CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Remaja 15 Tahun Didakwa Merogol

18-6-2014 05:19 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 10386| Komen: 63

Description: Tertuduh Juvana Yang Beralamat Di Kampung Padang Salim, Peringat, Melor Itu Didakwa Merogol Mangsa Di Sebuah Wakaf Di Tepi Sawah Kampung Berkenaan, Antara Jam 9 Malam, 29 Mei Dan 1.15 Pagi, Keesokanny ...

Tertuduh dikawal polis keluar dari mahkamah selepas dituduh, semalam.


KOTA BHARU - Seorang remaja berusia 15 tahun mengaku tidak salah di mahkamah majistret, di sini, semalam, atas tuduhan merogol seorang remaja berusia 14 tahun, Mei lalu.

Tertuduh juvana yang beralamat di Kampung Padang Salim, Peringat, Melor itu didakwa merogol mangsa di sebuah wakaf di tepi sawah kampung berkenaan, antara jam 9 malam, 29 Mei dan 1.15 pagi, keesokannya.

Dia dihadapkan ke mahkamah mengikut Seksyen 376(1) Kanun Keseksaan kerana merogol. Hukuman terhadap remaja tersebut tertakluk di bawah Akta Kanak-kanak 2001.

Tuduhan terhadapnya dibacakan di hadapan Majistret, Nik Habri Muhamad di dalam kamar. Kes dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya negeri, Noor Dayana Mohamad.

Terdahulu, Noor Dayana menawarkan jaminan RM5,000 sebelum Nik Habri membenarkan tertuduh diikat jamin RM3,000 dengan seorang penjamin.

Kes ditetapkan untuk sebutan semula 22 Julai depan. Tertuduh ditahan polis 1 Jun lalu.

20

Bagus
10

Marah
11

Terkejut
19

Sedih
13

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (81 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Sweetnye 18-6-2014 11:05 AM
Cover la bebird tu sikit
Quote chinta89 18-6-2014 11:40 AM
kes rogol atau suka sama suka?

tp sb bawah umur jd claim rogol even suka sama suka??
ke cane ek.
Quote zirara 18-6-2014 12:05 PM
chinta89 posted on 18-6-2014 11:40 AM
kes rogol atau suka sama suka?

tp sb bawah umur jd claim rogol even suka sama suka??

aah, x silap iolss kalw bawah umur, even suka sama suka pun dikira rogol jugak
Quote chinta89 18-6-2014 12:09 PM
zirara posted on 18-6-2014 12:05 PM
aah, x silap iolss kalw bawah umur, even suka sama suka pun dikira rogol jugak

hmm... budak2 sgt. baru baligh agaknya.. ye la umur 14-15 tu ape la ada..
Quote ckitjer 18-6-2014 12:20 PM
ni mesti kes suka sama suka.. tp klu dh dibawah umur tu kira rogol la..
Quote ninjago 18-6-2014 12:22 PM
dulu budak bawah umur kena rogol.. skrg budak bawah umur rogol budak bawah umur. jeng jeng jenggggg
Quote zirara 18-6-2014 12:30 PM
chinta89 posted on 18-6-2014 12:09 PM
hmm... budak2 sgt. baru baligh agaknya.. ye la umur 14-15 tu ape la ada..

itu lah, budak2 sekarang banyak sangat cabaran hidup..
kadang2 kesian jugak tengok,budak2 lagi da kena hadap kes polis
Quote budakmanentah 18-6-2014 12:41 PM
batang kalau dh menyangkak mmg payah la...cuba la buat aktiviti berilmuan sikit
Quote Perutkaembong 18-6-2014 01:10 PM
ni semua fitnah umno. kelantan serambi mekah kot
Quote kelat 18-6-2014 01:31 PM
sbb apa yg lelaki tidak dikategorikan sebagai bawah umur jugak?
Quote kucen_miang 18-6-2014 01:32 PM
org kpg dulu2 tak penah kenal letrik, takda la keje merogol jer. (kecuali 6 jahanam)
Quote chinta89 18-6-2014 02:06 PM
zirara posted on 18-6-2014 12:30 PM
itu lah, budak2 sekarang banyak sangat cabaran hidup..
kadang2 kesian jugak tengok,budak2 lagi da ...

teknologi mempengaruhi kehidupan..

zaman dulu2 mne ade tbuka kecanggihan yg mcm2 spt skg.
Quote lnakass 18-6-2014 02:08 PM
Risau zaman skang ni mcm2 bole jd.
Quote bbalik 18-6-2014 02:13 PM
main kawin2 je kot...
Quote shernazz 18-6-2014 02:16 PM
Sweetnye posted on 18-6-2014 11:05 AM
Cover la bebird tu sikit

Xboleh..tu la keperkasaannya perlu ditunjuk
Quote Omong 18-6-2014 02:39 PM
sedak abe sedak . . .
Quote ~anya~ 18-6-2014 02:44 PM
Boring sangat kah kelantan sehinggakan merogol saje kerja mereka?
Quote itik_kuning 18-6-2014 02:46 PM
umur 14, 15 tahun zaman aku dulu masih main kejar2 lagi

budak2 sekarang dah pandai mengeseks
Quote rosasa 18-6-2014 02:50 PM
rogol lagi...kelantan lagi


Lihat semua komen(63)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 04:13 PM GMT+8 , Processed in 0.082795 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top