CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Main Kahwin-Kahwin- Tauke Jambu Sengaja Buat Sebab Nak Ajar Netizen

3-12-2021 11:41 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 2545| Komen: 14|Original author: Oleh: Saiful

Description: Tauke Jambu dah buat permohonan maaf selepas buat gimik kahwin untuk mempromosikan produk kesihatan.
Tauke Jambu dah buat permohonan maaf selepas buat gimik kahwin untuk mempromosikan produk kesihatan.

Kata Tauke apa yang dilakukan adalah untuk mengajar netizen untuk bersabar dan tak mudah membuat spekulasi.


Foto: IG


"Saya minta maaf kepada netizen dan orang di luar sana, saya tak ada niat untuk scam atau menipu mereka.

"Ni cara zaman sekarang sebab nak menjana ekonomi. Masing-masing ada cara tersendiri... cuma harap netizen sebelum memberi sebarang komen dan spekulasi kena teliti terlebih dahulu.



"Ini mengajar kita untuk bersabar dan menunggu segala keputusan baru lah kita tentukan dan komen jangan nak hentam je," katanya kepada mStar.


Walaupun dikecam teruk, Tauke tak ambil hati atau ambil serius dengan pandangan negatif terhadap dirinya.

"Saya tak ada simpan apa-apa pun, biasa la lumrah kehidupan ada pasang dan surut.

"Saya pun tak menyalahkan netizen sebab mereka yang menyokong kita sebenarnya sebab sebagai artis dan selebriti memang memerlukan netizen."



Ramai yang anggap idea menggunakan isu perkahwinan adalah sangat sensitif namun Tauke kata tak ada apa yang nak diperbesarkan dan menganggap perkara itu hanya 'main kahwin-kahwin'.

"Pasal isu kahwin tu pula samalah macam zaman kecil dulu mesti ramai pernah main kahwin-kahwin.




"Jadi macam saya ni baru nak hidup semula selepas banyak lakukan kesalahan, jadi saya ibaratkan diri macam budak main kahwin-kahwin."

Sengaja buat netizen marah tak takut kena boikot ke tu? -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote slyfynx 3-12-2021 11:53 AM
Perlu ke bukak lagi thread untuk tikus bendang ni?
As usual, wartawan CARI mmg xde kualiti.
Quote Acikgomen 3-12-2021 12:01 PM
Netizen buat spekulasi tahikk
Dah tibahhhhhh ada bideo hang pi menikah, opkos lah org tanya
Dasar otak penuh tahik, nak meniaga pun product tahik, marketing tahik, alasan semua tahik
Semoga melingkup dedua ko dgn bosia dlm bideo tuh
Quote KirazMevsimi 3-12-2021 12:03 PM
ooo buat pengajaran buat kita kat luar ni. ooo boleh main kawen kawen ibarat zaman kanak kanak walaupun usia dah ....... ooo sesaja mengimbau kembali nostalgia kenangan main pondok pondok zaman dulu dulu. ooo strategi pemasaran produk kesihatan. ooo moga maju jaya ye bisnes nya si taukey ni
Quote KirazMevsimi 3-12-2021 12:04 PM
eh rajin pulak iols nak menaip panjang cenggini utk isu main kawen2 si taukey ni hahaha
Quote hanihan16 3-12-2021 12:36 PM
teringin sangat jadi cikgu ke?
Quote Moyangkucing 3-12-2021 01:13 PM
Artis tolol
eh... retis tolol...
Quote makadek 3-12-2021 01:18 PM
Kau sapa tikus b3ndang
Nak ajar nitezen konon
Ko bole melingkup dgn sorang terpaling bangsat kat porem neh..tk lama dah tu sikit2
Mereput dlm kesedehan
Quote makadek 3-12-2021 01:21 PM
Acikgomen replied at 3-12-2021 12:01 PM
Netizen buat spekulasi tahikk
Dah tibahhhhhh ada bideo hang pi menikah, opkos lah org tanya
Dasar ot ...

Naseb aku bru lepas makan cik
Ko kena sawan tahik ke cik ari neh
Quote Parit.Hilton 3-12-2021 01:25 PM
ko hengat ko buat gini produk ko laku keras ke bendang????

puikkkkkk
Quote missyL 3-12-2021 02:26 PM
Dah la hodoh
Pastu bodoh plak
Die pn blaja takat mane je
Nk ajar org lol
Quote TeropongThaico 3-12-2021 02:34 PM
Ada ke org sakit kalau dia kawin betul2. Takde impact sikit pun ya. Lain la netz ni bini dia.... Nak ajar konon. Takat cam tikus bendang dgn record cam hansuang yihhhh sgt
Quote dudaberhias 3-12-2021 02:46 PM
still akak tak menyesal pun cerca kau dan walaupun ko minta maaf tetap ko akan di cerca sebab tak herlokkkkkk yihhhh

mula2 ni ye la main2 nak kahwin... last2 betul2 kahwin lain macam si rahim tu...

dah la dedua tak herlokkkk... muka pun elok sikit je dari tikus bendang dan selipar jepun takde jenama...

kalau selipar jepun berjenama nike pulak di bandingkan sebelah2 dengan theyols ni... selipar jepun tu yang menang...
Quote mizruncing 3-12-2021 03:23 PM
bukan kata nk bersara dari dunia seni ke? ehhh pls laa takyah bukak thread psl dia ni dah.nyampahhh
Quote SpyLeman 3-12-2021 03:37 PM
Hari ni hari jemahat. Maka aku menahan diri utk mencarut tikus bendang ni...puihhh...haaaa...kan dah tercarut!![em:22:][em:22:]

Lihat semua komen(14)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 05:34 PM GMT+8 , Processed in 0.175778 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top