CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 47375|Reply: 338

Norjuma terkini

  [Copy link]
Post time 29-8-2022 11:48 AM | Show all posts |Read mode
awat cara die menjawab mcm sewel jah


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2022 01:06 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha entah knp iols gelak tgk jwpn2 dia ni

Tiba2 muncul, igtkan dok oversea terus tak balik2..
Suara juma mmg mcm tu ke?
Study apa & kat mana tkde pulak dia bagitau eh
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:03 PM | Show all posts
Edited by ezacbee at 29-8-2022 12:05 PM

Dulu cara cakap ala2 pengacara Nona. Sekarang ala2 Maria Tunku Sabri. Tudung pun senget. Trend sekarang kot.



@maxim camne cara copylink tiktok? penah buat xboleh.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tula tengok kat IG haritu mcm tingtong dengan suara kecik tu..eii kenapa la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka la juga tudung dia.. yg two ways tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp suara dia mcm terkepit gitu
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Troll ke apa nih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2022 12:15 PM | Show all posts
Tapi dia maintain muda..tu je nak komen...
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:16 PM | Show all posts
serabotnya tudung ko
ada ke yg nak bagi dia job
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Wey jawapan dia pelitup kepala sinikal sgt
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok, i reserved my comment, tapi agree dengan caption tt
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Jam SB eh…. Richard Mille… mcm tu ke rupa pakai bini SB?
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:29 PM | Show all posts
Nape nampak hyper mcm budak terlebih makan gula
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:32 PM | Show all posts
kalau tengok juma ni auta teringat kawan i yang kerja kastam dan pernah "deal" dengan dia ni.trauma teruk kawan aku tu kalau dengar nama dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:33 PM | Show all posts
hahhahaha sory tergelak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 29-8-2022 12:00 PM
Hahaha entah knp iols gelak tgk jwpn2 dia ni

Tiba2 muncul, igtkan dok oversea terus tak balik2..


Study tu dia troll je. Sbb dia kata study baru la kta tau siapa yg crdik n siapa yg B bodoh. Study prngai org je apa pun betul la kata tt tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:37 PM | Show all posts
Gianna111 replied at 29-8-2022 12:32 PM
kalau tengok juma ni auta teringat kawan i yang kerja kastam dan pernah "deal" dengan dia ni.trauma  ...

hahahahahaha....apa cer?
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
aciksenah replied at 29-8-2022 12:15 PM
Tapi dia maintain muda..tu je nak komen...

Yeke..
Asal mata aku tengok cam tua..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:42 PM | Show all posts
wak_lu replied at 29-8-2022 12:37 PM
hahahahahaha....apa cer?

shoping sakan d obersea.harus la d KLIA sangkut chuols.kena tax tapi tak puas hati.berdebat dgn kawan i.kawan i kuar hujan seksyen itu ini.minta dia bayar,dia tak mahu.insis nk jumpa KJ.KJ pula perempuan jenis tak kasi chances.last last atas lagi dari KJ datang jengah sana.yang atas KJ pula lelaki.ksimpulan dia memang baran.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2022 12:43 PM | Show all posts
teen_angelJB replied at 29-8-2022 12:38 PM
Yeke..
Asal mata aku tengok cam tua..

she looks her age....kulit dah kurang tegang

tu sbb buat perangai kiut miut...nak nmpk muda tp org nampak tingtong
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 01:06 PM GMT+8 , Processed in 0.091243 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list