CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 9621|Reply: 22

Lawatan YDP Agong ke Amerika Utara

[Copy link]
Post time 20-9-2010 07:49 AM | Show all posts |Read mode
Aku amik dr kawan aku punya bini punya kawan punya somi punya gambaq. tp dah crop la pasai nak takmau tayang sesapa kat dalam tu. YDP Permaisuri Agung takdak pasai siok shopping kat NY ( aku merekacipta statement had last nih)





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2010 11:53 AM | Show all posts
zahirah gi london ..shopping2 perabis duit?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-9-2010 11:11 PM | Show all posts
dia kat NY la nih. tunggu somi sampai ngan private jet. Tuanku kat TO kot skrg
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 06:14 PM | Show all posts
adala tue urusan keja...lgpun alang2 dh kat negara...ape salah shopping skit2..dh namnay manusia...normal la tue.....kita sendiri pun berkoyan2 duk membeli belah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 06:28 PM | Show all posts
tu je ke pic??? tepek lah lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 06:50 PM | Show all posts
Reply 4# cmf_lie


    kalu tak mo shopping tu jadi abnormal skit....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 21-9-2010 07:17 PM | Show all posts
ohh...tuanku pon p gak...aritu dengar kat radio..permaisuri jek p dulu....
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 08:16 PM | Show all posts
shoping salah, tak shoping salah.. pening2...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-9-2010 08:34 PM | Show all posts
nmpak segak agung nih
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 08:45 PM | Show all posts
agung kita sentiasa segak....
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 09:41 PM | Show all posts
perempuan dan shopping, memang tak dapat dipisahkan
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 09:53 PM | Show all posts
hensem gak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 11:16 PM | Show all posts
YDP yg paling hensem..da la bini bagus bertudung..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2010 11:16 PM | Show all posts
YDP yg paling hensem..da la bini bagus bertudung..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-9-2010 11:17 AM | Show all posts
ada gambaq motorcade ajalah.. had lenlain nnt tunggu kot ada depa2 dok upload boleh cilok.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2010 11:49 AM | Show all posts
hensem nyer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-9-2010 01:16 PM | Show all posts
dorang mane bleh naik flight yang same...
YDP/Sultan takkan naik flight yang same ngan Sultanah/anak atau individu penting dalam keluarga baginda.. ini untuk mengelakkan dari kehilangan semua individu penting jika kata terdapat kemalangna berlaku... kalo ngan anak/pemangku tu konfim takkan naik same tapi kalo ngan Sultanah tu aku tak berape pasti..

ye r kalo flight accident ke ape, kalo naik asing asing, takde la kite kehilangan semua kalo flight tersebut ditakdirkan kemalangan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2010 01:38 PM | Show all posts
dorang mane bleh naik flight yang same...
YDP/Sultan takkan naik flight yang same ngan Sultanah/ana ...
pawangBuaya Post at 22-9-2010 13:16



    yup betol tue, satu dunia buat benda yang sama
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2010 05:01 PM | Show all posts
Hensemnya agong nih....
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2010 02:00 AM | Show all posts
mungkinkah member aku yg drive flight deols ni.. iskk sampai ati tak kabo die bawak YDP
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 12:02 PM GMT+8 , Processed in 0.287830 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list