CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 19530|Reply: 324

Wow, Merah Menyala Bikini Ameera Khan! Awat Adik Hang Sidai Bikini Pun Masuk IG Lofa?

  [Copy link]
Post time 16-5-2023 06:08 PM | Show all posts |Read mode
Wow, menyala! Adik Noor Neelofa iaitu Ameera Khan hari ini sekali lagi mengundang kecaman netizen selepas memuat naik gambar bikini.


Dalam perkongsian di Instagram, Ameera pada mulanya bergambar dengan mengenakan dress tanpa lengan sehingga menampakkan bikini berwarna merah.




IG




Malah, dalam gambar seterusnya, dia mengambil gambar pakaian dalam itu sedang dijemur.


Yang pastinya, ramai marah dan menghujaninya dengan kecaman kerana disifatkan sengaja menayang pakaian dalam.


Malah, ada menyindirnya tidak mempunyai perasaan malu terhadap abang ipar yang alim, PU Riz dan meminta Neelofa memerhatikan tindak tanduk adiknya ini.
















Apa motif Ameera post gambar bikini? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2023 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Celah mana betina ni retis
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah delete
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 16-5-2023 06:17 PM
Dah delete

Mo biasa attention whore gitulah.sebijik kakak dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 16-5-2023 06:17 PM
Dah delete

Ada je lagi kt ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 06:24 PM | Show all posts
saja nak trigger netizen2 terpaling la tu...

lemak mesti syok tengok jantan2 dan betina2 rempit bimbo yang gigih akan tegur pasal bikini sheols post la tu... dah theyols sendiri gigih pergi tengok dan follow orang2 begitu...

padahal ada hadis sahih dah bagitahu di larang sama sekali kita tengok perkara2 mungkar... kena cegah sebolehnya...

alih2 gi tengok retis2 seksi termasuk la si tibaiunta lemak ni...

iols hanya nampak lemak ni dalam porum ni jah... tak pernah aku follow ke tengok ig dia... sebab bukan ada benda best pun... takat syok2 sendiri tag2 brand itu ini jah... siap posing dengan branded items siap background berlumut bagai....

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 16-5-2023 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak dapat tunjuk pakai bikini dapat tunjuk bikini bersidai mcm sotong kering pun jadi
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Unsungpoem tu mesti acik porum kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2023 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebanggaan benak2 semalaysia
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah ntah Jah Bungkus dah bagi tutorial cara2 nak dpt kecaman dan jadi perhatian.

Nanti mu doh nikah dah umur aku, mu boleh berbungkus mace aku. Nanti ore sumo sujud syukur samo mu... Lebih kurang laa kecek kelate hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia buat apa sebenarnya dubai la france la
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tnjuk bikini sidai je? Kalo brani tnjuk la pkai benda tu. Tnjuk full picture. Stakat tease org dgn gmbr bikini brsidai tu baik takyah. Tnjuk la bnda tu menutupi tek layut ko ngan montot bagak ko tu mcm acik ko dlu brbikini.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendonia lemak ari2 acik porem up news .
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-5-2023 06:25 PM
Kebanggaan benak2 semalaysia

Hidup balik ko?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-5-2023 06:24 PM
Unsungpoem tu mesti acik porum kan

Definitely bukan anak ko yg dah mati iteww ler kheunz?

Hidup menyocok je kerja ko kheunz? Batu api besar.....kalo anak ko masih hidup tentu ko tak ada masa se luang ini kheunz?

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bikini bau karahi gosht. Itu pun jadi lemak nak tayang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-5-2023 07:03 PM | Show all posts
Realpeople17 replied at 16-5-2023 06:33 PM
Tnjuk bikini sidai je? Kalo brani tnjuk la pkai benda tu. Tnjuk full picture. Stakat tease org dgn g ...

kan setakat sidai je aku pun boleh upload dildo
klu berani pakai dan upload la


Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul - betul ATTENTION WHORE
Sangap.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
X pernah minat nk komen psl dia ni. Tp apasal terdesak sgt smpi post bikini merah
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2023 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Is she horny? No offense, but she looks so. Macam tak tentu arah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 06:15 PM GMT+8 , Processed in 0.110288 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list