CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Dua Beradik Tikam Bapa Tiri

4-11-2014 04:06 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 11586| Komen: 91

Description: Suspek Ditahan Tidak Jauh Dari Lokasi Selepas Kejadian Berlaku Jam 12.52 Tengah Malam. Ketua Polis Daerah Nusajaya Superintendan Noor Hashim Mohamad Berkata, Mangsa Yang Juga Berusia Lingkungan 30-An ...
Dua Beradik Tikam Bapa Tiri

Nusajaya: Dua beradik berusia 30-an ditahan selepas disyaki membelasah dan menikam bapa tirinya di sebuah rumah di Selesa Jaya, Nusajaya tengah malam semalam.

Suspek ditahan tidak jauh dari lokasi selepas kejadian berlaku jam 12.52 tengah malam. Ketua Polis Daerah Nusajaya Superintendan Noor Hashim Mohamad berkata, mangsa yang juga berusia lingkungan 30-an cedera di belakang badan dan dikejarkan ke Hospital Sultanah Aminah (HSA).

Menurutnya, pihaknya berjaya merampas pisau yang dipercayai digunakan suspek dan sebatang besi membelasah mangsa. Katanya, siasatan lanjut masih lagi dijalankan untuk mengenal pasti punca kejadian.            

NOOR Hashim menunjukkan besi dan pisau yang disyaki digunakan suspek. PISAU yang dipercayai digunakan menikam mangsa.

1

Bagus

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote wadiunong 4-11-2014 01:19 PM
Masuk thread ni semata2 nk tengok polis jambu. Sekali haremmm:Q
Quote Syd 4-11-2014 01:20 PM
jambu apa tuh?

jambu susu, jambu batu, jambu jambak, jambu air..
Quote edoraixora 4-11-2014 01:20 PM
Jambunye.....terkedu ai :lol
Quote kucen_miang 4-11-2014 01:21 PM
Bapak tiri ngan anak2 tiri hampir sebaya?
Quote GhostWalking 4-11-2014 01:21 PM
Syd posted on 4-11-2014 05:20 AM
jambu apa tuh?

jambu susu, jambu batu, jambu jambak, jambu air..

jambu geduak
Quote fredbok87 4-11-2014 01:21 PM
jambunye..... mengong sungguh tuan tanah.. mcm ni ko melariskan produk ko?...
Quote mattzzx 4-11-2014 01:22 PM
Jambu sangat keee?
Quote gekkou 4-11-2014 01:23 PM
arghhh tajuk misleading betul
anak dgn bapak tiri umur sama
Quote ais_kosong 4-11-2014 01:23 PM
xjambu pong
Quote GhostWalking 4-11-2014 01:23 PM
fredbok87 posted on 4-11-2014 05:21 AM
jambunye..... mengong sungguh tuan tanah.. mcm ni ko melariskan produk ko?...

yg belakang tu ada iras ewal perr
Quote pakupayung21 4-11-2014 01:25 PM
Tahik betol la...ingatkan jambu sungguh
Quote pichee 4-11-2014 01:25 PM
wei..aku knl laki yg belakng tu..kaki pmpuan siot!
Quote fredbok87 4-11-2014 01:26 PM
GhostWalking posted on 4-11-2014 01:23 PM
yg belakang tu ada iras ewal perr

choyyyyyyyyyyyyy tp boleh tahan good looking la abam belakang tu...
Quote GhostWalking 4-11-2014 01:27 PM
pichee posted on 4-11-2014 05:25 AM
wei..aku knl laki yg belakng tu..kaki pmpuan siot!

oh my macamana ko kenal pichee
Quote rosasa 4-11-2014 01:27 PM
jambu sangat okay polis yang tunjuk barang bukti tu, berdenyut2 ovari bak kata @dani-rox  
Quote GhostWalking 4-11-2014 01:27 PM
fredbok87 posted on 4-11-2014 05:26 AM
choyyyyyyyyyyyyy  tp boleh tahan good looking la abam belakang tu...

gambar je blur kan
Quote ice_sky92 4-11-2014 01:28 PM
Jambu ke? Macam buah cenkudu je. Busukkk.
Quote nonarona 4-11-2014 01:28 PM
anak ngan pak tiri umur lebih kurang je so brape umur maknye plak?
Quote Syd 4-11-2014 01:31 PM
GhostWalking posted on 4-11-2014 01:21 PM
jambu geduak

nangesssss sangat abang polis tu kalau baca

mcm muka kerdas katanya   

Lihat semua komen(91)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

18-4-2024 04:35 PM GMT+8 , Processed in 0.459513 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top