CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Hot Topic Lihat artikel

Penjenayah Dibelasah Orang Ramai Di Flat Sri Tioman

19-11-2014 09:41 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 19800| Komen: 142

Description: Dalam Kejadian Jam 10 Malam Kelmarin, Suspek Berusia 34 Tahun Itu Yang Mempunyai Tatu Harimau Dan Naga Cuba Mengugut Tiga Penuntut Warga Asing Yang Menetap Di Pangsapuri Sri Tioman, Taman Melati Di Si ...
Penjenayah Dibelasah Orang Ramai Di Flat Sri Tioman


Kuala Lumpur: Penyamaran tidak masuk akal apabila seorang penjenayah bertatu di seluruh tubuh dan mempunyai rambut berwarna kuning menyamar sebagai anggota polis ketika cuba merompak tiga mangsa.

Dalam kejadian jam 10 malam kelmarin, suspek berusia 34 tahun itu yang mempunyai tatu harimau dan naga cuba mengugut tiga penuntut warga asing yang menetap di pangsapuri Sri Tioman, Taman Melati di sini.

Taktik digunakan itu bagaimanapun memakan diri apabila suspek sebaliknya dibelasah penduduk di kawasan itu ketika cuba melarikan diri.

Pemangku Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Kuala Lumpur Asisten Komisioner Khairi Ahrasa berkata, kejadian berlaku apabila suspek utama bersama tiga rakannya muncul di rumah mangsa sebelum memperkenalkan diri sebagai anggota polis.


Menurutnya, suspek dikatakan menunjukkan gari bagi meyakinkan mangsa warga Somalia berusia 20-an supaya membenarkan mereka masuk ke rumah.


Gambar sekitar kawasan flat Sri Tioman -







Bagus
1

Marah
9

Terkejut
3

Sedih
6

Lawak

Bosan

Friends Rank (19 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_conggok 17-11-2014 10:23 PM
Dimalaysia ini apabila belaku sesuatu kes, orang ramai pasti akan bertanya... "siapa tu kena pukul....melayu ke cina ke india?"

Tapi kes kat atas ni MELAYU tibai melayu istimewa... Last edited by cmf_conggok on 17-11-2014 10:52 PM

Quote Anak_Nogori 17-11-2014 10:25 PM
Info sana info sini..last2 bukan kena tikam..tapi kena tolak masuk lombong.

Info lah sangat.
Quote famri7 17-11-2014 10:26 PM
Ada gamba closeup pahlawan2 terulung kebanggaan oummah ke sis?
Quote cmf_conggok 17-11-2014 10:28 PM
Anak_Nogori posted on 17-11-2014 10:25 PM
Info sana info sini..last2 bukan kena tikam..tapi kena tolak masuk lombong.

Info lah sangat.

aku perhati je komen kau. mungkin kau bosan kut.. aku xlayan kau. kes yang kea tikam tu. memang berita sahih. dan kau xda di tmpt kejadia jgn bnyk bunyi. konon nk sekolahkan aku.

Mohon maaf bukan niat nak kurang ajar. kalu benar benang aku sebelum ni info tidak tepat sila buktikan.
Quote spiderman80 17-11-2014 10:29 PM
Apalah TT ni...asyik ngan thread kecam Melayu je? Ok lah kalau ko nak buat thread mengenai kes keganasan tetapi tak payahlah selitkan sesuatu kaum macamlah seekor dua bangsat tu mewakili keseluruhan kaum tersebut.
Quote cmf_conggok 17-11-2014 10:29 PM
famri7 posted on 17-11-2014 10:26 PM
Ada gamba closeup pahlawan2 terulung kebanggaan oummah ke sis?

coming.. sb skng tgh kecoh lagi. remaja melayu yang istimewa itu dikatakan nyawa ikan.
Quote cmf_conggok 17-11-2014 10:31 PM
spiderman80 posted on 17-11-2014 10:29 PM
Apalah TT ni...asyik ngan thread kecam Melayu je? Ok lah kalau ko nak buat thread mengenai kes kegan ...

niat saya bukan nk mencetuskan perkauman. awak dudk flat sri tioman awak pasti tahu macam mana anak2 melayu istimewa ini.
Quote cmf_conggok 17-11-2014 10:33 PM
spiderman80 posted on 17-11-2014 10:29 PM
Apalah TT ni...asyik ngan thread kecam Melayu je? Ok lah kalau ko nak buat thread mengenai kes kegan ...

saya tidak pernah terlitas utk mencetuskan perkauman. kes yang terjadi ni memang milik MELAYU 100%
Quote cmf_conggok 17-11-2014 10:37 PM
famri7 posted on 17-11-2014 10:26 PM
Ada gamba closeup pahlawan2 terulung kebanggaan oummah ke sis?

ni dia gambar. selayaknya muka pun macam melayu istimewa. memang patut di lanyak.

IMG-20141117-WA0008.jpg

"enjoy your meals forumer"
Quote Decaffeinated 17-11-2014 10:42 PM
cmf_conggok posted on 17-11-2014 10:37 PM
ni dia gambar. selayaknya muka pun macam melayu istimewa. memang patut di lanyak.

apa maksud ko melayu istimewa?...



Quote famri7 17-11-2014 10:42 PM
cmf_conggok posted on 17-11-2014 02:37 PM
ni dia gambar. selayaknya muka pun macam melayu istimewa. memang patut di lanyak.



Terpancar sinar kesopanan dan kemuliaan.bangganya parent pemuda istimewa ini.

Bangga ummah.
Quote cmf_conggok 17-11-2014 10:47 PM
Decaffeinated posted on 17-11-2014 10:42 PM
apa maksud ko melayu istimewa?...

istimewa i english special nak tambah edition pun boleh. melayukan mempunyai hak istimewa.

Gambar akan di upload sebentar lagi..
Quote cmf_conggok 17-11-2014 10:49 PM
famri7 posted on 17-11-2014 10:42 PM
Terpancar sinar kesopanan dan kemuliaan.bangganya parent pemuda istimewa ini.

Bangga ummah.

gambar lagi menyusul..
Quote tupaiterbang 17-11-2014 10:50 PM
satu hari nanti, salah sekor haprak ni muncul depan TT dengan parang..how?
dun worry saya akan bukak benang satu utk lu
Quote Anak_Nogori 17-11-2014 10:53 PM
cmf_conggok posted on 17-11-2014 10:28 PM
aku perhati je komen kau. mungkin kau bosan kut.. aku xlayan kau. kes yang kea tikam tu. memang be ...

Org mcm ko spesis hipokrit..dah nak kena repot..dandan edit.

Jenis bacul.
Quote cmf_conggok 17-11-2014 10:56 PM
tupaiterbang posted on 17-11-2014 10:50 PM
satu hari nanti, salah sekor haprak ni muncul depan TT dengan parang..how?
dun worry saya akan buk ...

lah niat kau seolah inginkan aku mati disamun?

busuknya hati kau. aku menghina penjenayah pun kau masih nak backup..aku benar aku rasis abis yang ramai2 maki hamun tu bukan melayu? siap pukul berjemaah lagi. Nyawa ikan duh. kau duduk flat dulu baru kau tahulah.
Quote cmf_conggok 17-11-2014 10:57 PM
Anak_Nogori posted on 17-11-2014 10:53 PM
Org mcm ko spesis hipokrit..dah nak kena repot..dandan edit.

Jenis bacul.

kau ni mesti jenis melayu yang x senang tgk org kan? nak aku kedalam sgt ke? aduh edit pun dibilang pengecut. tajuk aku yg lepas bukan niat aku nk tnjuk berani ke apa. siapa emosi sentap lantak la. bukan nya aku hina agama pun.
Quote revolusi_30 17-11-2014 10:57 PM
Budak flat lagi ... Tadi akak balik ok je jalan.  Aman lagi.  
Quote tupaiterbang 17-11-2014 10:58 PM
cmf_conggok posted on 17-11-2014 10:56 PM
lah niat kau seolah inginkan aku mati disamun?

busuknya hati kau. aku menghina penjenayah pun  ...

aku turut menghina penyangak jugak
tapi aku cuma nyatakan kebarangkalian 1:10000 sekor penyangak rodok ko pulak



Lihat semua komen(142)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 02:41 AM GMT+8 , Processed in 0.244592 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top