CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Ladylista Cinta & Perhubungan Lihat artikel

Kenali Tanda-Tanda Isteri Mahukan Seks

5-6-2015 03:06 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 7068| Komen: 7

Description: Ini mungkin merupakan cara si isteri untuk membangkitkan keinginan kamu ...


Tahukah kamu, wanita apabila mahukan seks, jarang sekali mereka meminta secara 'direct'.Bukan tidak boleh meminta secara terang namun ia seperti kurang mencabar si suami untuk lebih memahami isteri. Kebiasaannya mereka akan menunjukkan tanda-tanda dan signal untuk memberitahu si isteri 'ingin' kan si suami dan isteri pun berharap suami cepat tangkap keinginan mereka. 

Jika kemahuan mereka si sua tidak tahu baca, kemungkinan anda terlepas peluang menikmati merasai kehangatan si dia. Berikut berupakan 5 tanda-tanda dia mahukan seks dari kamu

1. Signal 1: Berpakaian seksi

Jika anda mendapati secara tiba-tiba si dia berusaha berpakaian seksi atau lain dari hari kebiasaannya. Ini mungkin merupakan cara si isteri untuk membangkitkan keinginan kamu untuk melakukan seks.
AMARAN: Jika si isteri berusaha berjam-jam untuk nampak cantik dan si suami kelihatan seperti endah tak endah, INI AKAN MENIMBULKAN KEMARAHAN ISTERI.


2. Signal 2: 'Tak Sengaja' Pose secara seksi
Jika si isteri secara 'tak sengaja' atau buat-buat pose seksi di hadapan si suami, ketahuilah si isteri berkemungkinan mengajak si suami untuk mengajaknya memulakan seks.


3. Signal 3: 'Tak sengaja' menggesel si suami
Macam kucing pula bunyinya, tapi kuasa menggesel  memang daya tarikan si isteri untuk meminta seks.


4. Signal 4 : Pandang suami dengan menggoda dan lebih 5 saat
ain sentuhan, pandangan juga merupakan cara si isteri memberitahu bahawa si isteri mahukan seks daripada si suami. Kenal pasti pandangan isteri yang menggoda selain lebih daripada 5 saat.
Walaupun setiap wanita memberikan tanda-tanda yang berbeza namun setiap pasangan harus peka untuk membaca bahasa tubuh pasangan masing-masing. Semoga bermanfaat! -LadyLista.

sumber: TSB.mag

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini

Komen Terbaru

Quote djohan89 8-6-2015 07:02 PM
ada je ....sbb brg lembik
Quote adikacu 8-6-2015 04:44 PM
ada ke suami yg susah bagi nafkah batin utk isteri..?
Quote seramado 8-6-2015 04:23 PM
guna wasap senang
Quote peningsokmo 8-6-2015 12:46 PM
kalau malu2....whatapps kan boleh. cakap.. "bang, jom seround"
Quote delcol87 8-6-2015 10:08 AM
kantoi..hahahahaha ptutla gedik semacam je, rupanya ade maksud. kebanyakan awek yg belum khwin, blh cuba usha ni..hahahaha
Quote intriQue 5-6-2015 08:59 PM
Warning! INI AKAN MENIMBULKAN KEMARAHAN ISTERI.

Hahaha..... :)
Quote seramado 5-6-2015 04:43 PM
erkkkkkkk...takut no 3

Lihat semua komen(7)

Sub-category


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 05:56 AM GMT+8 , Processed in 0.055354 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top