CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Hot Topic Lihat artikel

[Banjir]Aksi Duyung di Kelantan Terima Kecaman di Media Sosial

31-12-2014 10:30 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 27474| Komen: 138

Description: Diharap gadis-gadis di Kelantan berfikir terlebih dahulu sebelum memuatkan aksi-aksi sebegini di media sosial. Jangan sampai nanti dikatakan anak gadis Kelantan tidak tahu malu pula..
Aksi Duyung di Kelantan terima kecaman di media sosial.


Aksi seorang gadis yang 'berselfie' seakan-akan ikan duyung ditengah-tengah banjir di Kelantan menerima kecaman dari ramai pelayar siber.

Walaupun mungkin perbuatan gadis tersebut hanya sekadar suka-suka.., tetapi ada pula yang berpendapat ianya tidak sesuai memandangkan bencana alam yang sedang melanda negeri berkenaan.

Dengan hanya ber'legging' serta ditambah pula melekat ditubuh kerana dibasahi air banjir, aksi gadis berkenaan disifatkan sebagai tak tahu malu memandangkan Kelantan adalah sebuah negeri yang mengambil berat soal aurat perempuan.

Diharap gadis-gadis di Kelantan berfikir terlebih dahulu sebelum memuatkan aksi-aksi sebegini di media sosial. Jangan sampai nanti dikatakan anak gadis Kelantan tidak tahu malu pula..

12

Bagus
24

Marah
16

Terkejut
24

Sedih
17

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (111 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote encikWawad 31-12-2014 08:22 AM
Pempuan ngan gayah je cerca - jantan2 sejati harus melayan fantasi sampai "banjir"
Quote Syd 31-12-2014 08:28 AM
ai rasa tempat tuh mmg tempat rekreasi laa

awek tu baru jahh pas mandi manda

tengok budak belakang tuh?

dengan pelampung lagi

jgn laa hencap dorang nehhh
Quote xtahumenahu 31-12-2014 08:30 AM
senangggg je ko nak glemer dikkk
Quote Omong 31-12-2014 08:33 AM
sukati dia ler. . .
nak berselfie baju ketat dan basah tu pilihan masing-masing
Quote Vellfire 31-12-2014 08:34 AM
biorlah dia  
Quote haryatie 31-12-2014 08:38 AM
model banjir ni...
perasan ayu le tu...
pas2 upload dlm FB nak tengok berapa org like...
tau sgt...
Quote Acong 31-12-2014 08:40 AM
jgn main air banjir...... ada tahi terapung2
Quote ultra78 31-12-2014 08:41 AM
Aku percaya ini adalah gambar personal yang dikongsi untuk kenalan rapat. Lepas tu yang budget goodie-goodie tu pun share benda ni di facebook dan twitter sambil mengutuk. Lepas tu laman blog pun join sekaki mengutuk. No wonderlah tuhan turunkan bala. Bukan sebab seorang perempuan tersebut ber'legging', tapi sebab orang yang suka mengaibkan,mengutuk,mengeji dan memfitnah orang.
Quote makton 31-12-2014 08:42 AM
pasni mesti David teoh amik minah ni berlakon
Quote Psychedelia 31-12-2014 08:43 AM
cuba kalau minah tu huduh.. lagi double triple kena kutuk..
Quote cmf_kunyit 31-12-2014 08:46 AM
mujo masih mengekalkan ciri-2 muslimah...
Quote Syd 31-12-2014 08:47 AM
takkan laa nak berenang dalam air pakai jubah
Quote Omong 31-12-2014 08:49 AM
Psychedelia replied at 31-12-2014 08:43 AM
cuba kalau minah tu huduh.. lagi double triple kena kutuk..

sadisnye


Quote famri7 31-12-2014 09:01 AM
Apa msalahnya sis? Ada air banjir keluar drpd celah kangkang dia ke sis?
Quote GhostWalking 31-12-2014 09:05 AM
famri7 replied at 31-12-2014 01:01 AM
Apa msalahnya sis? Ada air banjir keluar drpd celah kangkang dia ke sis?

Ntahlah sis ada lagi isu yang lebih kurang sama tapi malas aku nak post.At the end of the day aku rasa fb tu memang bukan tempat yang selamat la nak letak gambar pape pun.Kadang memang ada isu,tapi kadang macam krikkk krikk sangat
Quote kukulangau 31-12-2014 09:09 AM
Chill lah
apalah korang neh
macam neh pun nak buat hal
since when tak boleh bergambar dalam banjir?
ini acara tahunan kot
bukan tragedy tiba2
Quote blackred99 31-12-2014 09:13 AM
so so jah rupa nya.
Quote budakmanentah 31-12-2014 09:15 AM
igt lawooooo?
Quote betty_soy 31-12-2014 09:21 AM
asal kan kau happy dik..

Lihat semua komen(138)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 10:48 PM GMT+8 , Processed in 0.122835 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top