CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 22790|Reply: 124

[Tempatan] Tragedi Helikopter Terhempas Diketawakan Warga Singapura

  [Copy link]
Post time 24-4-2024 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by begg at 24-4-2024 08:56 PM




Kami rakyat Malaysia menuntut individu tersebut agar memohon maaf di atas kebiadapan beliau.  Sekiranya tidak kami menuntut kerajaan Singapura meminta maaf bagi pihaknya.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2024 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana nak Tau sapa individu tersebut? Kejadian di luar negara
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kejadian dia menaip ke bro??  Tak paham..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 06:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Troll je ni..boleh jadi sape2
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Ultra kiasu sakit mental jee tu.  kosser nk layan
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah nak tunjuk gengster tuntut maaf bagai... Kat malaya ni melayu islam pun ada buat statement yg kurang ajar lagi jijik.  Cari derang dulu la.
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 24-4-2024 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 24-4-2024 06:51 AM
Tak payah nak tunjuk gengster tuntut maaf bagai... Kat malaya ni melayu islam pun ada buat statement ...

Mana?  Cakap je bukti tarak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
begg replied at 24-4-2024 07:20 AM
Mana?  Cakap je bukti tarak.

Itu org kata gajah depan mata tak nampak kuman seberang laut nampak je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2024 07:44 AM | Show all posts
mcm seorang dua warga malaysia 'perlekeh' tsunami di Jepun. mana doraemon dan ultraman xnak tolong ka....
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 07:49 AM | Show all posts
i rasa ada ja ummah lokal yg x sensitif mcm ni..so manusia begini akan ada dlm semua situasi.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 24-4-2024 07:32 AM
Itu org kata gajah depan mata tak nampak kuman seberang laut nampak je.

Tak perlu bg statement rambang macam ni. Kalau ada tunjukkan. Kita boleh buat laporan kalau betul ada  yg keluarkan kenyataan yang menghina dan melampau .Jangan sembang je
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 07:53 AM | Show all posts
tak bukit msti cinpeng..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
adm7 replied at 24-4-2024 07:52 AM
Tak perlu bg statement rambang macam ni. Kalau ada tunjukkan. Kita boleh buat laporan kalau betul  ...

Tak sembang eh. Dari semalam org dah start tepek pasal komen kurang ajar dr melayu islam  ni merata kat fb. Tu i ckp gajah depan mata tak nampak.  Mcm u le.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ummah singapork..biasala terpaling biadap
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan dilayan ummah perangai dunia ketiga ni uols
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Alah takyah nak sentap sangat. Stop supply air, telur, ayam, makanan kat diorang dah lahhh tengok gelupur ke tak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-4-2024 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ummah shitngapork tak payah cakap besar. Pulau kecil je negara kau tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 24-4-2024 08:10 AM
Alah takyah nak sentap sangat. Stop supply air, telur, ayam, makanan kat diorang dah lahhh tengok ge ...

Stop air dulu lah tengok CMNE..itu jam menyembah..nak cakap negara dia hebat sangat. Dia  check Google map tak Singapura tu besar mana kalau nak perang dengan Malaysia..berani lah sebab sekutu Israel..belum tentu Israel tolong. Israel pun minta tolong US.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Singapork ni mmg syok sendiri eh?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2024 08:26 AM | Show all posts
Samerosie replied at 24-4-2024 06:51 AM
Tak payah nak tunjuk gengster tuntut maaf bagai... Kat malaya ni melayu islam pun ada buat statement ...

betul tu....
x pikir perasaan keluarga mangsa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

28-5-2024 05:38 AM GMT+8 , Processed in 0.274749 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list