CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2862|Reply: 12

[Lain-Lain] MAD MAX: FURIOSA (2024)

  [Copy link]
Post time 24-8-2022 12:59 AM | Show all posts |Read mode
Edited by SY_Mumi at 24-8-2022 12:59 AM



“As the world fell, young Furiosa is snatched from the Green Place of Many Mothers and falls into the hands of a great Biker Horde led by the Warlord Dementus. Sweeping through the Wasteland they come across the Citadel presided over by The Immortan Joe. While the two Tyrants war for dominance, Furiosa must survive many trials as she puts together the means to find her way home.”


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-8-2022 12:59 AM | Show all posts


#MadMaxFuryRoad spin-off #Furiosa, starring Chris Hemsworth and Anya Taylor-Joy, is currently filming in Australia.

Expected in May 2024!


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-8-2022 01:01 AM | Show all posts
Makin laku pulak Chris Hemsworth...
But entah lah...to me dia macam tak sesuai

Hope i am wrong..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 04:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tom Hardy tak der eh dlm latest movie ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 03:20 PM | Show all posts
Ala, pelakon baru ke? Tak bestnyaaaaaaaaa.

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 07:54 PM | Show all posts
movie yang 1st haram aku tak faham, tak tau punca punya cerita, hujung pangkal apa tak faham
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 24-8-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 24-8-2022 04:06 AM
Tom Hardy tak der eh dlm latest movie ni


Prequel, kisah Furiosa (watak Charlize Theron) zaman muda.

I try jugak nak tengok OG yg ada Tom Hardy  dgn Charlize, sampai sekarang tak tertengok.

Ntah rasa bosan pulak tengok muka Chris H ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2022 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tukar habis semua pelakon.....xpnh tgk Mad Max versi Mel Gibson cuma tgk yg latest punya.....pnh terbaca Tom Hardy xsebulu dengan Charlize Theron masa berlakon filem ni....ingtkan senyap ja....jadi jgk la filem prequel Mad Max ni....moga xsendu la no huhuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-8-2022 10:02 AM | Show all posts
aina_shaira replied at 24-8-2022 07:54 PM
movie yang 1st haram aku tak faham, tak tau punca punya cerita, hujung pangkal apa tak faham

hihi..cerita dia mmg agak merepek. tp iols terhibur kemerepekannya tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 10:28 AM | Show all posts
i minat je tom hardy. semua movie yang ada dia, i tengok, termasuk madmax ni walaupun i tak tahu apa benda jenis movie ni and pasal apa. bila tengok sampai habis, best and enjoy je. tertunggu ada next madmax dengan harapan dia berlakon lagi, sekali orang lain pulak. dah tu dua2 pelakon baru tu i tak berapa suka pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2022 06:26 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 24-8-2022 07:54 PM
movie yang 1st haram aku tak faham, tak tau punca punya cerita, hujung pangkal apa tak faham

dgn pompuan2 dlm tu tak cukup kain.seb baik ada tom hardy.terpksalah tgk sampai habis
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk madmax kt panggung naik adrenaline
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2023 12:00 PM | Show all posts


May 2024
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

27-2-2024 05:44 AM GMT+8 , Processed in 0.063132 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list