CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Avaa Vanja Pula Nak Cerai, Tuntut Hak Penjagaan Penuh Anak

3-12-2021 10:57 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 4586| Komen: 20|Original author: Oleh: Saiful

Description: Avaa Vanja pula nak bercerai dengan suami.
Avaa Vanja pula nak bercerai dengan suami.

Pelakon ini juga menuntut hak penjagaan penuh anak tunggalnya yang berusia sembilan tahun.



Foto: IG

Perkara tersebut disahkan oleh Saiful Ridzuan, pengurus krisis pelakon tersebut dari firma perhubungan awam Saiful Ridzuan Public Relations And Communications dalam sebuah kenyataan, seperti yang dipetik melalui Murai.my.

"Anak guam telah menandatangani wakalah bagi menuntut perceraian dari suami beliau di Mahkamah Syariah Kuala Lumpur pagi tadi. Beliau menuntut antara lain, fasakh dan hak penjagaan penuh anak”  kata  Nurul Hafidzah Hassan, peguam Syarie yang mewakili Avaa.






Avaa juga memfailkan tuntutan lain dan menyifatkan bercerai adalah jalan terbaik untuknya.

"Pelakon tersebut tidak menafikan bahawa beliau turut bersedia memfailkan lain-lain tuntutan seperti nafkah anak, nafkah iddah, mutaah, dan tunggakan nafkah anak dalam masa yang terdekat."




Untuk info, Avaa telah berkahwin dengan seorang lelaki kacukan India-Inggeris, A Aamil Sulaiman dan hasil perkahwinan dikurniakan seorang anak perempuan yang dikenali sebagai Merlissa, 9 tahun. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Normabaru 3-12-2021 11:24 AM
muka cm yebby skit
Quote KamikuP 3-12-2021 11:37 AM
Kahwin kalau ada darah kelly.ng ni mmg payah tak sekufu
Quote Orangelily 3-12-2021 11:42 AM
Mcm muka Ammar alfien pun ado
Quote KirazMevsimi 3-12-2021 12:36 PM
haaa bagus avaa. cepat cepat ambik tindakan, lepaskan diri dari terus binasa. comel anak dara nya. moga ALLAH permudahkan segala proses, terus
dimurahkan rezeki lepas ni
Quote 3chanceno 3-12-2021 12:44 PM
Kalo gitu, Nie susulan yg gosip anak kena bantai hari tu...apa2 pun semuga settle dengan mudah

Quote hungryhenry 3-12-2021 01:01 PM
Lain betul tgk muka dia. Dulu kurus kan?
Quote Zaien 3-12-2021 01:28 PM
semoga dipermudahkan urusan ava... sbb laki tu pukul anak kan?
Quote cheezel 3-12-2021 01:42 PM
Hafizah ni mmg lawyer retis ke. Masyuk bderet job retis
Quote missyL 3-12-2021 02:36 PM
Yg kene pukul aritu kan
Mmg ptt da cerai nie. Good job
Quote dudaberhias 3-12-2021 02:38 PM
elok la bercerai dari nak kena hadap laki panas baran kaki botol dengan pakej berdarah pari-pari mix...

bukannya herlokkk mana pun.... lain la laki panas baran macam Sean dalam siri the maid tu... yang tu akak rela hadap setiap hari... di baling2 pinggan mangkuk pun akak rela... kita la kena pandai... dah dia suka baling2 pinggan tu beli la pinggan kedai eco... di balingnya lagi... esok akak beli baru... janji herlokkkkk dan anak pun comel2 belaka... kurang2 bercerai dapat anak2 baka comey2 persis model dan franchisco lachowski... boleh buat modal tayang kat fb hari2 dan jaja muka anak bagi acik2 kepam jeles...
Quote mizruncing 3-12-2021 03:27 PM
kesiannyaaa. 9 tahun dah kot kawen
Quote SAGAFLX1975 3-12-2021 03:47 PM
Semuanya atas izin Allah...
Quote bankerpencen 3-12-2021 05:31 PM
Takpelah. Baik cerai dari kena tanggung derita. Bukan hensem pon laki ko dik.
Quote lattehazelnut 3-12-2021 07:12 PM
Loyar tu power kan
Quote m2506 4-12-2021 10:06 AM
OOO Kaki pukul ke.... emm elok la.. dr sakit badan .. hati.. perasaan ... emosi.. baik sendri

tapi kan #pelakon.. xmenahan hahahah
Quote bottombikini 4-12-2021 10:36 AM
amboi ploles nya wajah
ai is so jeles
Quote orkidorkido 4-12-2021 11:55 AM
lattehazelnut replied at 3-12-2021 07:12 PM
Loyar tu power kan

Loyar tu rajin, darah muda kan .. she work hard to win case. Baguslah
Quote orkidorkido 4-12-2021 11:56 AM
Tak tahu dia ada husband. Semoga dipermudahkan semua, anak very cuteeee
Quote imanjannah 4-12-2021 06:56 PM
moga baik2 je utk Avaa dan anak

Lihat semua komen(20)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 07:49 PM GMT+8 , Processed in 0.088064 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top