Register Login
CARI Infonet Return home

wnazzee's space https://b.cari.com.my/?1113852 [Favorites] [Copy] [Share] [RSS]

Statistics

Visitors: 64

    No Albums yet

    No doings found

    No feeds yet

You need to log in before you can Login | Register


tutorial2 9-3-2016 04:20 PM
Assalammualaikum I want to share my experience online purchase China goods As we know 70% of products in market made in China. There are variety of online shops and websites in China. In Malaysia, buying China good can cut down our costing. Purchase China goods using agent (purchase on behalf) save a lot of problems, they make the purchase flow easier and safely to operate, help us save our time and money. All we need to do is looking for products, make payment and waiting the goods se ... ...
wnazzee 6-6-2013 08:27 AM
harga tue rm250.00 sis termasuk postage
ecahmohdnoor 5-6-2013 04:46 PM
alam sis. nak tanye. harga bag furla tu berape?
wnazzee 3-5-2013 04:00 PM
Haah sekali ngan postage tapi saya amik stok dari manila jadinya saya takde kaler cherry ngan cherry pink, kaler yang dari manila ada jade, russet, orange blush, amber rose, olive rose, summer tan, sunset tan ngan puggy pink sis
BlueRose99 3-5-2013 02:05 PM
Kokuryu Super Summer Cake RM42.00 tu sekali dgn Postage ke?!
Nk tanya... skrg ni Hakak pakai Roshelle... mmg OK dh sangat. Cumanya Hakak nk try bg nmpk pinkish tu agak2 mna yg lbh sesuwai dgn Hakak... Cherry ke Cherry Pink?! TQ...
wnazzee 12-3-2013 03:29 PM
sis...badan akak pakai gluta c sis
ladymumy 12-3-2013 11:31 AM
sis,sy nak try sabun badan yang boleh rawat gatal-gatal badan dan nak cerahkan badan..akak suggestkan sabun apa ye
wnazzee 4-1-2013 12:06 AM
kalau untuk muka akak pakai sabun met tathione...yang nie memang terbaik...tapi harga mahal sikit...ada sabun yang ada kolagen mcm-mcm sis...nie sabun yang ada dalam stok akak sis....kalau nak yang extra lagi akak boleh carikan tapi akak memang amik yang dari filipina punya....in fact kalau nak skincare yang jual kat kaunter tue pun still murah kat sana mcm lancome, murad etc iWHITE GLUTA BERRY WHITE SOAP - 40.00 Kojie San Skin Lightening Soap - 36.00 Activewhite Skin Whitening Soap ... ...
ctjah 3-1-2013 09:44 PM
salam sis...nak tanya asal sabun pemutihan, mana yg terbaik pada pengalaman u, ada kolagen tak..berapa harga? thanks
wnazzee 19-9-2012 11:26 AM
salam sis...bedak tue ader 8 kaler...kalu yang 25g tue harga dier rm39.00 termasuk postage yang 50g tue rm48.00 termasuk postage sis...yang 50g tue halal yea sis...yang 25g tue takde logo halal
aqyueetda 19-9-2012 11:23 AM
salam,nk tnya hrga la bdk arab tu.brape +pos?
wnazzee 5-9-2012 01:48 PM
cram powder dier sis dier pakai number plak sis dier takde nama mcm orange blush ker aper...tapi kaler mcm orange blush tue ader sis
shaz_bobo 5-9-2012 11:16 AM
klu cream powder nye plak yg mane lak ssuai?
wnazzee 4-9-2012 11:39 PM
salam sis...akak suggest orange blush sis
shaz_bobo 4-9-2012 04:25 PM
salam..nk tau, kaler ape yg sesuai utk kulit kuning langsat ye?
pokke88 11-8-2012 09:33 PM
salam nk tanya ade lg x sabun kojie san kojic acid tu
nk oder la
Write to Wall
Visitors

No visitors yet

Groups

No groups yet


ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 11:56 AM GMT+8 , Processed in 0.057326 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top