CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 54598|Reply: 45

[PC] THE SIMS 4 (2014)

[Copy link]
Post time 23-5-2013 04:12 PM | Show all posts |Read mode


Sul sul!

Peminat The Sims mesti suka dengar ni. nampaknya legasi The Sims kembali lagi. Diharap glitch dalam The Sims 3 dapat diperbaiki. Sims 4 akan ada untuk kedua-dua platform PC dan Mac.

Kata-kata ucapan dari EA pada 7 Mei 2013 :

Today we are revealing to our top fans the fact that The Sims™ 4 is coming to PC and Mac in 2014.

The Sims franchise is fueled by the passion and creativity of its millions of fans around the world. Their continued devotion to the franchise ignites the fire of creativity of the team at The Sims Studio, driving them to continually improve and innovate on one of the world’s most successful simulation game that has sold more than 150 million copies worldwide.

More information will be revealed later today here on The Beat, so stay tuned.

Jadi masih ada masa lagi untuk diehard Sims main kumpul semua expansion pack.

Dag dag Last edited by naen on 28-6-2013 08:13 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2013 05:50 PM | Show all posts
wah....good news...i loike
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 11:59 AM | Show all posts
rasa2 worth it  x klu bli original sims 4????
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 12:02 PM | Show all posts
WawaRaRa posted on 14-5-2014 11:59 AM
rasa2 worth it  x klu bli original sims 4????

berbaloi kalau awak betul2 nak main & plan nak main untuk jangkamasa yg lama

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 12:09 PM | Show all posts
naen posted on 14-5-2014 12:02 PM
berbaloi kalau awak betul2 nak main & plan nak main untuk jangkamasa yg lama

sy mmg main sims dari sims smpi the sims 3... tp sims tu beli tepi2 jln jer... yg 2 ngan 3 tu donlod jer... tak tau pe sal yg 4 ni igt nak guna yg legal la pulak... hehe...

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 12:11 PM | Show all posts
WawaRaRa posted on 14-5-2014 12:09 PM
sy mmg main sims dari sims smpi the sims 3... tp sims tu beli tepi2 jln jer... yg 2 ngan 3 tu donl ...

ummm .. kalau betul nak beli yg ori, nanti try aa check dgn kedai yg awak beli tu - boleh ke kalau nak jual balik .. sekarang ni ada jugak kedai2 yg amek game yg kita dah tak nak main .. kot aa awak rasa macam "tak berbaloi" nak keluarkan duit banyak2 kan

tapi kalau tak nak ada pape masalah masa nak install+kemudian2 - beli je yg ori

support aa jugak company yg buat sims tu .. sian meke .. ahaha

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-5-2014 03:03 PM | Show all posts
naen posted on 14-5-2014 12:11 PM
ummm .. kalau betul nak beli yg ori, nanti try aa check dgn kedai yg awak beli tu - boleh ke kalau ...

hehe.. tp tu r nak beli kat mana pon x tau...

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 10:27 PM | Show all posts
WawaRaRa posted on 14-5-2014 03:03 PM
hehe.. tp tu r nak beli kat mana pon x tau...

kat kedai2 yg jual game biasanya ada jugak jual game pc yg ori .. kena tanya aa

ataupun boleh je beli online .. contoh macam kat lelong .. just type nama game, kalau ada - boleh aa beli .. pastu tunggu je posmen hantar ke rumah

saya pun ada aa jugak beli game online .. so far, ok aa .. juz sbb game original - mahal kan - so kena menabung aa sikit2 dulu

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2014 11:20 PM | Show all posts
game ori mmg bagus sbb boleh update data.. klu nk murah try la share dgn kwn ramai2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2014 09:18 AM | Show all posts
naen posted on 14-5-2014 10:27 PM
kat kedai2 yg jual game biasanya ada jugak jual game pc yg ori .. kena tanya aa

ataupun bole ...

tu la sy ni macam2 nak... nak bli laptop baru (laptop lama pecah screen), Nak beli Note 4, Nak blajar Kick boxing nak beli The sims 4... ssh nak buat pilihan... huhu... pening2...

yg diorg jual online tu confirm ori ker??? sy takut bayar harga ori... tapi dpt yg pirate... huhu...

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2014 09:20 AM | Show all posts
myrustyme posted on 14-5-2014 11:20 PM
game ori mmg bagus sbb boleh update data.. klu nk murah try la share dgn kwn ramai2..

geng2 sy da tak main the sims ni... diorg main the sims 1 jer dulu tu pon time kitorg form 4 ke form 5... haha... da berkurun lamanyer... sy jer yg setia... smpi ke sims 3... ni nak truskan ke sims 4... mak sy bising jer ckp psl tu la result spm sy hampeh... haha...

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2014 12:15 AM | Show all posts
system requirement macam mana plak?PC kawe tak dapat maing Crysis2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2014 11:43 PM | Show all posts
wow cam best...
rasa kena beli laptop baru le pulak..
dah lama betul tak main sims..
ade je masaelah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2014 11:10 AM | Show all posts
halopppp ade sesiaperrrr x main the sim free play
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2014 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Pc aku kalo main the sims 3 pon nazak..rip
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2014 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah...dulu time u entah mcm mana leh main sims3 sampai tgh malam baru tdo. Skrg dh branak pinak, x tau nk try ker idak.. Tp dalam hati ada taman nie...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-7-2014 01:45 PM | Show all posts
bagus la kalau dah ada y latest version. memang gigih aku main the sims 3 dulu. paling best buat rumah & interior design . apa yang ada pada the sims 4 boleh review kat website THE SIMS. check it out



Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2014 01:47 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2014 01:59 PM | Show all posts
roblucci posted on 21-5-2014 12:15 AM
system requirement macam mana plak?PC kawe tak dapat maing Crysis2.

  • OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, or Windows 8.1
  • PROCESSOR: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ or equivalent (For computers using built-in graphics chipsets, the game requires 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 or equivalent)
  • MEMORY: At least 2 GB RAM
  • HARD DRIVE: At least 9 GB of free space with at least 1 GB additional space for custom content and saved games
  • DVD-ROM: DVD ROM drive required for installation only
  • VIDEO CARD: 128 MB of Video RAM and support for Pixel Shader 3.0. Supported Video Cards: NVIDIA GeForce 6600 or better, ATI Radeon X1300 or better, Intel GMA X4500 or better
  • SOUND CARD: DirectX 9.0c Compatible
  • DIRECTX: DirectX 9.0c compatible
source: http://www.thesims.com/faq

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2014 05:41 PM | Show all posts
Yoongie posted on 30-7-2014 01:59 PM
  • OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, or Windows 8.1
  • PRO ...

  • buleh sgt tu
    Reply

    Use magic Report

    You have to log in before you can reply Login | Register

    Points Rules

     

    ADVERTISEMENT



     

    ADVERTISEMENT


     


    ADVERTISEMENT
    Follow Us

    ADVERTISEMENT


    Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

    6-12-2023 01:50 AM GMT+8 , Processed in 0.087399 second(s), 46 queries .

    Powered by Discuz! X3.4

    Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

    Quick Reply To Top Return to the list