CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau si bapak ada bini brnombor dgn anak2 lain tu bukan masalah sbb pami bawa dia tinggal rumah sndiri bukan rumah mak bukan rumah bapak. manada orka nak tinggal ramai2 dlm satu rumah. pprt ja buat camtu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 21-11-2021 03:23 PM
I nk speku, nina otak jelly ngadu kt parents dia. Parents dia bg kata putus, nk teruskn ke tak.
Nina ...

Kubib jenis cret merata??
No wonder wife lari jauh bwk anak
Tak tahan perangai mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:18 PM | Show all posts
makkaucun18 replied at 24-11-2021 02:52 PM
Tak ahh. Boleh jd dot dot kenan dengan ninot. Baru2 ni bday dotdot, first time x nampak anak2 dia  ...

mana nak tg gambar duduk sebelah2 ni...? nak tingukkkk pleaseeee
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:24 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 25-11-2021 08:55 AM
Si dahi itam pun ada ati nk jadi pelakon jugek
Sapa je ada kuasa smpai tak bole tinggalkan n ...

i nak tau ni sbb i org sabah x pernah kuar masuk Johor...ninot kata x boleh kuar joho, bunyi mcm joho tu negara. nak kuar masuk joho kena cek passport ka?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 25-11-2021 12:22 PM
Nikah Selangor cerai johor. Bau ikan masin sgt otak agar2 ni. Dahi itam tak takut ke kena sambar p ...

Undang negara terpakai kat rakyat marhean saja... Kayangan boleh pangkah undang2x negara ikut undang2x sendirikkk... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 25-11-2021 11:03 AM
Tatau napewww acik sejenis kegigihan korek bideoh pasai budak agar2 nih
Mcmni ke muka org yg minta ...

Cantik plak sheolss pakai sedemikian.... Yihhh tak nampak pun macam sedih.. ke kena portray happy ala2 bebas dari somi... Acik rasa nak korek2 vid sheols ni musti sebab acik terkilan nengok dahi hitam punya bibiorrr dah rhoperrr tenyeh lipstick kambuih jahlop x mamasabariah pink2 nya tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
babyLON. replied at 25-11-2021 04:32 PM
kalau si bapak ada bini brnombor dgn anak2 lain tu bukan masalah sbb pami bawa dia tinggal rumah snd ...

Tapi sebelum kene culik tu depa mmg tinggal dgn family fami...bukan ddk rumah sendirik... Itu yg fami ckp aritu...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 25-11-2021 08:05 AM
Merujuk lah pada sesapa punnn. Chuols kalo dah betingkek2 level, takkan taktau lagi nak decode kat ...

Hahahaha.. Torrbaekkk..coding.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp muka acik nyna ni mmg selayakknye muka orang kedudukan vvvvvvvvvvip... segakk nau rupe nyna ni...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 25-11-2021 08:05 AM
Merujuk lah pada sesapa punnn. Chuols kalo dah betingkek2 level, takkan taktau lagi nak decode kat ...

Kekekke.. comel acik marah. Iols lama dah tak berkuntum forum ni.. tapi alahai, kacang je decode helang tu. Bodoh la Ninot ni… memang agar agar sangat
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:05 PM | Show all posts
Nham22 replied at 25-11-2021 06:32 PM
Tapi sebelum kene culik tu depa mmg tinggal dgn family fami...bukan ddk rumah sendirik... Itu yg f ...

biar betul...
knp tak tinggal rumah sendiri?Tu kot yg pami cakap dia baru 29, harta tak bnyk.
Sewa pun jadi lah

Rumah keluarga kalau mansion 10 bilik pun tetap rasa janggal

sebab tu kot agar agar sentap dan bapa dia guna peluang ni utk culik anak

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh eh baru perasan Ninot jelly baru liked gambar


fahmi lah. Gambar dia dgn pami.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa dot dot dot? Boleh kasi hint tak? Aku tak boleh catch up dengan royal gossip
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 25-11-2021 06:32 PM
Tapi sebelum kene culik tu depa mmg tinggal dgn family fami...bukan ddk rumah sendirik... Itu yg f ...

ohh ye ke tp dlm pc tu pami bawa dia balik bincang di 'rumah kita' bukan rumah mak bapak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:33 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 25-11-2021 08:05 AM
Merujuk lah pada sesapa punnn. Chuols kalo dah betingkek2 level, takkan taktau lagi nak decode kat ...

decode mudah pun dia orang beler, inikan decode lesung blender
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Timortimur at 25-11-2021 07:55 PM
Acikgomen replied at 25-11-2021 08:44 AM
Patutnye kalo dah gile duit sangat, dia je la jadi calon gundik ekekekekekek
Mintak je cerai dgn k ...


Dulu2 aunty si otak agar2 ni jadi second
Mentang2lah laki tu pilot
Sanggup bermadu duit punya psl
At last bercerai.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 25-11-2021 08:34 AM
Perempuan PUAKA  Family gilaa harta, lagi2 mak dia. Mak bapak sanggup larikan anak. Taktau ke ...

Wei chuolss. Sampai sudah aiol xleh bc msg tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nafham replied at 25-11-2021 01:14 PM
Jarang masuk sini lately sis. Laki asik nak menetek je. Payah lah sambil netek sambil baca forum.  ...

@Acikgomen sambil dicelup pun rilek jer cari bideo agar2 nk cerai
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 25-11-2021 07:05 PM
biar betul...
knp tak tinggal rumah sendiri?Tu kot yg pami cakap dia baru 29, harta tak bnyk.
Sewa ...

Acik rasa ada je deyols berdua dok rumah lain, orka kan byk rumah. Dok je lah kat rumah belambak tu. Cuma rumah tu bukan  pami beli sendiri je la kotttt
Kazen2 acik yg kaya raya jenis makbapak pami neh belambak je rumah situ sini. Siap semua rumah ada housekeeper lagik, dah jadi jobscope drebar deyols pulak kena hantaq beras lauk2 kat maid2 tu semua ekekekekek
Sama mcm keta tah ape2 yg si pami dok bawak usung nina masa becinta tu la. Sah2 keta kuarge dia beli, takkan la budak beringuih mcm dia nak kena beli sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 07:19 AM GMT+8 , Processed in 0.076495 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list