CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: GegarVaganja

Konser Malai Solo - Noraniza Idris....... Sendu?

  [Copy link]
Post time 22-8-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Konsert kak ani makan modal. Penari, costume. So logiklah harga mahal. Harap vocal setanding dengan persembahan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara dia memang la tak sedap chuols
Sengau terkepit  mendayu2 gitu
Macam try hard pun ya nak kasi sedap
Sebab tu paling sesuai irama tradisional je
Ni mahal mesti nak guna penari sekampung. lepastu props bagai. 3 hari ko letihla nek Ani dengan menari2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepala hotak ko la Kak Ani, tiket nak dkt seribu.
Lu ingat lu sapaaa
Ko nak tergedik2 buat konsert, kita pulak nak kena bayar duit penari2 dia yg dah mcm 15 team bola.
Mesti nak beramai2 atas stage mcm ayam dlm reban.
Koser. Sapa tah yg bongok nak bayar harga gitu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:02 AM | Show all posts
Edited by qusairy at 24-8-2022 09:04 AM

marah btul ye nek ani
  
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:15 AM | Show all posts
naina replied at 22-8-2022 11:53 PM
Suara dia memang la tak sedap chuols
Sengau terkepit  mendayu2 gitu
Macam try hard pun ya nak kasi s ...

iolllsss setuju... mmg ler itu cara dia.. tapi dari segi teknik nyanyi takde ler wow sgt la suara dia tu...
nafas pendek, suara sengau2.. macam tak lepas jer suara...

harapkan penari sekampung dan penyanyi backup aja..
baik dia kerjasama dengan kementerian kebudayaan tu haaa kalau nak buat persembahan budaya...
hahahhahaaa.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:19 AM | Show all posts
Tolong laa support sis nnt..
tkkan nk biarkan penyanyi bernomborr dtg dgn afiyahh je tgk konsert iolss…
maluu laa….
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:22 AM | Show all posts

ahahhahaa... siapa yang letakkan irama malaysia sebagai sampah???
self claim ker??? so, dia sorang jer ker yang memperjuangkan irama malaysia nih?
hahahahhahaa....
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
No hate against kak ani, tapi berangan tak jejak tanah
Confident je buh 3 malam
Test market la dulu, kalau 1 malam sold out boleh la tambah another night
Harga IB memang Camtu ke.
Murah lagi tok m nasir kat MPO
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
qusairy replied at 24-8-2022 09:02 AM
marah btul ye nek ani

Sokong lah dia weeii
Sian lak
Banyak tu belanja
Aku lebih kepada kesian daa
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:49 AM | Show all posts
harga kalah C1 konsert Blossom BCL ye .. aku mungkin bukan penggemar lagu2 tradisonal ni sgt (harap jgn kecam hahahaa ) tp bila ngk harga tiket , fuhyyoo ..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 22-8-2022 10:58 PM
Kepala hotak ko la Kak Ani, tiket nak dkt seribu.
Lu ingat lu sapaaa
Ko nak tergedik2 buat kon ...

Kalau penyanyi berbakat betul dgn lagu best2 xyah ada penari seramai 10team bola utk cover nyanyian dan persembahan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 09:56 AM | Show all posts
dia boleh bezakan dgn konsert aina abdul.herm kay lah kak ani
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 10:22 AM | Show all posts
saja tengok penjualan ticket kak ani aiyo sendu ya 3 -3 malam masih banyakkk kosong.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 10:40 AM | Show all posts
sebenarnya.. konsert kak ani ni tak perlu kak ani pun
pasang je minus 1.. yang penting ada 300 orang yang menari
murahkan harga tiket.. semua lapisan masyarakat boleh tengok
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 10:46 AM | Show all posts
itu dia taknak kalau harga ticket!
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 11:42 AM | Show all posts
sakurazura replied at 22-8-2022 10:19 PM
Konsert kak ani makan modal. Penari, costume. So logiklah harga mahal. Harap vocal setanding dengan  ...

iyo paham makan modal, tp pekejadah smp 3 malam? konsert coldplay pun semalam jer jah kat london baru2 ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-8-2022 11:51 AM | Show all posts
makk datokkkkk ticket punya la harga kayangan....
kalah harga tiket konsert Anuar Ziana......  ada ke yg sanggup
beli tuuu....
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 12:43 PM | Show all posts
kak aishah pun sold out. tapi iols yakkin je konsert dia bakalan letops sbb kak ani kan suka penuh2 atas stage tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 01:11 PM | Show all posts

bila pulak orang letak irama malaysia macam sampah.

orang Malaysia ok je layan irama Malaysia. tapi bukan nek ani la yg nyanyi.
tokti ka, tok jamal ka, pastu tambah la sikit BBNU nyanyi irama Malaysia, confirm laku


Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 01:12 PM | Show all posts
pastu acik2 FB asik la dok compare dengan konsert billie eilish tu.
hadoi umur pun tak sama, genre pun tak sama

takkan yg pegi konsert billie kena pi konsert nek ani jugak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 03:25 PM GMT+8 , Processed in 0.161795 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list