perbualan-perbualan di bawah ini.  - CARI Infonet



(SUmber foto: Says)

18

Bagus
13

Marah
28

Terkejut
31

Sedih
19

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (134 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kucingTomey 31-7-2015 06:47 PM
sebab nama diana ni org akan terpikir pompuan tu cantik..itu je....kalau ko letak nama bedah....atau bedah nak bedah nak ...org tak jeles..siap gelak ade la...

sama jugak macam nama lelaki...kalau letak haiqal...izwan..kucingtomey...mestila pasangan tu akan jeles....sebab nama tu melambangkan lelaki tu encem ....cube letak nama djek.....org pun pening....
Quote pehbedah 31-7-2015 06:49 PM
bedah..bedahh...ciss...hang tengok abatar aku tuu...mata kero kaa..
Quote hanakikan 31-7-2015 06:56 PM
So sweet *puke*
Quote Mary_jane 31-7-2015 06:58 PM
Lol dah viral. Kelako. Biasalah pompuan
Quote lkick2113 31-7-2015 07:04 PM
kucingTomey replied at 31-7-2015 06:47 PM
sebab nama diana ni org akan terpikir pompuan tu cantik..itu je....kalau ko letak nama bedah....atau ...

hahahaha..nailed it la ceng
Quote shernazz 31-7-2015 07:04 PM
isu ni?

next
Quote hanasensei 31-7-2015 07:09 PM
Nk try test kt husbnd lh..dia x aktif kt fb..msti xthu pasal bnda ni
Quote AbukRokok 31-7-2015 07:15 PM
kucingTomey replied at 31-7-2015 06:47 PM
sebab nama diana ni org akan terpikir pompuan tu cantik..itu je....kalau ko letak nama bedah....atau ...

kenapa xletak nama abukrokok? kucingtomey tu sapa?

Quote sayang_mulut 31-7-2015 07:20 PM
untuk communication between spouses tu aku rasa kelakar..tapi kalau yang GF/BF tu aku geli nak baca.. BBNU especially..
Quote nurul_akmar 31-7-2015 07:26 PM
bkn dlm 9gag dah lama ada ke
Quote ultra78 31-7-2015 07:28 PM
Sayang, pagi tadi abang jatuh tangga masa pasang lampu lip-lap di ofis




Nasib baik Rosmah ada


Abang jatuh atas Rosmah, dia yang cedera



Quote fire_place 31-7-2015 07:29 PM
Suami aku xkn cemburu lah kalau buat gini.
Org mgurat depan mata pun dia xcemburu.
Laki ku spesis dr planet zuhal..mmg xda perasaan cemburu
Ke apa gakny,ke mmg xkisah xtau lah.
Quote sukacactus 31-7-2015 07:41 PM
Sama la dgn laki aku
bila aku ckp ada laki ajak dating, dia gelak kan je
Bagus la jg xkuat jeles ni
Kalau x, mmg merimaskan
Quote bellaa 31-7-2015 07:45 PM
kecoh lah nak jeles bagai

rilek2 sudah
Quote mbhcsf 31-7-2015 07:48 PM
hahahhahahaahahahahahahahahahahah

wow my oh my hilarious...

tapi tak ada sapa pun jawab : lain kali you call lah Diana tu kalau sakit lagi senang hati...

hahahahaaha


yg jumpa Hanim tu kelakar

hahahahahhahhah

oh bless, hilarious   good for ketepuan kepala otak....
Quote aechae 31-7-2015 07:51 PM
nmpk sgt couple bru nk up....

Quote ice_sky92 31-7-2015 07:53 PM
kucingTomey replied at 31-7-2015 06:47 PM
sebab nama diana ni org akan terpikir pompuan tu cantik..itu je....kalau ko letak nama bedah....atau ...

Izwan tu betul. Haha.
Quote ice_sky92 31-7-2015 07:54 PM
mbhcsf replied at 31-7-2015 07:48 PM
hahahhahahaahahahahahahahahahahah

wow my oh my hilarious...

Amboiiiiiii happynya dia.
Quote ctaz 31-7-2015 07:55 PM
WTF ....
nampaknyer rakyat malaysia makin bonggok setiap hari......

Lihat semua komen(100)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 05:44 PM GMT+8 , Processed in 0.084571 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top