CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1679|Reply: 19

Ajak Shiro Dah Penat Sertai Pertandingan Lawak

[Copy link]
Post time 15-8-2022 04:24 PM | Show all posts |Read mode
Ajak Shiro mengumumkan tidak mahu lagi beraksi di pentas lawak yang menglibatkan permarkahan juri.


Pelawak dengan nama sebenarnya Mohd Hanaffi Razak, 36, memaklumkan dia sudah puas menyertai pertandingan lawak sebelum ini dan tidak mahu lagi persembahannya itu dinilai oleh juri.




Berita Harian




“Beberapa tahun sebelum ini saya dah buat keputusan yang saya tak nak masuk pertandingan yang melibatkan komen-komen juri.


“Sebab saya rasa saya dah penatlah untuk itu, takkanlah setiap tahun saya kena bagi juri nilai diri saya, selama 10 tahun mereka nak nilai saya.


“Jadi saya rasa itu punca saya tidak berada atas pentas lawak sekarang tapi kalau ada jemputan untuk buat lawak atas pentas mungkin saya akan datang,” katanya kepada mStar.


Dalam pada itu, Ajak turut memuji content lawak yang dilakukan oleh personaliti media sosial, Ryan Bakery yang dilihat lebih dekat dengan masyarakat dan tidak menyentuh mana-mana pihak.







Untuk rekod penyampai radio Suria FM ini pernah menjadi Juara Raja Lawak musim keenam dan Juara Maharaja Lawak Mega 2018 bersama rakan gandingannya iaitu Shahrol.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 04:52 PM | Show all posts
Bagus le kalau gitu. Byk gelak tak elok utk
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajak ni elok berlakon je la.  Xyah nak join pertandingan lawak. Siapa yg meragui bakat berlakon ajak boleh try tengok keluarga instafamous... ada satu episod tu dia jadi lupa diri/kurang ajar, memang rasa nak hempok je muka dia. Episod lain jadi suami reen rahim yg tergedik2 memang menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguih la..pertandingan lawak tu semua pun dah outdated. Tak relevan. Lawak ntah dari berapa belas tahun lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
tak serasi ngan partner baru la tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajak ni berlakon best..kelakor dua berlakon dgn reen rahim..dgn zara zya pn kelakor.. expression on point..ok la
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 06:41 PM | Show all posts
Bosan asyik muka korang je masuk pertandingan. Elok la stop dulu. Muak tau.

Padahal aku xtengok pun

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajak berlakon pun best udah2 ler masuk pertandingan lawak yang tak berapa lawak tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-8-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ryan bakeri dengan kau tu jauh beza ok.
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajak Dan sharol lawak dorang lebih kepada nasihat..yg ni aku Respek
Bagi peluang kepada bakat baru
Paling menyampah c Ali puteh
Bagi spoil aku nak tengok mls
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah...org pun bosan nanti, bagi can pelapis baru pulak
Tapi kumpulan ubi-fad sharif & nami, dalam muzikal lawak superstar3, lawak namateyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagi PELAWAK, ajak ni ada laaa rupa sikittt. Jadi baik buat telemovie/series, ada value sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Ajak berlakon ok...tak kayu..yg citer dia jadi suami kepada isteri yg tak pandai masak tu best...natural je .xde kekok
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 03:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi pelakon dgn penysmpai radio jer lah ajak.. Tgk Johan tu, jadi penyampai radio je skang pon kaya raya
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 04:45 AM From the mobile phone | Show all posts
bgslah mcm tu ajak, cukuplah jd penyampai radio dan berlakon aje
Dia berlakon bgs x kayu dan lawak bershj
dgn zara zya tu mmg lawak dan sekrg dg  reen rahim then 2 org pelakon remaja pun ngam
X silap ada satu lg drama dia pun akan keluar yg ada faizal hussein tu sebg bos x silap
Yg msh nk dok berlagak atas pentas berlagak tu biar ajelah
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 09:23 AM | Show all posts
Ajak ni ok, buat lawak pon tak terjerit2 sgt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2022 09:42 AM | Show all posts
KamikuP replied at 15-8-2022 04:52 PM
Bagus le kalau gitu. Byk gelak tak elok utk

Kan.. Aku sendiri bukannya orang yang suka ketawa hatta tgk benda yang menggeletek hati.. Banyak lagi benda yang boleh menghilangkan stres..

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 10:47 AM | Show all posts
ok je dia ni berlakon... melawak pon ok
buat ajak...teruskan je dengan kerjaya yg sedia ada ni
uols pon ada platform sendiri kan...
pertandingan lawak2 tu ..tak payah le..
biarkan je muka2 baru yg masuk..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 11:47 AM | Show all posts
aku suka je tengok dia ni berlakon, sgt neutral ok, watak serius ke, apa ke semua boleh bawak. xyah kot da join competiotion mcm tu dah. jadi pelakon n penyampai radio je pun ok.
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 16-8-2022 04:45 AM
bgslah mcm tu ajak, cukuplah jd penyampai radio dan berlakon aje
Dia berlakon bgs x kayu dan lawak b ...

Dah kluar kat awesome tv uolss..bukan drama..sitkom... dak dak ofis..amy mastura pun ada berlakon sekali
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 10:50 AM GMT+8 , Processed in 0.107126 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list