CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6718|Reply: 39

Peluang utk ubah kehidupan, sihat dan cantik

[Copy link]
Post time 17-9-2014 12:10 PM | Show all posts |Read mode
Kehebatan peluang business! Motif adalah menjadi business partner is to help people yg mencari peluang utk ubah kehidupan, sihat dan cantik! Org berjaya dah rebut peluang! Org yg susah masih nak pasrah bersedih dgn kesusahan hidup? Modal dahla rendah, Sekali seumur hidup je keluar modal tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-9-2014 12:14 PM | Show all posts
Berminat...atau mengetahui info lanjut pm me...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-9-2014 12:18 PM | Show all posts
Gen Y ramai yang telah berjaya..jom sama-sama rebut peluang
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-9-2014 12:31 PM | Show all posts
TEPOK DADA TANYA POKET!!!!
Hari ini ramai berrjaya dlm akademik
Nisbah hutang isi rumah jpd KDNK:47% @ 2001 81% 2012
Muflis 15k org @ 2005
30k org @2012
Kenapa kerja rajin tetapi keuntungan kita terpaksa kepada sebelah pihak??,kenapa bukan kita??
sebab gaji Rm3k tak mampu menyara hidup keluarga 4 org
Sebab gaji gen Y skrg x mampu menampung inflasi semasa!!
Bagaimana???
JGN BERTANGGUH!!
Pikir ape yg org x pikir
Buat ape yg org x buat
Disaat org baru nk berjaya,
kita dah berjaya.
Disaat org baru nk kaya,kita dah KAYA RAYA!!!
1. KEJAR IMPIAN!!!
Walaupun impian lagi besar dari keupayaan
IMPIAN BESAR MASALAH NAMPAK KECIL,IMPIAN KECIL MASALAH NAMPAK BESAR..
BERGAUL DGN ORG BRJAYA!!
2. BUAT PILIHAN!!
Sabda nabi:
90% rezeki dtg dari business
10% dari lain2 spt makan gaji..

Dalam masa 36 bulan ada kumpulan lahirkan 7 jutawan dln 7 generasi,income pecah Rm100k sebulan!!!!
3. BERTEKAK
Org miskin tiada pilihan,kena buat apa yg perlu buat...
saya x mahu susah lg..
saya x mahu miskin lagi lagi..saya mahu bantu ibubapa..saya mahu bantu adik beradik..saya mahu berubah..saya mahu berjaya.. inshaAllah.. saya mahu jd terbaik..saya PASTI!!!
Jom keluar dari kemelut ini, pm/wsapp saya di 0139052066
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-9-2014 01:24 PM | Show all posts
Siapa di sini yang bercita-cita nak menjadi seorang usahawan? Dalam erti kata yang lain businessman/businesswoman la.. For sure mostly teringin nak ada bisnes sendiri. Tapi finally, makan gaji juga terpaksa menjadi pilihan sebab apa? Sebab TIADA PILIHAN. But now, anda ada pilihan itu. Mahu meneruskan kehidupan seperti biasa atau mahu menikmati kehidupan yang luar biasa? Pilihan di tangan anda!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-9-2014 01:27 PM | Show all posts
Program terbaru untuk anda semua memberi peluang pada diri sendiri merasai pengalaman menjadi usahawan. Ramai nak meniaga tapi tak tahu nak meniaga apa. Produk apa? Modal ada tak? Ilmu, pengalaman, mana nak cari? Now ada 1 peluang perniagaan berkonsepkan franchise dibuka kepada semua yang berminat
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 17-9-2014 03:26 PM | Show all posts
Tugas anda hanya run sahaja bisnes ini. Sampai modal pun disediakan! Tak perlu modal berjuta-juta, ratus ribu mahupun puluh ribu! Wow excited ni! Best kan if ada franchise sendiri tanpa pening-pening kepala nak fikir macam-macam? So, apakah bisnes yang sangat amazing ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-9-2014 03:28 PM | Show all posts
Perghh dah jadi usahawan dalam masa yang sama anda akan mempunyai rakan kongsi yang sama-sama ada franchise, ada income dan menikmati kehidupan yang luar biasa macam anda! So, macam mana nak mula?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-9-2014 05:07 PM | Show all posts
Bisnes ni bukan nak suruh anda jadi jurujual berjaya. Dan takde siapa pun suka menjual barang, betul tak? So, acaner income nak masuk?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-9-2014 05:08 PM | Show all posts
Wow!! Only 4 business partners needed to get extra income RM8500.00!!! Kalau saya share modal dengan kawan-kawan buka franchise McDonald, saya perlukan ribuan orang yang datang ke restoran McD saya untuk dapat balik modal RM1juta tu! Adoi makan tahun beb.. Bila nak kaya??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-9-2014 05:08 PM | Show all posts
Ya Allah tak mustahil bulan berikutnya, anda dapat menikmati income RM100k sebulan. Hanya bermula dengan membuka franchise anda sendiri dan bantu rakan kongsi anda mendapat income seperti anda, anda mendapat keuntungan berlipat kali ganda. Yang paling best, income yang anda dapat tu 100% hak milik anda! Tak perlu pening nak fikir bayar gaji pekerja, sewa bangunan, beli stock, maintenance kedai dan lain-lain.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2014 09:34 AM | Show all posts
ape biz franchise nih?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2014 07:13 PM | Show all posts
MLM apa ni? Jual produk kesihatan sambil2 menaja org?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2014 09:11 AM | Show all posts
hai wnazzee

tolong PM saye business ape kah ini....??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2014 09:47 AM | Show all posts
cik su posted on 19-9-2014 09:11 AM
hai wnazzee

tolong PM saye business ape kah ini....??

akak dah pm yea sis
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2014 09:48 AM | Show all posts
awan_jaja posted on 18-9-2014 09:34 AM
ape biz franchise nih?

akak dah pm yea sis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 22-9-2014 09:48 AM | Show all posts
Johnyblaze87 posted on 18-9-2014 07:13 PM
MLM apa ni? Jual produk kesihatan sambil2 menaja org?

CBP Plus (Career Builder Program)️Majoriti Orang tak suka cari Orang...Majoriti Orang tak suka jual barang...Sebab tu ramai TAK SUKA AGEN INSURANS DAN MLM..........................Pembetulan : CBP PLUS BUKAN BISNES CARI ORANG UTK JUAL BARANG✔️Kenyataan : CBP PLUS satu platform BISNES PEMBANGUNAN MANUSIA....... Bagi anda2 yg memerlukan satu peluang menjana income serendah RM di bulan pertama sgt2 dialukan join CBP Plus. ....Juga bagi tuan puan yg terfikir2...tercari2 platform bisnes dgn MODAL KECIL ️️️UNTUNG BESAR️️️TIADA RISIKO✔️CBP PLUS jalannya...TERBUKA UTK SEMUA YG SERIUS SAHAJA....️Lesen CBP Plus disediakan ✔️️Dana sehingga RM✔️️Tidak perlu keluar modal sendri✔️️Dpt lesen utk seumur hidup✔️Yang bestnyerrrr...........Modal sekali..Untung gerenti. .dan berkali-kali....✔️

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2014 09:57 AM | Show all posts
Jika anda diberi peluang utk menyertai Program Bina Usahawan Franchise CBP PLUS yg boleh mendapat pendapatan


Bulan pertama RM 8,500
Bulan kedua RM 15,000
Bulan ketiga RM 50,000


》Modal disediakan
》Perniagaan disediakan
》Training percuma

Adakah anda bersedia untuk mendengar taklimat lanjut?

Atau mungkin anda boleh membantu kenalan atau saudara yangg memerlukan bimbingan untuk menjadi usahawan sebagai pendapatan sampingan di mana modal disediakan!!

Mungkin anda mempunyai saudara atau kenalan yg perlukan $$$ kerana:

> Hutang menimbun
> Ibu tunggal
> Menyara anak yang ramai
> Kesempitan kewangan anak/ibubapa sakit
> Tanggung bil hospital
> Beban bil-bil yang banyak
> Tiada kerja tetap

Peluang ini dapat bantu mereka!!!!


PERCAYALAH dahulu.
DENGARKAN dahulu.

Miliki kemudian...

Jangan bimbang kerana GUARANTEE akan dibimbing sehingga berjaya secara PERCUMA.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2014 12:29 PM | Show all posts
Program ini lebuh kepada untuk barangan untuk kegunaan sendiri....di samping mencari rakan kongsi yang berniat untuk mengubah kehidupan menjadi lebih baik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2014 04:39 PM | Show all posts
PELAKSANAAN CBP PLUS CBP PLUS atau dikenali sebagai BBAP (Business Builder Action Plan) adalah satu plan tindakan yg direka khas utk mereka yang ikhlas ingin merealisasikan impian masing masing. Di dalam plan ini, anda bukan lagi seorang pengguna atau pengedar yang biasa yakni, ia adalah plan yg mampu merealisasikan impian org yg memandang serius utk mengubah diri menjadi seorang usahawan. BBAP adalah umpama perniagaan francais, mencari rakan kongsi utk menyertai perniagaan ini. Org yg menyertai francais ini, akan turut menikmati peluang yg sama rata utk berjaya seperti anda. ****************************************** Anda hanya perlu duplikasikan 5 langkah yg berikut, pasti dapat menikmati pendapatan bulanan 6 angka. Langkah (1) Serta merta membuat permohonan menyertai pelan ini dengan menyertai ahli & pilih salah satu pakej kerjaya Langkah (2) Anda bertanggung jawab mencari 4 org utk menyertai francais yg sama. Pada bulan yg sama, anda akan berpendapatan hampir RM9,000 Langkah (3) Anda secara sukarela membantu ahli francais tersebut menunaikan tanggung jawab masing2 & pada masa yg sama, anda juga bertanggung jawab mengajak 2 lagi ahli utk menyertai francais ini. Pada langkah ini, anda akan dapat menikmati pendapatan lebih kurang RM15,000 Langkah (4) Gunakan keupayaan anda sebagai seorg pemimpin, membolehkan 4 org yg menyertai terlebih dahulu menikmati pendapatan RM15,000 Pada masa yg sama, secara sukarela, membantu 2 org yg menyertai kemudian utk menikmati pendapatan RM9,000; Pada masa serentak, tunaikan tanggungjawab anda, mengajak 2 org rakan kongsi baru untuk menyertai francais ini Lunaskan langkah ini, anda akan dapat menikmati pendapatan RM52,000 ke atas Langkah (5) Bimbing 4 org yg sertai terlebih dahulu utk menjadi pemimpin (pendapatan RM50,000) Pimpin 2 org yg sertai kemudian utk mereka menikmati pendapatan RM15,000 Pada masa yg sama , bantu secara sukarela 2 org yg sertai akhir utk menikmati pendapatan RM9,000 Lengkapkan langkah ini & anda akan dapat menikmati pendapatan 6 angka iaitu lebih kurang RM127,000 5 langkah yg mudah ini bukan sahaja akan mengubah anda menjadi seorang usahawan yg berjaya, tetapi juga akan membolehkan anda membina usahawan yg berjaya. Kesimpulannya, ia adalah pelan pemasaran 4-2-2 yang baru dilancarkan Pelan ini juga memenuhi ungkapan Elken "Jayakan diri, jayakan bangsa"
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

12-6-2024 10:58 PM GMT+8 , Processed in 0.102183 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list