CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9272|Reply: 91

[Tempatan] Dua Beradik Tikam Bapa Tiri.UPDATE:Mabuk Rupanya

[Copy link]
Post time 4-11-2014 01:15 PM | Show all posts |Read mode
Nusajaya: Dua beradik berusia 30-an ditahan selepas disyaki membelasah dan menikam bapa tirinya di sebuah rumah di Selesa Jaya, Nusajaya tengah malam semalam.

Suspek ditahan tidak jauh dari lokasi selepas kejadian berlaku jam 12.52 tengah malam. Ketua Polis Daerah Nusajaya Superintendan Noor Hashim Mohamad berkata, mangsa yang juga berusia lingkungan 30-an cedera di belakang badan dan dikejarkan ke Hospital Sultanah Aminah (HSA).

Menurutnya, pihaknya berjaya merampas pisau yang dipercayai digunakan suspek dan sebatang besi membelasah mangsa. Katanya, siasatan lanjut masih lagi dijalankan untuk mengenal pasti punca kejadian.            


Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 4 November 2014 @ 11:46 AM                                                                                                                             

http://www.hmetro.com.my/node/6446
        NOOR Hashim menunjukkan besi dan pisau yang disyaki digunakan suspek. PISAU yang dipercayai digunakan menikam mangsa.
Last edited by GhostWalking on 5-11-2014 01:02 AM

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2014 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Masuk thread ni semata2 nk tengok polis jambu. Sekali haremmm:Q
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 01:20 PM | Show all posts
jambu apa tuh?

jambu susu, jambu batu, jambu jambak, jambu air..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Jambunye.....terkedu ai :lol
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak tiri ngan anak2 tiri hampir sebaya?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2014 01:21 PM | Show all posts
Syd posted on 4-11-2014 05:20 AM
jambu apa tuh?

jambu susu, jambu batu, jambu jambak, jambu air..

jambu geduak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 4-11-2014 01:21 PM | Show all posts
jambunye..... mengong sungguh tuan tanah.. mcm ni ko melariskan produk ko?...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 01:22 PM | Show all posts
Jambu sangat keee?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-11-2014 01:23 PM | Show all posts
arghhh tajuk misleading betul
anak dgn bapak tiri umur sama
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 01:23 PM | Show all posts
xjambu pong
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2014 01:23 PM | Show all posts
fredbok87 posted on 4-11-2014 05:21 AM
jambunye..... mengong sungguh tuan tanah.. mcm ni ko melariskan produk ko?...

yg belakang tu ada iras ewal perr
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 01:25 PM | Show all posts
Tahik betol la...ingatkan jambu sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 01:25 PM | Show all posts
wei..aku knl laki yg belakng tu..kaki pmpuan siot!
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 01:26 PM | Show all posts
GhostWalking posted on 4-11-2014 01:23 PM
yg belakang tu ada iras ewal perr

choyyyyyyyyyyyyy tp boleh tahan good looking la abam belakang tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2014 01:27 PM | Show all posts
pichee posted on 4-11-2014 05:25 AM
wei..aku knl laki yg belakng tu..kaki pmpuan siot!

oh my macamana ko kenal pichee
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 01:27 PM | Show all posts
jambu sangat okay polis yang tunjuk barang bukti tu, berdenyut2 ovari bak kata @dani-rox  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 4-11-2014 01:27 PM | Show all posts
fredbok87 posted on 4-11-2014 05:26 AM
choyyyyyyyyyyyyy  tp boleh tahan good looking la abam belakang tu...

gambar je blur kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Jambu ke? Macam buah cenkudu je. Busukkk.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
anak ngan pak tiri umur lebih kurang je so brape umur maknye plak?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2014 01:31 PM | Show all posts
GhostWalking posted on 4-11-2014 01:21 PM
jambu geduak

nangesssss sangat abang polis tu kalau baca

mcm muka kerdas katanya   
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 07:52 AM GMT+8 , Processed in 0.092311 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list