CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3391|Reply: 23

Anak Paris Hilton Jadi Bahan Umpatan, Disamakan Dengan Watak ‘Stewie Family Guy’

[Copy link]
Post time 21-10-2023 08:55 PM | Show all posts |Read mode
Foto perkongsian Paris Hilton bersama anaknya dicemari dengan pelbagai komen kurang baik dalam kalangan pengikutnya di laman sosial.


Terdapat segelintir netizen tergamak mempersendakan wajah anak lelakinya iaitu Phoenix Barron yang baharu berusia lapan bulan susulan kepalanya yang besar berbanding tubuhnya.


Seakan tidak sensitif terhadap seorang anak kecil, Phoenix juga menjadi bahan ketawa segelintir mereka yang meninggalkan komen.






Malah ada yang menyamakan kepala Phoenix seperti watak Stewie dalam animasi Family Guy yang memiliki sifat fizikal sebegitu.


Bagaimanapun tidak kurang juga yang menunjukkan rasa prihatin dan menasihati Paris, 42, supaya melakukan pemeriksaan bagi memastikan anaknya dalam keadaan sihat.


"Sila jumpa pakar segera. Saya serius tentang perkara ini. Saya merupakan seorang pengamal perubatan.


"Anak saya juga mempunyai kepala yang besar. Tetapi dia (Phoenix) lagi besar. Saya seorang jururawat.


"Anak awak perlukan rawatan mengeluarkan cecair dalam kepala," komen netizen.


Tidak kurang juga ada yang menyelar kata-kata negatif netizen terhadap Phoenix dan meminta Paris tidak lagi mendedahkan anaknya itu kepada umum.


Untuk rekod, Paris mendirikan rumah tangga bersama Carter Reum pada 11 November 2021 dalam sebuah majlis yang diadakan di estet peribadi miliknya di Bel Air, California, Amerika Syarikat.


Pada Januari lalu, Paris berkongsi khabar berita telah bergelar seorang ibu.


Berita itu bagaimanapun mengejutkan peminat kerana Paris pernah meluahkan hasrat untuk menjalani rawatan pensenyawaan in vitro (IVF) beberapa bulan sebelum itu.




Sumber: mStar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-10-2023 10:12 PM | Show all posts
Jahat betul mengata anak orang
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2023 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
baby kepala besar ni selalunya membesar jadi pandai so betulla kot macam stewie.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2023 07:59 AM | Show all posts
Comel , cian kena buli. Tgk pic tu , terlintas juga nmpk besar kepala. Kkdg elok pun tepek sticker @  blur je. Mulut netijen hangsuang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2023 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadang baby kalau selalu terlentang je baring kepala boleh jadi gitu. Kat kepala belakang tu leper je.

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2023 08:43 AM | Show all posts
Comel je baby tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-10-2023 08:44 AM | Show all posts
biasa la tu, budak lagi... ntah ntah si paris ni dia saja troll netizen, diedit gambar anak dia tu,,
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2023 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Nti dah tumbuh rambut elok laa tu. Tapi kalau ukuran kepala besar mmg kena details ls check up. Tak ingat la pasal penyakit apa ntah kepala besar tu..lebihan air ka apa ntah. Nti baby susah nak jalan sebab unbalanced
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-10-2023 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada iras iras Kareena kapoor.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2023 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Aah kesian kena mengata dengan nurtizen padahal comel je budak nya
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2023 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada tgk anak dia ni dari posisi lain. Ok je kepala anak dia. Takda la oversize. Ok je dgn saiz badan budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2023 08:26 AM | Show all posts
netizen omputih lg kejam dr netizen malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2023 09:43 AM | Show all posts
Anak dia pelik pun duit dia banyak. Anytime je leh wat treatment.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2023 10:51 AM | Show all posts
allololo comelnya
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2023 02:22 AM | Show all posts
The child's head is seriously abnormal & Paris should consult doctors just to be sure.
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2023 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
eiii geramnyaaa comel sgt baby. kaki buli dgn bdk2 pun nk mngata. loser. Pdahal bdk tu hdup pun dlm dulang emas. pembuli kais pagi mkn pagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-10-2023 07:48 AM | Show all posts
comel je baby ni...nnt da besar sikit okla tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2023 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku npk paris dulu kat gmbo tu. Makin tua makin lawo eh die ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2023 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila masa sheols pregy? Ke surrogate
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2023 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde la beso.mana
Paeds kalau dah nampak abnormal awal2.dia dah bgtau dah..
Ni elok.je...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

14-4-2024 07:29 PM GMT+8 , Processed in 0.069475 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list