CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 11655|Reply: 63

perempuan lasak

[Copy link]
Post time 4-5-2012 12:10 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by shiraloveyou at 4-5-2012 12:25

assalam,nak tanya kaum lelaki,korang suka perempuan yg lasak ke atau perempuan yg duduk rumah,cantikkan kulit,pegi spa?korang suka tak tengok girlfriend korang join outdoor activity mcm masuk hutan,hiking,climbing,caving,camping,ATV/superbike riding?kalau dorang nak join,korang benarkan x?soalan last,ape pendapat korang dengan perempuan yg minat aktiviti mcm ni?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-5-2012 12:17 PM | Show all posts
suka jer perempuan lasak asalkan dia x kasar macam lelaki...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2012 12:19 PM | Show all posts
suka jer perempuan lasak asalkan dia x kasar macam lelaki...
B.K Post at 4-5-2012 12:17



    tapi ade jgk lelaki x bagi girlfren dia join aktiviti cmni....takut hilang keayuan katanye
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 12:21 PM | Show all posts
tapi ade jgk lelaki x bagi girlfren dia join aktiviti cmni....takut hilang keayuan katanye
shiraloveyou Post at 4-5-2012 12:19



   motif hilang keayuan? ... k bf dia jealous,
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2012 12:24 PM | Show all posts
motif hilang keayuan? ... k bf dia jealous,
B.K Post at 4-5-2012 12:21



mungkin kot...lagi satu,klau join aktiviti mcm ni,xsah klau xde parut sana sini,xsah kalau muka x gelap/berbelang2kan dah x ayu tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 12:58 PM | Show all posts
suka wanita yg lasak.... dan wanita yg ade muscle kat lengan dan bahu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2012 01:13 PM | Show all posts
suka wanita yg lasak.... dan wanita yg ade muscle kat lengan dan bahu
winsonyu Post at 4-5-2012 12:58



    cantikke wanita yg ade muscle kat lengan n bahu?berketul2?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 01:39 PM | Show all posts
LASAK TAK SEMESTINYER KASAR HOKKAY..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-5-2012 01:39 PM | Show all posts
Reply 3# shiraloveyou


    TAKUT ILANG KEAYUAN OR KEDARAAN?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2012 01:42 PM | Show all posts
Reply  shiraloveyou


    TAKUT ILANG KEAYUAN OR KEDARAAN?
plainjane Post at 4-5-2012 13:39



    adakah dgn buat aktiviti cmni,kedaraan boleh hilang?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 01:45 PM | Show all posts
cantikke wanita yg ade muscle kat lengan n bahu?berketul2?
shiraloveyou Post at 4-5-2012 13:13

tak lah berketul2 banyak... for me, looks sexy.. tak tahu kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 01:47 PM | Show all posts
nak ayu2..laki tuh sejati sgt ker??

JUST BE YOURSELF..lasak tp pandai jaga diri..ok what

ada je..yg jenis lasak..suka masuk hutan segala..kat luar..pakai kebaya kasut tinggi ayu jer..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 02:20 PM | Show all posts
ok jer... org yg carly kenal, dah la lasak, siap masuk pertandingan orang kuat lagi... kalu setakat futsal tue, sebelah mata dia jer... tp terer masak, mengemas sumer.... kalu tgk mmg x sangka ler.... tp dia bukan tomboy....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 02:26 PM | Show all posts
ok jer... org yg carly kenal, dah la lasak, siap masuk pertandingan orang kuat lagi... kalu setakat  ...
carly_lah Post at 4-5-2012 14:20


wah.. interesting friend u have tu...mesti fit gila dia kan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 02:28 PM | Show all posts
Reply 14# winsonyu

mmg pun.. ramai gak lelaki yg suka kt dia..... ajak kuar sumer... tp dia lah yg belum bersedia
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 02:32 PM | Show all posts
Reply  winsonyu

mmg pun.. ramai gak lelaki yg suka kt dia..... ajak kuar sumer... tp dia lah yg  ...
carly_lah Post at 4-5-2012 14:28



    memang happening... so, yg saya mention kat atas... dia tu jenis bermuscle tak kat lengan dan bahu?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 4-5-2012 02:34 PM | Show all posts
Reply 16# winsonyu

x de lah sampai ada muscle kt tangan... tp dia mmg kuat ler....
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 02:34 PM | Show all posts
kalo bab superbike ride same2 2 moto tu aku suke....tu je kire "lasak" yg aku bole trima..selain dr tu....aku benci
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2012 02:52 PM | Show all posts
Reply  winsonyu

x de lah sampai ada muscle kt tangan... tp dia mmg kuat ler....
carly_lah Post at 4-5-2012 14:34

i see.. ok?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-5-2012 04:47 PM | Show all posts
kalo bab superbike ride same2 2 moto tu aku suke....tu je kire "lasak" yg aku bole trima..selain dr  ...
Sagoo Post at 4-5-2012 14:34



    maksudnye ko x boleh terima pompuan yg join aktiviti cmni ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 04:01 AM GMT+8 , Processed in 0.089738 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list