CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 22381|Reply: 18

Isteri Sedut Air Dari Mulut Aiman Tino, Lain Macam Punya Level Romantik

[Copy link]
Post time 5-12-2023 08:51 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini nama penyanyi Aiman Tino mendapat perhatian ramai selepas dia memuat naik satu video ‘romantis’ bersama isterinya, Syarah Haifa.


Menerusi video pendek tersebut, kelihatan pelantun lagu Ku Rela Dibenci itu meminum air di dalam gelas menggunakan straw sementara isterinya dilihat menyedut air tersebut dari mulut Aiman.






Gelagat mereka telah menarik perhatian ramai dan rata-rata daripada netizen menyifatkan Aiman dan Syarah pasangan yang romantis.


Bagaimanapun, ada juga segelintir netizen yang kurang senang melihat adegan itu selain menyifatkan perkara itu menggelikan.


  



Untuk rekod, aksi tersebut merupakan antara trend popular di TikTok yang kerap dilakukan oleh pasangan suami isteri.




Sumber: Oh Bulan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-12-2023 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Demi konten dan hanyalah konten
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2023 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww demi konten sanggup buat apa je
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:21 AM | Show all posts
Hujung2 hujung  ber_ _ _ _ i ... ekekekek
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:43 AM | Show all posts
mcmana bini dia berselera dgn eman ni eh? suara kepit mcm budak2 belum sunat
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
eh amendeeee laaa hahaha sedut menyedut pulak
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-12-2023 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Content bdk2 rempit
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 10:32 AM | Show all posts
Euwww jijiknya, bini dia ni pun sejenis bini dik qiqim nak femes
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2023 11:44 AM | Show all posts
kembang lak tekak aku...
share straw...share gelas ok lagi.....huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Trashyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kau buat sesama kau je la
takyah nak upload bagai
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengah bahagia gitu LA
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Air lain punya dek eman pun ada yang pernah tengok dalam video yang pernah leaked dulu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:16 PM | Show all posts
ewwww..demi content kekdahnye
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 03:25 PM | Show all posts
time ko kisssing sambil main henjut2 sapa sakit naik atas xgeli ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-12-2023 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Org hulu memang perangai aneh2 ye? Jijiksss!
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedut sekali kahak tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2023 11:16 PM | Show all posts
dik aiman bela jambang ke? natural ke tanam tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 06:03 PM GMT+8 , Processed in 0.248265 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list